Pronostic Anglia vs Germania, Cote și sfaturi de pariuri

Doi vechi dușmani, Anglia și Germania, se ciocnesc la Wembley, lăsându-ne încă un capitol din rivalitatea lor antologică.

Există o încântare mai bună pentru fanii fotbalului decât să urmărească meciul dintre Anglia și Germania în faza eliminatorie a unui campionat european? Simțim la fel. Clasicul care depășește granițele sportului și intră în alte chestiuni, în afara terenului, va aduce, fără îndoială, multă distracție. Anglia are un ușor avantaj, și asta joacă acasă, la Wembley, dar pe de altă parte, avantajul lui Die Mannschaft în aceasta nu are o presiune atât de mare ca rivalii lor.

England vs Germany Preview

Previzualizare

Anglia

Nu suntem încântați de felul în care a jucat Anglia în faza grupelor. Jos pălăria pentru foaia curată, dar în general nu au arătat nimic care să-i facă un candidat la câștigarea acestei competiții.

În acest moment, echipa lui Gareth Southgate are patru victorii în cinci jocuri, toate cu 1-0. În timpul celor trei competiții de deschidere aleEURO 2020, cei Trei Lei au învins Croația și Republica Cehă, adăugând un egal fără goluri împotriva Scoției.

În general, Apărarea este cea mai bună parte a acestei unități, cu Maguire, Walker, Stones și băieții care au primit doar o singură dată în ultimele nouă meciuri. Dar totul în afară de asta este foarte palid, în special performanțele mijlocașilor care sunt mult sub nivelul așteptat.

Germania

Chiar dacă au trecut prin faza grupelor, nemții a arătat mai mult decât Anglia, să fiu sincer. Pierderea în Franța a fost o mare tragedie pentru echipa lui Joachim Low, deoarece ei au dictat tempo-ul pentru toate cele 90 de minute. La fel a fost și în celelalte două jocuri, care au dat roade împotriva Portugaliei, 4-2, și nu atât de mult împotriva Ungariei, 2-2.

În acest ultim eveniment, Die Mannschaft a trebuit să-și salveze. pielea în ultimele momente ale jocului, făcându-și drumul înapoi urmând cele două avantaje ale Ungariei.

Ca întotdeauna, această unitate joacă fotbal extrem de interesant și intens, cu mult ritm și intensitate. Germania ia de obicei posesia mingii de la rivali și atacă constant, presând pe linia de fundal a rivalului. Uneori se întoarce ca un bumerang, iar în ultimele șase jocuri,Die Mannschaft a permis cel puțin un gol.

Combo-bonus cu cote mari ComboBoost de până la 50%

England vs Germania Posibile formații

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Foden, Grealish, Sterling; Kane

Germania: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Kroos, Goretzka, Gosens; Havertz, Muller; Gnabry

Anglia vs Germania Cap la Cap

Cele două părți au o istorie lungă. S-au întâlnit de două ori la Wembley în timpul meciurilor internaționale. Primul joc a fost în 1966, odată ce Anglia a câștigat Cupa Mondială, învingându-i pe marii rivali cu 4-2. Al doilea a fost 30 de ani mai târziu, germanii plătind înapoi și eliminând cei Trei Lei în semifinalele EURO în urma unei lovituri de departajare.

Alegerea Anglia vs Germania

Credem că germanii vor elimina Anglia și vor trece în sferturi. Nu pentru a câștiga în cele 90 de minute, ci pentru a trece la etapa următoare. Performanțele Angliei în ultimele meciuri nu sunt promițătoare, în timp ce pe de altă parte, în ciuda faptului că nu a postat rezultatele ca rivale, Germania joacă mult mai bine. Ei iau inițiativa, controlează ritmul și atacă în mod constant. Acest lucru poate părea riscant, dar profitul este superb.

Verdictul nostru: Germania va avansa

Cote Anglia vs Germania

On This Page
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bun venit Bonus 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani