Pariuri sportive online – Cum să începeți

Ghidul nostru îi va ajuta pe toți parierii online să găsească totul despre pariurile sportive, inclusiv plasarea pariurilor, sfaturi pentru începători, greșeli de pariuri și multe altele.

În România, pariurile sportive online sunt una dintre cele mai populare opțiuni de divertisment atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Industria este în plină expansiune datorită noilor progrese tehnologice și cererii tot mai mari pentru mai multe opțiuni de pariuri sportive. Există numeroase site-uri legale de pariuri sportive online care oferă tipuri populare de sport piețe precum fotbal, fotbal, volei, tenis și multe altele. Veți întâlni și diferite linii de pariuri, cote și opțiuni de pariere. Cea mai bună parte este că unele site-uri de top oferă pariuri live și streaming live la diferite evenimente sportive.

Cele mai bune case de pariuri recunosc PHP ca monedă viabilă și acceptați mai multe opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, portofele electronice, transferuri bancare și criptomonede. Aceste site-uri web vă protejează utilizând cea mai recentă tehnologie, cum ar fi Secure Socket Layer (SSL), pentru a vă asigura că nu se scurg date către terți. În acest ghid am inclus tot ce trebuie să știți înainte de a începe, inclusiv beneficiile pariurilor sportive, termenii cheie, cum funcționează cotele, cum să plasați pariuri, sfaturi de top pentru începători și multe altele. Aflați mai multe despre pariurile sportive online din România în ghidul nostru cuprinzător de mai jos.

Iată câteva dintre cele mai bune case de pariuri cu care să începeți

De ce să pariați la pariuri sportive online?

As one of the best pastime activities, online sports betting comes with many benefits to the players. But before we look at the advantages of betting online, it is important to know what it is.

Ce sunt pariurile sportive?

Pariurile sportive sunt o formă de jocuri de noroc care implică plasarea de pariuri pe diferite activități cu speranța de a câștiga bani. Versiunea sa online este foarte asemănătoare și, de fapt, oferă mult mai multe beneficii. Este necesar ca pariorii să se alăture diferitelor case de pariuri online, desigur. Aceste case de pariuri oferă de obicei o varietate de pariuri, cum ar fi goluri totale, goluri la pauză, handicap și altele.

Beneficiile pariurilor sportive online

Cu siguranță, pariurile sportive online sunt mai accesibile ca niciodată și au o multitudine de beneficii pe care casele de pariuri de pe teren nu le oferă. Iată câteva dintre avantajele atât pentru începători, cât și pentru pariorii experimentați:

Convenient pentru a paria: Pariurile online sunt destul de convenabile în comparație cu plasarea de pariuri la locuri de jocuri de noroc fizice, unde timpul sau locul de plasare a pariurilor este restricționat. În plus, nu există un cod oficial de dressing pentru platformele online de pariuri. Poți paria chiar și de pe canapea!

Opțiuni de pariuri multiple: Puteți paria pe aproape orice pe site-urile de pariuri sportive online. Gama largă de opțiuni de pariere oferă pariorilor șanse mai mari de câștig. Cele mai populare piețe includ fotbal, tenis, volei,baschet, etc.

Bonusuri mari și promoții regulate: Online Casele de pariuri oferă diferite mărimi șitipuri de bonusuri ca o modalitate de a atrage noi clienți, precum și de a-i păstra pe cei existenți. Unele dintre recompense includ bonusuri de bun venit, bonusuri de reîncărcare, bonusuri de meci și multe altele.

Oportunitate mare de a câștiga bani:Cele mai bune site-uri de pariuri sportive online oferă oportunități mari de câștig bani adevarati. Unii operatori chiar răsplătesc jackpot-uri mari pentru toți clienții.

Cote mai bune: Site-urile de pariuri sportive online tind să ofere cote mai mari în comparație cu magazinele și locațiile de pe uscat. Cote mai bune înseamnă că suma pe care te aștepți să o câștigi este mai mare decât în ​​mod normal.

Transmisie live gratuită: Unele site-uri de pariuri sportive online oferă clienților șansa de a reda evenimente live ale diferitelor sporturi din oriunde. Nu este doar distractiv, dar ai și acces la cote și mai mari.

Compatibilitate cu dispozitivele mobile: Dispozitivele mobile au devenit comune astăzi și oferă pariorilor șansa de a paria pe sporturile lor preferate de oriunde s-ar afla în România. Unele case de pariuri au aplicații mobile care se pot descărca pentru dispozitive Android și iOS, în timp ce altele sunt accesibile direct prin browsere web standard.

Learn New Sports: Site-urile de pariuri online au tot felul de diferite. piețele de sport și altele noi apar în mod regulat. Acest lucru oferă șansa de a afla despre noi sporturi care au fost adăugate pe listă.

Valoare de divertisment:Scopul principal al pariurilor sportive este divertismentul. Casele de pariuri filipineze oferă toate formele de distracție, precum și oportunități de câștig în bani reali.

Ușor de început:Nu trebuie să fii un expert pentru a începe să pariezi pe sport. Toate casele de pariuri oferă instrucțiuni simple și directe pentru începători.

Asistență excelentă pentru clienți: Site-urile de pariuri online angajează agenți de asistență cu înaltă calificare pentru a oferi toată asistența de care ai putea avea nevoie. Jucătorii pot contacta agenții în limbile locale prin diferite opțiuni, cum ar fi chat live, e-mail și telefon.

Mecanica pariurilor sportive

Înainte de a începe să plasați pariuri la orice casă de pariuri, este este esențial pentru a înțelege elementele de bază. În primul rând, plasând un pariu, riști niște bani cu speranța de a câștiga, dar ar trebui să fii pregătit să pierzi dacă norocul nu este de partea ta. De asemenea, trebuie să cunoașteți cele trei componente care compun fiecare pariu, inclusiv selectarea pariurilor, suma mizată și cotele de rezultat selectat. Numai atunci puteți lua o decizie informată cu privire la cum și ce pariu să plasați.

Terminologia pariurilor sportive online

Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor sportive online în România, trebuie să știți diferiții termeni specifici pentru pariuri sportive care sunt utilizați și semnificația acestora. Cei mai obișnuiți termeni de pariuri de reținut sunt:

 • Acumulator– Este vorba de o serie de pariuri într-un singur pariu. Fiecare pariu selectat trebuie să câștige pentru ca pariul să câștige.
 • Arbitraj – Aceasta este o strategie de pariere care implică pariarea pe toate rezultatele posibile într-un eveniment pentru a garanta profitul indiferent de câștigător.| ||622
 • Asian Handicap – Handicapul asiatic este un pariu de fotbal în care echipei underdog i se adaugă un punct în plus pentru a-i oferi un avantaj față de adversar.
 • Limita de pariu|| |625 – It is the amount of money a sports-book will accept on a specific bet.
 • Suc – Cu alte cuvinte, comisionul operatorului. Termenul se referă în mare parte la 11 până la 10 pariori de fotbal care pun pariuri directe.
 • Facător de cote– Aceasta este persoana care creează cote la evenimente sportive, dar el/ea nu este nu la fel cu persoana care acceptă pariuri.
 • Marele Salam – Se referă la pariarea pe totalul mare de goluri care sunt marcate în toate jocurile enumerate ale zilei cu un ligă specifică, cum ar fi EPL, de exemplu.
 • Bankroll – Bankroll este suma totală pe care trebuie să o plasați pentru a paria pe diferite sporturi.
 • Barbă|| |635 – It is when you place a bet on behalf of another player.
 • Schimb de pariuri – Aici pariezi împotriva unui alt parior în loc de casa de pariuri. În schimb, operatorii de pe site-urile de schimb de pariuri deduc un mic procent din pariurile câștigătoare. A bursa de pariuri este un tip de pariuri relativ nou, dar foarte popular.
 • Bonus – Este un stimulent recompensat clienților de către operatori pentru a sporește-și bankroll-ul.
 • Dublă șansă – Dublă șansă este un tip de pariu european care este utilizat pe scară largă în pariuri la fotbal. Vă permite să pariați pe două oportunități în același timp.
 • Valoarea așteptată –Este calculul folosit de un parior pentru a determina dacă pariul va câștiga sau va pierde în timp.
 • Cote fixe – Acest tip de cotă este fixă ​​și nu se modifică în timp.
 • Marja – Cu acest pariu, selectați o echipă care să câștige sau să piardă cu un anumit număr de puncte, indiferent de repartizarea punctelor.
 • High Roller – Un parior căruia îi place să plaseze mize mari la meciuri.
 • Moneyline: – Un pariu în care distribuirea punctelor este înlocuită cu cote și echipa ta preferată fie trebuie să câștige, fie să piardă. Citiți Ghidul nostru de pariuri Moneyline dacă doriți să aflați mai multe

Understanding Odds

Cotele la pariurile sportive online pot fi destul de confuze, mai ales dacă ești începător. Este esențial să înțelegeți cotele de pariere și tot ceea ce implică ele înainte de a începe. Rețineți că calcularea diferitelor cote este mai mult sau mai puțin aceeași, indiferent de casa de pariuri pe care o utilizați. Formatul cotelor poate varia de la un site la altul și, de asemenea, în funcție de locația dvs.

Cote fracționale

Cote fracționale, cunoscute și sub numele de cote britanice sau britanice, pot fi găsite în unele dintre cele mai mari site-uri de pariuri sportive online din Asia. Sunt, de fapt, cele mai căutate cote de pe piață. După cum v-ați aștepta, cotele sunt sub forma unei fracțiuni. Plata totală în cote fracționale se calculează după cum urmează:

Plătire totală = {Miza x (Numărător/Numitor)} + ​​Miză unde numărătorul/numitorul este cota fracțională.

Cote zecimale

Cote zecimale, cunoscute și sub numele de cote europene sau cote digitale, sunt cunoscute pe scară largă și sunt a doua ca popularitate în lumea pariurilor sportive. Sunt destul de ușor de manevrat și lucrează într-un mod simplu. În mod normal, numărul cotelor zecimale reprezintă suma posibilă pe care o poți câștiga pentru fiecare unitate de monedă pe care ai cheltuit-o. Puteți calcula rentabilitatea totală posibilă a unei mize după cum urmează:

Plătire totală = Miză x Număr impar zecimal

Cote Moneyline

Puteți găsi Moneyline sau American cote la casele de pariuri din Statele Unite. Cotele atribuite favoritelor sunt de obicei însoțite de un negativ — suma pe care trebuie să o mizați pentru a câștiga 100 USD.

Cum să plasați pariuri sportive

Pentru începători, plasarea pariurilor online pe echipele sau jucătorii lor preferați poate fi o sarcină dificilă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că noi vă sprijinim. După cum probabil știți, puteți plasa pariuri simple sau multiple, în funcție de site-ul pe care îl utilizați. În funcție de site-ul de pariuri pe care îl utilizați, puteți plasa pariuri prin diferite metode, cum ar fi pariuri mobile, pariuri prin SMS, magazine de pariuri și altele.

Există numeroase piețe sportive disponibile pentru pariori Română din care să aleagă . Acestea includ cele populare precum draw no bet, ambele echipe să marcheze, să câștige din spate, rezultat la repriză, șansă dublă, peste/sub, rezultat meci și multe altele.

Pași pentru plasarea unui pariu sportiv online

Plasarea unui pariu nu este chiar atât de complicată. Iată un ghid pas cu pas pentru plasarea pariurilor online:

 • În primul rând, selectați o carte sportivă online de renume, care acceptă pariori Română.
 • Înregistrați un cont la casa de sport.
 • Then log in to your new account and make the first deposit.
 • Mergi la secțiunea de pariuri și selectează piețele pe care vrei să pariezi.
 • Intra în suma pe care ați dori să o mizați înainte de a plasa pariul.

Cele mai bune sfaturi pentru începători la pariuri sportive

Deși plasarea pariurilor este simplă, trebuie să învățați câteva tehnici și nuanțe pentru a avea succes. Dacă sunteți începător, atunci aceste sfaturi de la experții noștri profesioniști vă ajută să vă creșteți oportunitățile de câștig:

 • Cunoașteți care sunt disponibile tipurile de pariuri și cum funcționează ele.
 • Înțelegeți cotele oferite.
 • Învățați să identificați favoriții și cei mai slabi.
 • Aflați cât de mult doriți să pariați.
 • Learn bankroll management skills.
 • Comparați șansele și cumpărăturile în linie.
 • Fă-ți cercetările bine, fără ea pariurile devin un joc pur noroc.
 • Păstrează o evidență corectă a tuturor pariurilor.
 • Stabiliți obiective realiste și realizabile.

Greșeli obișnuite la pariuri sportive

În pariurile sportive, există câștiguri și pierzând. Chiar dacă nimănui nu-i place să facă greșeli, unele pot fi greu de evitat. Pentru a fi un parior de succes, ar trebui să evitați următoarele greșeli obișnuite, care sunt făcute de mulți pariori:

 • Rămâneți la un singur site de pariuri sportive online.
 • Folosind statistici greșite sau învechite.
 • Trying to get wealthy quickly and bet irresponsibly, know your limits
 • Nu faceți suficiente cercetări înainte de a plasa pariuri.
 • Pariați în timp ce sunteți sub influență. Păstrați întotdeauna capul limpede și nu urmăriți niciodată pierderile.
 • Pariați pe un site care nu este sigur. Evitați site-urile web suspecte,

Concluzie

Pariurile sportive online sunt o afacere în plină expansiune nu numai în Asia, ci și în întreaga lume. Astăzi, există o mulțime de case de pariuri care acceptă pariori Română să parieze pe diferite evenimente sportive. Cu toate acestea, înainte de a începe să pariați online, trebuie să vă asigurați că ați selectat un site web sigur și de renume. Desigur, găsirea celei mai bune case de pariuri nu este o sarcină simplă, trebuie să testați diferite site-uri pentru a-l determina pe cel mai potrivit pentru dvs. Informațiile pe care le oferim de pe site-ul nostru s-ar putea să găsești destul de utile în selectarea site-ului potrivit și a pariului pentru tine.

Datorită disponibilității și accesibilității dispozitivelor mobile, acum puteți accesa evenimente live și înainte de meci de oriunde. Deci ce mai aștepți? Alăturați-vă distracției pe orice site de pariuri reputat și începeți să pariați imediat. Cine știe, poți câștiga mare!

FAQ

❓ Pariurile sportive online sunt legale în România?

Pariurile sportive online sunt o afacere legală în România, deoarece sunt operate și reglementate de Philippine Amusement and Gambling Corporation - PAGCOR. De asemenea, Românăi pot plasa pariuri pe orice alte site-uri de pariuri internaționale autorizate și reglementate.

❓ Care este cel mai bun sport pe care să pariezi în România?

Există numeroase site-uri de pariuri în România din care să alegi. Cele mai bune site-uri de pariuri sunt cele care oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri, bonusuri și promoții generoase, cote decente la sport, au opțiuni de plată convenabile și asistență pentru clienți de încredere.

❓ Este posibil să aveți mai mult de un cont de pariuri sportive în România?

Da. Pasionații Română de pariuri online pot deschide conturi pe mai multe site-uri web și pot paria pe sporturile lor preferate.

❓ Este posibil să pariezi pe mobil în România?

Da. În funcție de casa de pariuri sportive online pe care o utilizați, puteți paria pe echipele preferate de oriunde în România. Există multe case de pariuri care au aplicații descărcabile pentru dispozitivele Android și iOS. Ca alternativă, unele site-uri de pariuri pot fi accesate instantaneu prin browsere web standard precum Chrome, Firefox, Opera și Safari.

❓ Ce tipuri de piețe de pariuri sportive sunt disponibile?

Există numeroase tipuri de piețe de pariuri sportive online disponibile pentru jucătorii Română din care să aleagă. Numărul de piețe va varia de la un site la altul. Cele mai populare piețe de pariuri sportive includ fotbal, volei, baschet, tenis și multe altele.

❓ Ce opțiuni de plată sunt acceptate de pariuri sportive online filipineze?

Toate cazinourile online licențiate care operează în România acceptă mai multe opțiuni de plată, inclusiv cele populare precum Mastercard, Visa, Neteller, Skrill, Paysafecard, Transfer bancar, Transferuri bancare directe și altele.