Cum să pariezi pe Euro 2020 ( 2021)

Totul despre cum să pariezi pe EURO 2020 într-un singur loc. Sunt explicate tipurile de pariuri, cote, oferte, sfaturi și predicții pentru turneul viitor.

EURO 2020 este un magnet pentru fani și pariori, deoarece este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din lume. Acest articol va încerca să rezolve orice îndoieli pe care le aveți cu privire la procesul de pariere al acestuia. Ar trebui să vă dedicați cinci minute din timpul dumneavoastră și să citiți despre toate detaliile care s-ar putea dovedi a fi foarte utile.

Cele mai bune case de pariuri din România pentru pariuri la Euro 2020

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON
4,6 rating
4,6
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 300 USD
evaluare 4,5
4,5
Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON| ||437
4.4 rating
4,4
Bine ați venit Bonus 100% până la 500 RON + 35 FS
4,3 ra ting
4.3
Bonus de bun venit 100% până la 100 USD| ||517
4.3 rating
4,3
ComboBoost Combo-bonus cu cote mari de până la 50%
evaluare 4,0
4,0

EURO 2020 Types of Bets

Cel mai important lucru aici este să realizezi că vei aveatot felul de pariuri la dispoziția ta pentru || |581EURO 2020. Este unul dintre cele mai populare evenimente la nivel mondial, motiv pentru care casele de pariuri au decis să-l exploateze cât mai mult posibil, permițând tot felul de opțiuni pentru pariuri.

Pariurile obișnuite vor fi cele mai frecvente. Când spunem obișnuit, ne referim la cele obișnuite, cele mai frecvente pe care le întâlnim în pariurile de zi cu zi – câștigătorul meciului, goluri totale, ambele echipe de marcat, handicap asiatic, pauză/timpul complet etc. După cum vezi, toate sunt legate de 90. minute, adică ora obișnuită.

Nu le-am menționat pe toate, ci am vrut doar să le subliniem pe cele mai populare.

Pariurile directe sunt puțin diferite și nu sunt legate de jocuri de 90 de minute, ci sunt mai mult despre perioada pe termen lung. De exemplu, un pariu obișnuit este cine câștigă EURO 2020 sau ajunge să fie un marcator de top.

Este practic un pariu care se reflectă asupra întregului turneu, nu doar asupra unui joc în special. Și ceea ce este bun este faptul că poți alege practic pariul pe care îl dorești - de exemplu, Antoine Griezmann pentru a înscrie mai mult de trei goluri sau Belgia pentru a ajunge în semifinale.

Doar folosind puțină imaginație, puteți deschide diverse opțiuni pentru pariurile dvs.

Pariurile Parlay sunt, de asemenea, un alt mod popular de a paria aici. În loc să pariezi pe un singur meci, de ce să nu combinați mai multe dintre ele și să le puneți pe toate într-un singur bilet. Este mai riscant, deoarece trebuie să alegeți mai multe predicții câștigătoare, dar pe de altă parte, profiturile sunt mult mai mari.

În joc sau live pariarea este, de asemenea, una dintre modalitățile de plasare a pariurilor. Principala diferență între acest tip de pariuri și toate celelalte este că se putea face doar cu jocul în derulare. Numărul de pariori care exercităpariurile live este mult mai mare decât crede oricine și, pe măsură ce trece timpul, continuă să crească.

Ar trebui să-l încercați pentru că poate fi foarte profitabil. Gândește-te de câte ori ai simțit că o echipă este pe cale să răstoarne rezultatul sau să marcheze următorul gol în timp ce privești meciul? Ei bine, de ce să nu folosești asta pentru a câștiga niște bani.

Cele mai populare pariuri 

Trei cele mai populare pariuri în acest moment sunt:

  • Câștigător
  • Cel mai bun marcator
  • Best Player of the Tournament

După cum puteți vedea, toți sunt în totalitate și le consideră aproape cele mai mari trei onoruri la competiția viitoare.

Live Betting

Cote EURO 2020

Competiția europeană vă oferă o varietate mult mai mare de piețe decât de obicei. Sarcina ta aici este să găsești alegerea câștigătoare și, pe lângă asta, să găsești cele mai mari cote posibile care ar crește profiturile.

Trebuie să știi că nu toate casele de pariuri oferă acelașitip de cote, de aceea trebuie să faci un mic sondaj și să vezi unde sunt cele mai profitabile cote pentru alegerea ta.

Unele case de pariuri vor oferi cote speciale în timpul EURO. Sunt mai mari decât cele obișnuite, dar casele de pariuri nu vor face prea multe dintre ele și, de obicei, există anumite cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un parior.

De exemplu, dacă mizați o anumită cantitate de bani, să spunem 50 de dolari pentru Anglia pentru a câștiga titlul, cota va fi 5/1. Cu toate acestea, dacă creșteți această sumă la 100 USD, casele de pariuri vă vor face o ofertă specială și vor crește cota la 6/1. Așa că fii atent la asta, mai ales dacă ai niște favorite puternice.

Mărimea șanselor nu va fi tot timpul aceeași, reține asta. Cotele pentru pariurile directe vor crește și scade pe tot parcursul turneului, în funcție de mai mulți factori, așa că trebuie să plasați pariul la momentul potrivit.

Este aproape același lucru în ceea ce privește pariurile în joc. Pentru unele piețe, cotele vor crește pe măsură ce se apropie finalul, în timp ce altele scad.

Vă spunem asta pentru a vă avertiza cu privire la momentul pariurilor. Trebuie să fie perfect în unele cazuri dacă doriți să maximizați profiturile.

Bonus la prima depunere 100% până la 450 RON

Pariuri EURO 2020 Oferte

Iată o zonă foarte interesantă pentru fiecare parior. Ofertele speciale sunt similare cu cotele speciale, deoarece casele de pariuri îi motivează pe potențialii clienți să le aleagă în locul altor mărci, oferind anumite beneficii.

De exemplu, dacă alegeți o anumită casă de pariuri pentru a paria pe meciurile EURO 2020, acestea vor oferi ai niște bani în plus pentru pariuri. Să presupunem că mizați 10 USD. Casa de pariuri va dubla aceasta, dar, desigur, va trebui să solicitați mai multe condiții pentru a încasa câștigul creat de acești bani în plus. Cu toate acestea, este încă o afacere bună pentru cei care sunt sistematici și disciplinați în pariurile lor.

Parierebonusuri și oferte nu includ întotdeauna bani. Cotele speciale menționate anterior sunt un tip de oferte speciale.

Concluzia, în acest caz, este că aceste oferte vă oferă șansa de a crește câștigurile fără a risca mai mulți bani decât de obicei.

Sfaturi pentru pariurile la EURO 2020

Anumite sfaturi ar putea fi utile odată ce pariezi la acest turneu. Vom spune câteva, așa că citește foarte bine această parte a articolului.

  • Prima și cea mai importantă este să urmărești perioada de pregătire și să vezi dacă sunt absențe notabile de la echipele implicate în planurile tale de pariuri . Asta a fost menționat anterior.
  • Vremea și istoria întâmpinată au fost, de asemenea, verificate.
  • Să știți că turda a treia din faza grupelor este un pic specific. Am văzut adesea mari favoriți pierzând în fața unor persoane defavorizate în această etapă specială a turneului și iată de ce.
  • Vedeți, multe echipe își asigură progresul în faza eliminatorie deja după două runde. Ei continuă să odihnească toți jucătorii și să elibereze cartonașe galbene în jocul final al fazei grupelor, lăsând rezervele să joace.
  • Aceste concursuri au de obicei mai puțină valoare pentru ei, așa că nu sunt dornici să-și ofere 100% din capacități și să riscă unele accidentări sau suspendări.
  •  Arbitrul este un factor foarte important în fiecare joc. Statisticile de astăzi ne permit să vedem media lui cărți și stilul lui de a arbitra, ceea ce este foarte util, deoarece putem paria și pe numerele de carte sau de fault. Folosește-ți întotdeauna internetul pentru a face niște cercetări.
  •  programul este, de asemenea, un lucru important. Unele echipe ar putea avea un drum stâncos pe parcursul campaniei, în timp ce altele sunt mai norocoase și nu trebuie să îndure provocări grele, păstrând mai multă energie pentru ultimele etape. Am văzut adesea în trecut echipe excelente care nu au câștigat trofeele pur și simplu din cauza lipsei de putere și energie în meciurile cruciale.
How to bet on Euro 2020

Pronostic EURO 2020

Aceste trei pariuri cele mai populare vor fi subiectul în această parte a articolului, în care discutăm cele mai marifavorite în fiecare zonă.

EURO 2020

Franța, Belgia și Anglia sunt favoritele pentru a deveni campioni europeni.

Galiii sunt campionii mondiali în vigoare, cu o echipă care joacă împreună o perioadă destul de lungă. Mbappe, Pogba, Griezmann, Varane sunt doar o mică parte din ceea ce are această echipă.

Belgia are probabil cel mai bun atacant și mijlocaș din lume în acest moment, Romelu Lukaku și Kevin De Bruyne, plus o mulțime de jucători fantastici în toate liniile. Ei sunt echipa nr.1 în clasamentulFIFA și o echipă care ar putea câștiga cu ușurință acest turneu.

Anglia este gazda semifinalelor și finale și, în afară de asta, are o echipă foarte puternică. Cu toate acestea, în ciuda părerii caselor de pariuri, nu suntem convinși că Trei Lei au suficient potențial pentru a câștiga titlul.

Portugalia este cu siguranță calul nostru cel mai întunecat, cu o echipă extrem de talentată, plină de nume noi și Cristiano Ronaldo, care este liderul lor, și un fel de umbrelă atunci când vine vorba de hype-ul media și de presiune.|| |716

Top Goalscorer

Harry Kane și Kylian Mbappe sunt doi bărbați care stau deasupra tuturor celorlalți conform predicției caselor de pariuri. Kane este penalty-ul în Anglia, iar întreaga echipă lucrează destul de mult pentru căpitanul lui Tottenham, ceea ce duce la o productivitate ridicată a acestuia.

Mbappe este poate cel mai talentat atacant la nivel global, iar contrarele rapide ale Franței sunt perfect potrivite pentru asta. tip care le termină în mod obișnuit pe toate.

Recent menționat, și Lukaku ar trebui să fie luat în calcul aici, deoarece Belgia lui joacă meciuri foarte eficiente. Fiind primul atacant al unității, este logic să-l vedem oferind cea mai mare parte de scoruri.

Cel mai bun jucător

În opinia noastră, cea mai bună alegere pentru asta ar fi Kevin De Bruyne. Liderul lui Manchester City și căpitanul unității lui Guardiola este, fără îndoială, cel mai bun jucător din lume în acest an. Ceea ce a arătat în toată partea obișnuită a campaniei a fost uimitor și pare în stare și motivat să continue în același mod pe tot parcursul turneului.

Pariuri pe meci unic

Pariuri pe meci unic. vor fi cele mai comune și va trebui să le menționăm în acest paragraf. La urma urmei, mai mult de 85% din totalul pariurilor se referă la acest tip.

Rezultatul la normă întreagă, totalul de goluri, ambele echipe de marcat, gama de goluri, șanse duble etc. și toate celelalte pariuri sunt cele mai comune lucruri pe care le veți găsi pe biletele de pariuri. Le puteți juca ca single sau parlays, le puteți combina cu alte sporturi.

Vom scrie zilnic previzualizări și pronosticuri în timpul EURO 2020, așa că nu uitați să ne vizitați și să vedețipariurile noastre gratuite. Toate acestea sunt rezultatul unei cercetări ample și al unei analize cuprinzătoare a echipajului nostru de informatori.

Predicția etapei de grup

Toate aspectelepariurile de grup sunt foarte interesante și incitante, oferind uneori mai multe opțiuni pentru pariuri profitabile decât ultimele etape, în care avem meciuri grele care sunt greu de prezis.

Cine va câștiga grupa, cine termină pe locul al doilea, care echipe vor primi cele mai multe goluri și care va înscrie cel mai mult? Toate acestea și mai multe piețe sunt disponibile aici.

Închidere

Am încercat să facem un articol care ar putea fi de ajutor tuturor celor care doresc să parieze în timpul EURO 2020. nu este prea lung, dar are anumite informații care sunt foarte utile, mai ales pentru cei care fac asta pentru prima dată. Adulmecă în jurul tăusite-ul nostru pentru mai multe date, deoarece multe alte lucruri ar putea fi interesante pentru tine.

Vă dorim tot noroc în perioada următoare.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 300 USD
Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET|| |917

Welcome Bonus 100% Up To 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Subscribe and be the first to receive the best betting offers
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani