Cine sunt favoritele pentru Câștigă Euro 2020?

Aflați o analiză cuprinzătoare a celor mai mari favorite pentru câștigarea t EURO 2020, cu verdictul nostru final în această privință.

Cu EURO 2020 chiar după colț, fanii se angajează în diverse dezbateri. Cine va fi cel mai bun jucător, care echipă va surprinde cel mai mult în mod pozitiv, care se dovedește a fi cea mai mare criză? Desigur, cele mai mari discuții sunt despre cine câștigă turneul. Până la urmă, de aceea există această competiție, pentru a determina cea mai bună unitate de pe continent.

Mai multe echipe sunt în amestec aici. Potrivit caselor de pariuri, trei echipe stau deasupra celorlalte, Franța, Anglia și Belgia. În spatele lor sunt trei foști campioni mondiali, Italia, Germania și Spania, urmați de campioana europeană în curs, Portugalia. Majoritatea fanilor și experților consideră că câștigătorul campionatului se află printre aceste șapte părți.

În timp ce le evaluăm pe toate, vom folosi mai multe criterii: echipă, chimie, accidentări, și forma actuală.

Cele mai bune case de pariuri din România pentru a paria la Euro 2020 (2021)

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON
4,6 rating
4,6
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 300 USD
evaluare 4,5
4,5
Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,4
4,4
Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS
evaluare 4,3| ||486
4.3
Bonus de bun venit 100% până la 100 USD
4.3 rating
4.3
Cote mari ComboBoost Combo-bonus până la 50%
evaluare 4,0
4,0

Echipă

Franța, fără îndoială, are cea mai puternică echipă când se uită la numele de pe hârtie. Pogba, Kante, Mbappe, Griezmann etc, toți acești tipi sunt fantastici.

Chiar în spatele lor sunt belgienii și naționala Portugaliei. Aceste două părți pot concura cu galii când vorbesc despre calitatea individuală, deoarece au și o mulțime de superstaruri. Amintiți-vă doar că Belgia îi are pe Lukaku și De Bruyne, în timp ce Selecao îi include pe Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva.

Toate celelalte echipe sunt la unul sau la câțiva pași în spatele unităților menționate mai sus. Asta, însă, nu înseamnă că sunt mai slabi.

Euro 2020 Favorites

Chimie

În opinia noastră personală, Portugalia este echipa cu cea mai bună chimie dintre toate. Ei joacă un fotbal foarte bun și, deși această echipă are mulți jucători noi în comparație cu Mondialul din 2018, și mai ales cu EURO 2016, funcționează perfect.

Italianii sunt, de asemenea, foarte sus în acest grup. Azzurrii au o apărare cu experiență care joacă împreună de mult timp, iar Roberto Mancini a folosit-o ca o bază solidă pentru a construi un echipaj foarte funcțional, care nu are vedete mari, dar funcționează ca o unitate.

Pentru prima dată după mult timp, se pare că chimia din interiorul echipei engleze este bună. Am văzut adesea în trecut că cei Trei Lei implodează din cauza presiunii masive. Acesta este ceva care a ruinat generații și generații de jucători excelenți, aducând nimic altceva decât frustrare fanului obișnuit al fotbalului de pe insulă.

Forma actuală

În momentul de față, italienii par să fie în cea mai bună formă, cu 27 de meciuri fără înfrângere și 20 de foai libere în acea perioadă. Doar câțiva observă această tendință, așa că nu uitați că azzurrii vin la EURO în roșu. De asemenea, majoritatea jucătorilor lor nu au avut sezoane atât de grele în spate, ceea ce înseamnă că intră în turneu proaspăt și plin de energie.

Belgia este și ea superbă, având doar două înfrângeri de la Cupa Mondială din Rusia în urmă cu trei ani. Între timp, Red Devils s-au confruntat cu aproape toate echipele de top din Europa. De asemenea, jucătorii lor au fost magnifici pe tot parcursul sezonului 2021. De exemplu, De Bruyne și Lukaku au fost de neoprit.

Toate celelalte națiuni au rezultate puțin mai inferioare și nu sunt atât de convingătoare ca cele menționate mai sus. Totuși, unele echipe și-au vizat forma pentru această competiție și nu au jucat 100% în toate meciurile.

Vom aminti și forma jucătorilor și vom spune că naționala germană și portugheză sunt de departe în cea mai bună formă.

Germania a avut patru jucători în finala UCL, iar Bayern Munchen a avut un sezon magnific, chiar dacă nu a apărat tronul european. Între timp, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Ruben Dias, Fabio Cancelo, Ronaldo și mulți alții au avut performanțe excelente pe parcursul întregii campanii.

Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS

Răniri

Acum, aceasta este probabil cea mai importantă parte a întregului articol. Vom aminti cele mai notabile absențe de la EURO 2020 din acest an. 

Echipa Angliei a suferit două lovituri mari în ultima perioadă. Se pare că Hary Maguire nu va fi pregătit pentru primul joc și, pe deasupra, Trent Alexander-Arnold va trebui să rateze campionatul din cauza unei accidentări recente. Fantastul tânăr Harvey Barnes este și el eliminat, lăsând flancul stâng al echipei engleze destul de gol. La fel s-a întâmplat și cu Mason Greenwood.

Belgia are, de asemenea, probleme cu accidentările și absențe. Eden Hazard a ajuns în listă, dar forma lui este departe de vârf, în timp ce starea lui Axel Witsel nu este încă testată pe deplin după dezintoxicarea sa de ruptură a tendonului lui Ahile. Ceea ce îi sperie cel mai mult pe fani este Kevin De Bruyne. Chiar dacă medicii sugerează că va fi 100% pregătit, încă mai rămân unele îndoieli.

Alte echipe nu au probleme atât de mari cu jucătorii accidentați sau absenți.

Verdictul nostru privind câștigătorul EURO 2020

În opinia noastră, bătălia pentru titlul va fi între Franța și Portugalia. Aceste două echipe sunt în aceeași grupă, F și abia așteptăm să le vedem întâlnindu-se.

În general, aceste echipe au tot ceea ce este necesar pentru a smulge argintăria – echipe fantastice, chimie incredibilă; jucătorii lor vin în viteză, iar până acum, norocul a fost de partea lor, evitând accidentările.

Micile detalii ar putea decide cine câștigă EURO 2020. Chiar dacă ar putea fi surprinzător pentru mulți, alegerea noastră aici este Portugalia, deoarece credem că sunt mai disciplinați din punct de vedere tactic și că jucătorii lor au mai multe motive pentru a se dovedi. .

Nu uitați să ne vizitați în mod regulat în timpul turneului și să urmăriți zilnicavizualizări și previziuni.

Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS
Despre aceasta Pagina
Top Betting Sites
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET|| |847

Welcome Bonus 100% Up To 25,000 PHP

Melbet

Welcome Bonus 1,600 PHP Free Bet

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani