Pronostici pentru faza grupelor EURO 2020

Citiți analiza completă și detaliată și previzualizare pentru fiecare grupă la UEFA EURO 2020, wit h pronosticul clasamentului pentru faza grupelor.

EURO 2020 are 24 de echipe împărțite în șase grupe. Vom face o scurtă previzualizare a tuturor celor șase adunări și vom da verdictul asupra clasamentului final în aceeași.

EURO 2020 Group Stage Predictions

 Grupa A

Italia, Turcia, Elveția, Țara Galilor

Nu suntem siguri dacă ați observat, dar echipa Italiei nu a pierdut timp de 27 de jocuri consecutive , păstrând foaia curată în marea majoritate a acestora. Azzurri sunt de departe cea mai bună echipă din această grupă.

Lupta pentru locul doi va fi strânsă deoarece Turcia și Elveția vin la această competiție cu mari speranțe. În acest meci, dăm un ușor avantaj elvețienii, care par să joace mai dur și au mai multă disciplină tactică decât turcii. Cât despre Țara Galilor, este o echipă provocatoare, dar nu atât de talentată și ne așteptăm să termine pe ultimul loc.

Grupa B

Belgia, Danemarca, Finlanda, Rusia

Numărul 1 în clasamentul FIFA, Belgia, conduce aici și, în ciuda faptului că are topul lor starul Kevin De Bruyne a suferit recent o accidentare ușoară, Red Devils sunt favoriții absoluti pentru a câștiga primul loc în Grupa B. Această unitate are atât de mult potențial și pur și simplu nu vedem pe nimeni învingându-i.

Now, about the second place, even though many believe that Russia and Denmark have equal chances for reaching the knockout stage, our money here is on the Danes. They have a rock-solid defense and better individual stars in the midfield. As for Finland, reaching EURO 2020 is a big success for these guys, but they won’t do anything noticeable apart from participating.

Grupa C

Olanda, Austria, Ucraina, Nord Macedonia

Pentru mulți, cea mai slabă grupă din întregul campionat. Olanda vine la EURO fără Virgil Van Dijk, care este, să zicem, cel puțin 30% din această echipă. Austria este o echipă solidă, dar nimic mai mult decât atât, în timp ce Ucraina este în plină ascensiune, dar încă nu este chiar acolo. În ceea ce privește Macedonia de Nord, această unitate este probabil cea mai slabă echipă din întreg campionatul.

Țările de Jos ar trebui să fie pe primul loc, în timp ce anticipăm că Ucraina va termina pe locul doi din cauza jucătorilor lor tineri și nu atât de populari. Trebuie să vă reamintim că în urmă cu doi ani, această națiune a câștigat Cupa Mondială U20. Mulți dintre acești tipi sunt acum în prima echipă. Austria va fi pe locul trei, iar macedonenii pe ultimul loc.

Bonus la prima depunere 100% până la 450 RON

Grupa D

Anglia, Croaţia, Republica Cehă, Scoţia|| |270

The Three Lions are attacking the title here, and winning the group shouldn’t be too big of a problem. Gareth Southgate did have some issues with injuries before the start, but even with all that, England is way stronger than the rest of the group. 

Croația este în declin de când a ajuns în finala Cupei Mondiale. Totuși, această echipă are încă jucători excepționali, cu puterea și calitatea de a învinge atât Scoția, cât și Cehia, motiv pentru care credem cu tărie în avansarea lor în faza eliminatorie. Scoția va termina pe locul al treilea și pe ultima a cehiei.

Grupa E

Spania, Polonia, Suedia, Slovacia

Spania, de trei ori campioană continentală și ultima echipa care a apărat coroana, încep acest turneu cu o unitate complet nouă. Toți foștii superstaruri au ieșit, cu noii copii din bloc conducând echipa națională. Red Fury are încă cel mai sofisticat stil de joc din Europa și nu vor avea prea multe probleme pentru a câștiga acest grup.

Polonia și Suedia vor concura pentru locul doi. Ultimele rezultate sugerează că suedezii joacă mai bine și că jucătorii lor sunt într-o formă mai bună, spre deosebire de polonezi. Chiar și fără Zlatan (care este accidentat), Blagult ar trebui să își asigure biletul în optimile de finală. În ceea ce privește Slovacia, această echipă nu poate concura cu alte rivale din această grupă.

Grupul F

Franța, Germania, Portugalia, Ungaria

„Grupul Morții”. Nu există alt cuvânt despre cum să descrii această mulțime. Doi dintre cei mai recenti campioni mondiali și câștigătorul în exercițiu la EURO, plus gazda unor meciuri. Acesta este cel mai imprevizibil grup din ultimele ediții. Acest tip de calitate la un loc nu a fost văzut de ceva vreme.

Singurul lucru sigur este că Ungaria nu va evita să termine ultima. Orice altceva este incert. Analiza noastră a fost profundă și minuțioasă, dar până la urmă nu am avut un verdict unanim când vine vorba de ordinea finală în grup. Șansele Portugaliei de a trece în optimile de finală sunt cele mai mari, apoi vine Franța și în cele din urmă Germania. Dar să știți că diferența de procent de șansă dintre Selecao și Die Mannschaft este mai mică de 10%.

Cele mai bune case de pariuri din România pentru a paria la Euro 2020 (2021)

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON
4,6 rating
4,6
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus la prima depunere 100% până la 300 USD
4,5 rating
4,5
Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,4
4,4
Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS
evaluare 4.3| ||559
4.3
Bonus de bun venit 100% până la 100 USD
evaluare 4,3
4,3
Cote mari ComboBoost Combo-bonus până la 50%
evaluare 4,0
4,0

Concluzie

Sperăm cu adevărat că acest articol te-a ajutat într-un fel. Cu toate acestea, vom fi și mai activi în timpul campionatului, oferind alegeri și previzualizări zilnice, urmate de o analiză amănunțită, care este motivul perfect pentru ne vizitează în fiecare zi.

Pune-ți centurile de siguranță,EURO 2020 vine.

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani