Pronostic Anglia vs Danemarca, Cote și sfaturi de pariuri

Anglia are o șansă unică să ajungă în finala EURO, dar Denma rk are planuri proprii. Citiți previzualizarea acestui meci interesant.

Anglia și Danemarca la Wembley. Acesta este deliciul pe care îl așteptăm cu toții miercuri seara. Cele două echipe se întâlnesc la Londra pentru a decide care se îndreaptă spre finalaEURO 2020. Anglia joacă superb, dar este supusă unei presiuni puternice pentru a câștiga acest campionat pentru că nu va mai avea o șansă ca aceasta. Între timp, danezii sunt motivați ca naiba din cauza tuturor adversităților pe care au trebuit să le îndure. În plus, echipa lor este fantastică, cu toți jucătorii în anii lor de vârf.

England VS Denmark

Previzualizare

Anglia

Cei Trei Lei sunt încă fără un gol permis la acest campionat, extinzându-și întinderea la șapte porții fără gol consecutive în general. Jocurile lor nu sunt deloc atrăgătoare, darTacticile lui Southgate dă rezultate până acum.

Anglia a marcat șapte goluri fără să încaseze unul și asta trebuie să fii respectat, indiferent de parerea ta despre fostul fundas englez. Este perfect conștient de defectele și punctele forte ale echipei, motiv pentru care pune la punct tactici defensive.

Ritmul și rapiditatea din față permit contraatacuri tunoase, iar Raheem Sterling ne-a arătat asta. Kane a început să bată în faza de eliminare, marcând trei goluri în două evenimente, toate geniale, am putea adăuga. El este cu adevărat unul dintre cei mai buni atacanți din ultimul deceniu și unul dintre cei mai buni din istoria Angliei.

Danemarca

Nu au fost prea mulți oameni care au crezut în această unitate după tragedia lui Christian Eriksen. Ei vor pierde în fața Finlandei, iar după aceea Belgia și majoritatea fanilor fotbalului au anulat Danemarca, sugerând că nu vor trece de grup.

Dar se pare că toate acestea l-au motivat pe Kjaer și pe băieți. , care s-a dezlănțuit de la meciul cu Rusia. De asemenea, mulți uită că danezii au jucat bine în primele două înfrângeri și că până acum nu au fost depășiți la acest turneu.

O victorie cu 2-1 în fața Republicii Cehe a fost al patrulea meci consecutiv pentru această echipă cu Peste 2,5 goluri, iar trei în acea perioadă au văzut ambele echipe înscriind. Acesta nu este stilul de joc pe care îl preferă această echipă, dar a trebuit să se adapteze noilor circumstanțe.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 300 USD

Anglia vs Danemarca Posibile liste

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Rice, Henderson, Shaw; Mount, Kane, Sterling

Danemarca: Schmeichel; Christensen, Kjaer, Vestergaard; Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Anglia vs Danemarca Head to Head

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit la Wembley, Danemarca a mers acasă victorioasă. Danezii au câștigat în UEFA Nations League sezonul trecut, cu 0-1. Primul meci de la Copenhaga s-a încheiat cu 0-0.

Selecție Anglia vs Danemarca

Stilul de joc al Angliei nu va fi diferit pentru acest meci, adică apărare dură și multă alergare, așteptând contraatacuri. Același lucru ar trebui aplicat pe cealaltă parte. Toate acestea indică o afacere cu scoruri scăzute, care este sugestia noastră pentru pariuri în acest caz particular. Sub 2,5 goluri este cea mai sună soluție, mai ales datorită importanței mari a acestui eveniment.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Anglia vs Danemarca Cote

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Welcome Bonus 1,600 PHP Free Bet

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani