Casa Pariurilor – cea mai atractiva si noua casa de pariuri

Posted by admin on June 25, 2010as

Ati ajuns probabil aici cautand informatii despre www Casa Pariurilor Ro, fosta agentie de pariuri sportive Astra Sports Bets.

O fi o stire veche dar ar trebui sa scriem si noi despre noua agentie de pariuri www.casapariurilor.ro, fosta Astra Sports Bets care a reusit sa revina pe piata fara a plati vreun leu statului roman. Aceasta agentie datora statului roman suma de 1.7 mil euro dar baietii destepti din conducere au reusit sa scape de aceasta datorie trecand activitatea pe o alta firma, lasand datoriile pe seama unei societati comerciale decedate.
De cateva luni, Casa Pariurilor elibereaza bilete exact in aceleasi sedii pe care le-au avut anterior. Dar cum era si cazul, pe biletele de joc scrie Casa Pariurilor nu Astra-Sports-Bets.

Deci in concluzie Casa Pariurilor are alt nume dar si-a pastrat logistica si angajatii. Aceasta afacere este infloritoare din moment ce are sucursale aproape in fiecare oras mare, lucru care se poate vedea si intrand pe www casapariurilor ro.
Mai nou la casa pariurilor ro puteti paria si urmari rezultatele live la cursele de caini sau cursele de cai. Este un lucru in plus pe langa meciurile de fotbal cu care v-ati obisnuit la agentiile Pronosport.

Cu siguranta, pe langa Loto sau Super Bingo Metropolis si Casa Pariurilor este un loc unde se fac foarte multi bani, de ambele parti. Castiga si agentia de pariuri sportive dar castiga si clientii (sau o parte din clienti care au noroc sau care chiar stiu sa puna pariuri sigure).

Oferta de meciuri, cotele la pariuri, lista de meciuri precum si rezultatele meciurilor pariate de dumneavostra pe un bilet CasaPariurilor le puteti gasi pe siteul lor. Va recomandam sa analizati si ofertele prezente pe siteul nostru, rezultatele live la fotbal si alte evenimente sportive, statistici si clasamente care sunt necesare in activitatea d-voastra de parior. De cele mai multe ori cotele la pariuri pe care le puteti gasi la casele de pariuri online sunt mult mai bune decat cele oferite de CASA PARIURILOR sau alte agentii offline.

Pe pagina de rezultate live puteti gasi rezutatele meciurilor care s-au incheiat deja si a celor care sunt in desfasurare precum si clasamente fotbal si statistici fotbal – unde veti gasi informatii foarte utile despre echipele angrenate in competitiile sportive.

Pentru unii pariori este mai usor sa tina biletul in mana si sa incercuiasca meciurile castigatoare jucand la www casa pariurilor ro dar altii prefera sa joace online, iar in cazul in care castiga vor obtine mult mai mult pe acelasi bilet.

Mai mult, fata de agentia casa pariurilor.ro, jucand online puteti beneficia de o multime de bonusuri si promotii, care sunt in functie de suma depusa sau pariata, bonusuri care pot ajunge si pana la 500 euro.