Casa Pariurilor – Casa ta de pariat!

Posted by admin on May 20, 2010as ,

Iti place sa pariezi? Pariezi des la case de pariuri de genul: Casa Pariurilor (fosta Astra) Public Bet, Mozart, etc? Daca raspunsul tau este “DA” atunci te informam ca exista posibilitatea de a paria de acasa de pe calculatorul tau cu ajutorul internetului.

Acum probabil ca te intrebi:”De ce as paria pe internet?” cand pot face acelasi lucru la o casa de pariuri offline (Casa Pariurilor, Public Bet). Iata cateva motive pentru care tot mai multi oameni aleg sa parieze online:

1. Casele de pariuri online ofera un bonus la prima depunere (click aici pentru a vedea ofertele si bonusurile pe care le ofera casele de pariuri online)
2. Nu trebuie sa platesti comisionul de 15% (Cati bani ai irosit pana acum platind acest comision caselor de pariuri Offline? )
3. Nu se percepe comision la depunerea si retragerea banilor
4. Poti paria cand vrei tu 24 din 24 fara sa mai stai la rand
5. Poti paria pe evenimente in desfasurare (pariuri live) in timp ce urmaresti la televizor acele evenimente
6. Nu trebuie sa platesti impozit pentru castigurile tale (24%)
7. Casele de pariuri online au o oferta vasta: multe sporturi (fotbal, baschet, handbal, tenis, hochei, rugby, volei, baseball, Formula1, auto, box, atletism, sporturi de iarna, divertisment, politica, economie, etc) multe tipuri de pariuri ( Rezultat Final, Sansa Dubla, Pauza Final, Scor Corect, Primul Marcator, Handicap, Handicap Asiatic Ajustabil, Repriza 1, Numar de Goluri, Egal Pariul se Ramburseaza, Numar de Cornere,etc)