Italia vs Spania Predictii, cote și sfaturi de pariere

Italia și Spania se ciocnesc în primele semifinale ale EURO 2020 și vă oferim o previzualizare completă a acestui spectacol.| ||172

Italia și Spania a sunt primele semifinaliste aleEURO 2020, iar aceste două echipe se vor confrunta marți seara la Wembley. Am văzut o mulțime de bătălii spectaculoase între aceste două echipe în trecut, mai ales la campionatele europene, deoarece ciocnirile lor au devenit aproape regulate în ultima vreme. Italia este favorită, dar uşoară. Pe de altă parte, spaniolii au ajuns până aici fără nici un hype sau mediatizare adecvată, ceea ce le-a îndepărtat presiunea spatelui. Este exact ceea ce și-a dorit Luis Enrique.

Italy vs Spain Euro 2020 Semi Finals

Previzualizare

Italia

Această echipă nu a pierdut în ultimele 32 de jocuri, iar asta este mai mult decât impresionant. Nimeni nu și-a dat seama cât de mare de potențial are această echipă până când a strălucit în faza grupelor, zdrobindu-i pe toți cei trei rivali cu un golaveraj combinat de 7-0.

Italienii au o ofensă extrem de puternică, capabilă să marcheze două sau mai multe goluri împotriva oricărei echipe din lume. De altfel, în ultimele 10 meciuri jucate, azzurri au marcat de două ori în nouă dintre ele. Au deja 11 goluri marcate în patru meciuri din această EURO, așa că asta trebuie să însemne ceva.

Pe de altă parte, Donnarumma și backline sunt perfecte. I-am văzut rezistând la cel mai dur test posibil împotriva Belgiei, respingând atacurile Diavolilor Roșii și păstrându-și calmul pe parcursul întregii secunde de 45 de minute.

Spania

The Red Fury este o echipă foarte dură și tactică, subestimată de marea mass-media și de majoritatea fanilor. S-ar putea să nu fie plini de superstaruri precum generația invincibilă de la sfârșitul anilor 2000 și începutul ultimului deceniu, dar cu siguranță au potențialul de a câștiga EURO.

Și ei au trecut de toate probele, învingând ambii rivali în faza eliminatorie în urma prelungirilor (Croația) și a loviturilor de departajare (Elveția). Ai putea spune că încă le lipsește ceva chimie, dar în afară de asta, Spania are un potențial enorm, care se va împlini în anii următori.

Spania nu a pierdut în 12 meciuri consecutive, dar și presa neglijează asta.

Bonus de bun venit 100% până la 100 USD

Italia vs Spania Formații posibile

Spania : Simon; Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Sarabia, Morata, Torres

Italia: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Palmeri; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

Italia vs Spania Meciuri head to head

Din 2008, aceste echipe au jucat de patru ori în campionatele europene. Recordul este de două egaluri și victorii fiecare pentru ambele echipe. Italia a câștigat în faza eliminatorie din 2016, cu 2-0, dar patru ani mai târziu, Spania i-a învins pe italieni în finală, cu 4-0.

Cele mai recente două jocuri au fost în calificările pentru2018 World Cupa din Rusia. Meciul din Italia s-a încheiat cu 1-1, în timp ce revanșa din Spania a văzut gazdele răsturnându-se peste adversari, 3-0.

Alege Italia vs Spania

Acesta nu va fi un meci amuzant din punct de vedere al golurilor, deoarece ambelor echipe le place să-și vadă evenimentele lente și calme, păstrând mingea în posesia lor și controlând tempo-ul general. Cea mai bună alegere posibilă aici este sub 2,5 goluri, datorită tuturor celor menționate mai sus. De asemenea, ai putea încerca ambele echipe să nu marcheze, de asemenea.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Italia vs Spania

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON| ||427

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!| ||455
Subscribe and be the first to receive the best betting offers
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani