Pronostic Italia vs Anglia, Cote și sfaturi de pariuri

Iată previzualizarea și alegerea pentru finala EURO 2020. între Italia și Anglia, cu formații incluse.

Va veni acasă sau va merge la Roma? Aceasta este întrebarea care va fi rezolvată duminică seara la Londra, când Italia și Anglia se vor întâlni în finalaEURO 2020. Sincer să fiu, aceste două părți au arătat cel mai mult de la începutul campaniei și au meritat să fie în finală. Italia este, fără îndoială, cea mai bună ofensă din turneu, în timp ce echipa engleză are cea mai bună apărare pe partea cealaltă. Este ciudat să auzim așa ceva când ne uităm la modul în care aceste națiuni joacă în mod tradițional, dar se pare că fotbalul de astăzi este mult diferit de cel din trecut.

Bine ați venit laPariuri sportive online România și previzualizarea celui mai mare joc de fotbal al sezonului.

Italy VS England Preview

Previzualizare

Italy

Cu 12 goluri marcate,Azzurri este cel mai bun atac al turneului. Este ceva nou când vorbim despre naționala Italiei pentru că Roberto Mancini le-a revoluționat jocul, făcându-l unul dintre cele mai atrăgătoare din acest moment.

Italianii au șase jucători cu două goluri, iar asta arată potențialul lor ofensiv și varietatea de arme pe care Mancini le are în arsenalul său. Totuși, să nu credeți că, dacă Italia marchează prea multe goluri, a uitat cum să joace apărarea. Acesta este ceva în ADN-ul lor și am văzut că, pe lângă faptul că au abilități excelente de atac, ei știu să se apere perfect atunci când este nevoie.

Liderii acestei echipe sunt Lorenzo Insigne și Giorgio Chiellini, fiecare pe partea sa de teren. Insigne este motorul atacului, în timp ce Chiellini prezintă rolul esențial al Italiei în apărare.

Anglia

Cei Trei Lei au una dintre cele mai impresionante curse din campionatele continentale. Ei au permis un singur gol, în semifinale împotriva Danemarcei, iar acesta a fost din lovitură liberă. În afară de asta, apărarea lui Albion a fost impecabilă în fiecare aspect al jocului.

În general, ei nu au primit niciun gol în 10 din ultimele 13 meciuri. Faptul că băieții lui Gareth Southgate permit rar goluri a scăzut eficiența jocurilor Angliei și doar unul din ultimele opt a văzut trei sau mai multe scoruri. Aceeași situație este cu ambele echipe să înscrie.

Harry Kane are patru goluri, toate în fazele eliminatorii, iar Raheem Serling a marcat cu unul mai puțin. Sunt problema principală pentru orice apărare, deoarece acestea două se completează perfect.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON

Italia vs Anglia Posibile aliniamente

Italia: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Jorginho, Barrella, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Saka, Mount, Sterling; Kane

Italy vs England Head to Head

Ultima întâlnire dintre aceste două echipe a fost în 2018, într-o competiție amicală. Rezultatul a fost 1-1.

Italy vs England Pick

Jocul are o mare importanță. Va fi strâns și defensiv în toate cele 90 de minute, motiv pentru care nu ne așteptăm să vedem multe goluri. Sub 2,5 scoruri este alegerea perfectă pentru această ciocnire și, deși cotele nu sunt atât de mari pe cât și-ar dori mulți, riscul este foarte scăzut.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Italia vs Anglia

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Welcome Bonus 100% Up To 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonare și fii primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani