Croația vs Republica Cehă: Pronostic , cote și sfaturi de pariuri

În timp ce Republica Cehă încearcă să rămână neînvinsă în această ajun Nu, orice altceva decât o victorie pentru Croația ar fi un dezastru. Citiți previzualizarea noastră completă

Croația și Republica Cehă au avut un început complet diferit laEURO 2020. The Croats lost to England after one mediocre performance, while on the other side, the Czechs surprised everyone beating Scotland in Glasgow. This means that they have the possibility of waiting and playing to get one point, which will probably be enough for them to advance to the next stage. As for Croatia, the situation is very tough. Three points are a mush. Otherwise, we might see the runners-up from the previous World Cup heading home already following a group stage.

Croatia vs Czech Preview

Previzualizare

Croația

Băieții lui Zlatko Dalic au suferit un înfrângere în meciul de deschidere cu Anglia, 1-0, dar trebuie să spunem că, în afară de anumite porțiuni, croații nu au fost mai prejos față de cei trei lei. Deși performanța generală a ambelor părți a fost teribilă.

Mijlocul Croației nu a apucat să-și impună stilul de joc și chiar și în momentele în care aveau mingea în picioare, atacurile au fost lente și foarte incet. Atacatorii au fost tăiați, în timp ce linia din spate a avut multe probleme cu atacanții englezi.

În acest eveniment, Dalic trebuie să trimită o formație mai ofensivă, deoarece Croația nu are luxul de a aștepta greșeala rivalilor, dar trebuie să forțeze una.

Republica Cehă

Patrick Shick este omul din mijloc acum. Atacantul lui Hertha Berlin a marcat unul dintre cele mai bune goluri din istoria turneului, odată ce a lovit fondul fileului aproape din jumătatea terenului. În plus, a oferit o dotă care i-a învins pe scoțieni și a oferit echipei sale trei puncte incredibil de importante.

În general, cehii au fost extrem de buni luni, păstrând calmul și concentrarea pentru toate cele 90 de minute. Au închis rivalii pe tot terenul, nepermițându-i lui Andy Robertson și coechipierilor săi să respire atunci când au mingea.

De asemenea, trebuie să spunem că această unitate insistă să joace fotbal foarte rațional și eficient, evitând pase sau atingeri inutile.

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

Croația vs Republica Cehă Posibile alineări

Croația: Livakovic; Vrsaljko, Vida, Caleta-Car; Brozovic, Kovacic; Rebic, Modric, Perisic; Petkovic, Kramaric

Cehia: Vaclík; Coufal, Čelůstka, Kalas, Bořil; Král, Souček; Masopust, Darida, Jankto; Schick

Croația vs Republica Cehă Head to Head

Cehii și croații s-au întâlnit o dată în ultima vreme, în2016 la EURO, and there were no winners, 2-2. Croatia had a two-goal lead, provided by Perisic and Rakitic, but the Czech Republic responded, scoring twice in the finish, Skoda and Necid.

Croația vs Republica Cehă Pick

După având o analiză amănunțită, constatăm că cea mai bună alegere posibilă aici ar fi să pariezi pe o eficiență scăzută. Aceste două părți nu au o putere de foc uimitoare și, pe deasupra, una dintre ele (cehii) se va închide și va încerca să câștige un punct sau să folosească o greșeală a rivalilor lor. Din acest motiv, cea mai bună alegere posibilă aici este sub 2,5 goluri. Cotele sunt destul de solide.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Croația vs Republica Cehă

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune pariuri oferte
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani