Pronostic Republica Cehă vs Danemarca , cote și sfaturi de pariuri

Republica Cehă și Danemarca se ciocnesc la Olympic St adium la Baku. Aceasta este avanpremiera acelui meci, cu pronosticuri și.

Potrivit multora, confruntarea dintre Cehia și Danemarca este cea mai slabă dintre toate cele patru perechi în această etapă a campionatului. După părerea noastră, cei cu o astfel de părere nu știu nimic despre fotbal. Astfel de jocuri aduc adesea performanțe memorabile, motiv pentru care credem cu tărie că meciul de pe stadionul olimpic din Baku va produce multă emoție.

Czech republic vs Denmark Preview

Previzualizare

Republica Cehă

Patrik Schick este figura principală a turneului de până acum. Atacantul lui Bayer Leverkusen are patru goluri, unul mai puțin decâtCristiano Ronaldo, dar are și șansa de a-și îmbunătăți statisticile până la finalul campaniei. Dacă va mai înscrie o dată, să știți că perspectivele cehului de a vedea semifinalele cresc rapid.

Echipa lui Jaroslav Silhavy este extrem de disciplinată și nu se află într-o situație stresantă. Acest sistem rigid și ierarhia sunt, probabil, cea mai mare armă a acestei unități, care nu este atât de talentată în aspectele tehnice și de altă natură ale jocului.

Nu veți vedea prea multe goluri odată ce Cehia va intra pe teren din cauza abordării lor prudente, care cere să-și protejeze mai întâi propria plasă și abia apoi să permită câteva deplasări în partea adversă a terenului. În ultimele 8, șase dintre ele s-au încheiat cu sub 2,5 goluri.

Danemarca

Toată lumea credea că fără Christian Eriksen, această echipă nu are viitor laEURO 2020. Dar înflăcărații danezi le-au dovedit că s-au înșelat. Această echipă are un potențial enorm chiar și fără cel mai bun jucător al său, iar motivul pentru asta este un sistem.

De mult, danezii joacă împreună, iar jucătorii se cunosc foarte bine. Așa că nu le-a fost greu să-l acopere pe Eriksen pentru că știau deja foarte bine ce trebuie făcut.

Partea ofensivă a echipei a explodat în ultimele două meciuri înscriind 8 goluri, în timp ce pe cealaltă parte, apărarea a revenit în cele din urmă pe drumul cel bun, înregistrând o porțiune liberă. Înainte de începerea turneului, Danemarca a avut una dintre cele mai bune backline din lume, care încheia frecvent meciurile fără gol permis.

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

Republica Cehă vs Danemarca Formații posibile

Republica Cehă: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Mateju; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick

Danemarca: Schmeichel; Christensen, Kjaer, Vestergaard; Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Braithwaite, Damsgaard; Poulsen

Republica Cehă vs Danemarca Head to Head

Ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit a fost în 2016, într-un meci amical internațional. Rezultatul a fost 1-1.

Republica Cehă vs Danemarca Pick

Miza este mare aici –  un loc printre primele patru echipe din Europa. Acesta ar putea fi cel mai mare succes pentru oricare dintre aceste două generații de jucători, motiv pentru care credem că nu vor fi implicate tactici riscante. În general, atât Cehia, cât și Danemarca au apărări foarte bune, iar accentul în acest joc va fi pe ei, nu pe atacatori. De aceea pariul pe sub 2,5 goluri este recomandarea noastră pentru această pereche de sferturi de finală. Este mult mai sigur decât alegerea rezultatului final sau orice altceva.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Republica Cehă vs Danemarca

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET| ||422

Welcome Bonus 100% Up To 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani