Aplicații pariuri sportive

Aplicații pariuri sportiveZece ani în urmă, abilitatea de a paria pe sport de pe un dispozitiv mobil, oriunde ai fi, părea ireal.

În zilele noastre, aplicații pariuri sportive au devenit complet accesibile.

Un studiu recent arată că aproximativ 80% dintre jucătorii online plasează biletele prin dispozitive mobile.

În acest sens, lansarea unei aplicații specializate a devenit o prioritate pentru jucatorii de noroc.

 

 

⭐ Recenziile noastre despre cele mai bune cazinouri mobile

În era tehnologiei, o tabletă sau un telefon mobil este un dispozitiv indispensabil! Casele de pariuri au preluat această tendință și investesc sume și resurse uriașe în aplicații mobile pentru a face procesul de pariuri cât mai plăcut posibil.
Fiecare casă de pariuri reputată oferă o aplicație mobilă sau un site web optimizat pentru mobil.
Majoritatea jucătorilor preferă să parieze de pe telefon, motiv pentru care aplicațiile de pariuri online sunt mai importante ca niciodată.
Cele mai descărcate aplicații sunt aplicațiile de pariuri sportive, dar există și aplicații dedicate pentru cazinourile online și poker.

scoreonline

 

Cea mai buna aplicație de pariuri sportive

Care este cea mai buna aplicație de pariuri sportive în 2022? Aici clasăm cele mai bune aplicații mobile pentru Android și iOS în funcție de caracteristicile fiecăreia și de ceea ce parere au utilizatorii despre fiecare dintre ele.
Aplicațiile mobile de pariuri sportive sunt cea mai modernă și populară modalitate de a intra în lumea cotelor online. Practic, vorbim de două variante: telefoane și tablete cu sistemele de operare Android și iOS. Există case de pariuri care oferă acces la contul unui jucător direct dintr-un browser mobil fără a fi nevoie să instalezi un program special. Acum nu vorbim despre asta, ci despre aplicații mobile de la cele mai cunoscute case de pariuri din România. Vom discuta toate argumentele pro și contra aplicațiilor de la Unibet, Betano, Betfair, Netbet, Sporting Bet, 888sport și Superbet.
Pariuri sportive aplicatie, cele mai bune aplicații de pariuri sportive disponibile pe Android și iOS în 2022 sunt următoarele:

Aplicație pariuriBonus de bun venit
1.BetfairBonus până la 500 RON
2.Unibet100% până la 300 RON
3.NetbetFreebet de 500 RON
4.Sportingbet100% până la 200 RON
5.BetanoBonus până la 500 RON
6.Superbet100% până la 300 RON
7.Get’sBetBonus până la 250 RON
8.FortunaBonus până la 300 RON

Aplicația Betfair

Mărime112,8 MB
LimbiEngleză, Română, Bulgară, Daneză, Germană, Italiană, Portugheză, Rusă, Spaniolă, Suedeză
PrețGratuit
Depunere minimă20 lei
Informații colectateInformații despre achiziții, istoricul de căutări pe internet, date de contact, date de identificare, conținutul utilizatorului, date despre locație, informații financiare

Aplicația Unibet

Mărime52,2 MB
LimbiRomână, Daneză, Engleză, Estonă, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Italiană, Lituaniană, Maghiară, Norvegiană, Olandeză, Poloneză, Portugheză, Rusă, Spaniolă, Suedeză
PrețGratuit
Depunere minimă25 lei
Informații colectateInformații despre dispozitiv, de utilizare, de contact, informații financiare, conținut utilizator

Aplicația Netbet

Mărime56,8 MB
LimbiEngleză, Română
PrețGratuit
Depunere minimă20 lei

Aplicația Sportingbet

Mărime82,9 MB
LimbiEngleză, Română, Bulgară, Croată, Cehă, Daneză, Olandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară, Italiană, Poloneză, Portugheză, Rusă, Slovacă, Slovenă, Spaniolă, Suedeză, Turcă
PrețGratuit
Depunere minimă20 lei

Aplicația Betano

 • Mai inovatoare pentru iOS
 • Plasați un pariu prin comandă vocală
 • Depunerea și retragerea de fonduri
 • Rămâneți conectat tot timpul

Betano a lansat o aplicație de pariuri mobile pentru iOS și Android. În practică, este încă considerat cel mai inovator, deși a trecut mult timp de la înființare.
Ce face diferită aplicația Betano pentru iPhone și iPad? În primul rând, cu ajutorul funcției „Talk n’ Bet — Pariuri cu o comandă vocală”. Puteți paria pe câștigătorul meciurilor de fotbal sau tenis dictând mai întâi pariul și apoi numele echipei pe care pariați. Nu mai trebuie să răsfoiți meniul pentru a găsi potrivirea potrivită.
Alte funcții utile pentru pariori sunt Smart Notification (primiți o notificare pe ecranul principal al telefonului despre evenimentele care au loc în meciul pe care pariați), Share & Bet (puteți partaja biletele postate pe rețelele sociale), Watch & Bet (vei urmăriți în direct mii de evenimente sportive în fiecare an dacă nu ai un sold de cont zero), Speedbet (placi un bilet în doar 2 secunde). În plus, rămâi conectat la aplicație tot timpul dacă vrei.

Aplicația Unibet

 • Compatibil cu Android și iOS
 • Serviciu de streaming video live
 • Pariuri de acţiune
 • Pariază pe meciurile tale preferate

Pentru Android și iOS, aplicația Unibet oferă acces mobil la toate evenimentele sportive și opțiunile de pariere disponibile pe computer, inclusiv un serviciu de streaming video live și o gamă largă de linii asiatice. Acest operator difuzează 72.000 de evenimente sportive anual, inclusiv meciuri din cele mai importante competiții europene de fotbal și din NBA. O altă „funcție” care ar trebui menționată este opțiunea „Pariu prin acțiune”, prin care un pariu este plasat în câteva secunde pe un pariu prestabilit.
Jucătorii care dețin dispozitive de generație mai veche pot întâmpina dificultăți în utilizarea acestui software.

Aplicația Superbet

 • Oferta completă înainte de meci și live
 • Abilitatea de a scana biletul offline
 • Acces la statistici pentru fiecare meci
 • Serviciu Clienți

Oferta completă de pre-meci și PC live este disponibilă și pe aplicația de pariuri mobile, care are și câteva caracteristici originale derivate din prezența Superbet pe piața offline. De exemplu, puteți scana un bilet plasat la o casă de pariuri terestră a acestui operator și puteți afla instantaneu starea fiecărei selecții.
Este destul de greu să alegi doar unul pentru că, după cum poți vedea din topul nostru, avem 4-5 operatori împărțiți aproape egal. La fel ca multe opțiuni de pariere, aplicația preferată va fi subiectivă pentru fiecare jucător.
Totuși, pe baza ofertei, a caracteristicilor disponibile și a opiniilor altor utilizatori, inclusiv a colegilor din echipa Pariurisport.com, aplicația Betano este cea mai buna aplicație de pariuri sportive la ora actuală.
Pentru evaluările noastre, nu am luat în considerare doar ratingul din App Store. Chiar și această evaluare depinde de numărul de voturi, ultimele opinii, actualizări și multe altele, așa că valoarea în sine nu ar trebui să fie singurul factor pe care îl iei în considerare.
Aceste evaluări din App Store sau Google Play Store nu oferă întotdeauna o reprezentare exactă a celei mai recente versiuni a aplicației, astfel încât cele mai bune case de pariuri mobile de pe Pariusport.com nu sunt în ordinea clasamentului general.
Toate casele de pariuri oferă aplicații pentru telefoane mobile sau cel puțin un site optimizat pentru mai multe dispozitive.
Ca și în multe alte industrii, utilizatorii tind să opteze pentru varianta mai convenabilă, care în cazul pariurilor, desigur, este telefonul mobil.
În aplicație, veți găsi de obicei aceleași oferte și caracteristici ca și pe site-ul de pariuri, dar totul este mult mai compact și mai ușor de găsit.
Dar dacă un operator oferă un site de pariuri optimizat pentru mobil, de ce să descărcați o aplicație?
Și aceasta este o opțiune validă, dar o aplicație bună vă va simplifica și accelera întreaga experiență, nu doar redimensiona site-ul pentru a arăta bine pe un alt ecran.
Aplicația de pariuri oferă multe beneficii:

 • Obțineți o experiență de pariere rapidă și convenabilă.
 • Obțineți acces ușor la jocurile și sporturile preferate chiar de pe dispozitivul dvs. mobil.
 • Primești bonusuri speciale care sunt valabile doar pentru utilizatorii aplicației.
 • Profitați de caracteristicile unice care nu se găsesc în browser.
 • Plasați pariuri sau jucați jocuri de cazinou, indiferent unde vă aflați.
 • Faceți depuneri rapide și ușoare chiar în aplicația de pariuri.
 • Conectare mai ușoară.
 • Ai acces la transmisiuni sportive în direct chiar în buzunar.
 • Notificările sunt optimizate pentru dispozitivele mobile.

Cum să alegi cea mai buna aplicație de pariuri sportive?

sportbets

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune aplicatii pariuri sportive, probabil că vă puneți alte întrebări:

 1. Ce aplicatie pariuri sportive online este ușor de utilizat?
 2. Care aplicație se încarcă cel mai repede?
 3. Care aplicație are cele mai multe piețe de pariuri sportive?
 4. Ce aplicatie de pariuri online oferă streaming live?
 5. Care aplicație oferă cele mai bune tarife live?

Nu se poate spune că o anumită aplicație este cea mai buna de pe piață.
Evaluarea este pur subiectivă, în funcție de preferințele jucătorului. Software-ul care îi place unui jucător poate să nu fie apreciat de un alt jucător. Cu toate acestea, există câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți o aplicație de pariuri sportive:

 • Interfață și navigare: în cele mai multe cazuri, o aplicație eficientă nu este doar o copie a versiunii desktop, ci este adaptată și dezvoltată special pentru telefonul mobil;
 • Platformă de pariuri în timp real: foarte apreciată de jucători. Cea mai bună aplicație este una care oferă mai multe opțiuni de pariuri live și rulează fără probleme;
 • Timpul de răspuns: o problemă comună la aplicații în general este că acestea pot fi deconectate, iar în cazul pariurilor sportive acest lucru poate fi un inconvenient, drept urmare, sunt recomandați acei operatori care iau acest aspect în serios și fac constant îmbunătățiri;
 • Streaming live: deși această caracteristică nu este disponibilă pentru toți operatorii, acesta este un plus pentru cei care doresc să parieze pe mai multe evenimente, respectiv, vor să urmărească meciul atunci când nu sunt.

Pentru a alege aplicația perfectă de pariuri mobile, este bine să știi ce au de oferit toate cele mai bune aplicații de pe piață. Acest articol vă va fi de mare ajutor în acest sens. Am selectat aplicații lansate de șapte case de pariuri sportive online populare în rândul pariorilor români. Vă vom arăta ce face ca fiecare dintre ele să iasă în evidență.
De aceea am creat această pagină. Mai jos listăm toate elementele pe care le testăm atunci când evaluăm cele mai bune aplicații de pariuri.

📱 INTERFAȚA ȘI NAVIGAȚIA

Multe aplicații și-au modernizat designul în ultimii ani, dar, în ciuda acestui fapt, veți găsi în continuare interfețe învechite, structuri greu de navigat sau combinații de culori și fonturi obositoare pentru ochi. Cele mai bune aplicații de pariuri sportive nu sunt doar versiuni mobile ale site-urilor de pariuri, ci sunt concepute special pentru dispozitive mobile.

🔔 PLATFORMĂ DE PARIURI LIVE

Pariurile live sunt unul dintre cei mai importanți factori pentru o aplicație mobilă. Orice operator reputat ar trebui să vă ofere o platformă de pariuri live cu numeroase opțiuni de pariere, caracteristici speciale (cum ar fi cash out) și toate cu timpi de răspuns foarte buni.

⏱️ LOGIN ȘI TIMPUL DE RĂSPUNS

Principalele probleme cu care se confruntă utilizatorii aplicației de pariuri sunt timpii de răspuns (întârzieri) și problemele de conectare, în special deconectările frecvente. Aceste două elemente formează practic baza experienței mobile.

📺 Transmitere live

Deși cu toții preferăm să urmărim Il Classico pe un ecran de cinema, dacă este posibil, este foarte convenabil să poți accesa alte meciuri direct de pe telefonul tău mobil. În unele cazuri, vă puteți face o idee despre cum decurge un meci, poate urmărind un alt meci la televizor sau pe computer, ceea ce este foarte util pentru pariuri pe mai multe evenimente.

📞 DEPARTAMENTUL SERVICII CLIENȚI

Simplul fapt că există multe canale de comunicare cu departamentul de customer service nu înseamnă întotdeauna că este util. Căutăm în special aplicații de pariuri care oferă chat online și asistență telefonică 24/7 și analizează reclamațiile care se referă cu adevărat la operator, nu la eroarea utilizatorului. Este important să rețineți numărul de reclamații, natura lor și modul în care acestea sunt rezolvate de casa de pariuri.

📊 PIEȚE ȘI CITATE

O selecție bogată de piețe și cote de pariuri este importantă pentru fiecare parior, așa că luăm în considerare și acest lucru atunci când evaluăm aplicațiile de pariuri. Toți jucătorii sunt diferiți, cuiva îi place să parieze pe fotbal, cineva pe tenis sau baschet, așa că aplicațiile cu cele mai multe opțiuni sunt clasate mai sus în ratingul nostru, dar luăm în considerare și cotele oferite.

💳 METODE DE PLATA

Un alt factor important îl reprezintă metodele de plată disponibile, care joacă din nou un rol central în pariurile pe mobil. Sortimentul oferit și taxele percepute afectează poziția operatorului în clasamentul nostru.

Aplicatie pariuri iphone

După cum știți, dispozitivele mobile sunt împărțite în două mari familii bazate pe sistemul de operare: aplicatie pariuri iphone – iOS (Apple) și Android — Google Pixel, Samsung, OnePlus, Huawei și multe alte mărci, majoritatea fiind în lume. Aceste categorii includ și tablete corespunzătoare fiecărei mărci, iar în unele cazuri chiar și ceasuri inteligente.
Vestea bună este că, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați, aplicațiile de pariuri ar trebui să fie la fel de bune. Principala diferență este în descărcare și instalare.

CUM SE DESCARCĂ APLICAȚIA DE PARIURI PENTRU IOS

 1. Găsiți aplicația în App Store.
 2. Faceți clic pe butonul de instalare
 3. Vă conectați la contul de joc și utilizați aplicația

Google a impus anumite restricții operatorilor iGaming, inclusiv interzicerea aplicațiilor de pariuri din Magazinul Play. Soluția găsită de operatori a fost să ofere o aplicatie pariuri android prin intermediul site-ului de pariuri.
Între timp, Google a ridicat restricțiile în mai multe țări (și în România) începând cu 1 martie 2021, așa că pe parcursul anului 2021 ar trebui să găsim și aplicații de pariuri pe Play Store.

 

CUM DESCARCI O APLICAȚIE ANDROID PARIURI SPORTIVE

android sport betting

Dacă o aplicatie android pariuri sportive este disponibilă pe Google Play Store, pașii sunt similari cu iOS:

 1. Găsiți aplicația în magazinul Google Play.
 2. Faceți clic pe butonul de instalare
 3. Vă conectați la contul de joc și utilizați aplicația

În cazul în care aplicația nu este disponibilă în magazinul Google Play, va trebui să urmați una dintre opțiunile pașilor de mai jos, descriși pe site-ul operatorului (folosim Betano ca exemplu):

 1. Accesați site-ul de pe telefonul mobil
 2. Descărcați aplicația de pe o anumită pagină.
 3. Accesați „Setări” > „Securitate” și activați opțiunea „Surse necunoscute”.
 4. Deschideți fișierul apk din secțiunea „Notificări” și instalați aplicația.

 

De ce să folosiți o aplicație de pariuri sportive?

live online betting

În prezent, absolut fiecare aplicatie pariuri online au o versiune desktop adaptată unui browser de telefon mobil. Drept urmare, nu este surprinzător faptul că mulți oameni se întreabă de ce ar trebui să mai folosească o aplicație de pariuri sportive când conținutul este practic același.
Cu toate acestea, există câteva beneficii care contează:

 • viteza de răspuns în aplicație depășește versiunea din browser;
 • sistem de notificare bine dezvoltat pentru a te ține la curent cu tot ce te interesează;
 • nu trebuie să vă autentificați de fiecare dată când vă conectați la o casă de pariuri online;
 • unele case de pariuri oferă bonusuri exclusive în aplicație.

 

Aplicații împotriva caselor de pariuri mobile

Înainte de a trece în revistă cel mai popular software specializat, ar trebui să clarificați dacă merită să descărcați și să instalați o aplicație de pariuri sau dacă este mai profitabil să jucați dintr-un browser. Toți operatorii și-au optimizat site-urile pentru ecrane mai mici precum telefoane sau tablete.
Aplicațiile se încarcă mai repede, îți trimit notificări pe ecranul de pornire al telefonului tău, poți personaliza modul în care funcționează în funcție de preferințele tale și te tentează cu oferte promoționale. De exemplu, primești un pariu gratuit de o anumită valoare nominală pentru primul pariu plasat prin aplicație. Pe de altă parte, unele programe nu funcționează la capacitate maximă pe dispozitivele mai vechi.
Dacă facem o paralelă între aplicațiile de pariuri sportive pentru Android și aplicațiile pentru iOS, primele includ o selecție mai largă de operatori decât celelalte.
Mai exact, unele case de pariuri au dezvoltat aplicații compatibile exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android.
Toate site-urile sunt optimizate, așa cum am spus. Ei „își fac treaba”, dar pe mobil nu oferă aceeași „experiență de pariuri” ca aplicația.

FAQ

❓ Care sunt cele mai bune aplicații de cazinou mobil?

Poți găsi aplicatii casino online direct pe site-urile web ale operatorilor. Nu toate cazinourile au în prezent o aplicație de descărcare dedicată, dar numărul crește constant. Cele mai bune cazinouri online mobile oferă aplicații pentru dispozitivele Android, iOS și Windows.

❓ Care sunt limitele de pariere pentru jocurile de cazinou mobile?

Pentru a afla, trebuie să vă conectați în lobby-ul de jocuri și să vedeți care sunt limitele maxime și minime de acolo. În orice caz, limitele corespund cu cele ale versiunii desktop, deoarece funcțiile și regulile celor două platforme sunt identice.

❓ Cum să obțineți bonusuri pentru jocurile de cazinou mobile?

Pentru a profita de bonusurile cazinoului mobil, trebuie mai întâi să deschideți un cont de jocuri. Apoi trebuie să verifici care sunt promoțiile oferite de cazinoul online mobil, astfel încât să poți implementa toate operațiunile necesare activării bonusului.

❓ Jocurile mobile sunt la fel cu jocurile de cazinou online?

În trecut, diferența dintre numărul de jocuri disponibile între desktop și mobil era foarte semnificativă. Cu toate acestea, ca urmare a creșterii uriașe a industriei dispozitivelor mobile, această discrepanță s-a redus considerabil în zilele noastre și este acum doar pentru jocurile mai vechi.

❓ Care sunt cele mai bune cazinouri mobile pentru sloturi?

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare, deoarece pe lângă caracteristicile care fac ca fiecare cazinou să fie unic, există factori subiectivi în funcție de stilul de joc al fiecărui utilizator, care poate prefera un operator altuia datorită alegerilor personale.

❓ Merită să jucați pe mobil prin browser sau să descărcați o aplicație de cazinou?

Diferența nu este substanțială, din moment ce cele mai bune cazinouri online mobile au optimizat atât gradul de utilizare a jocurilor, cât și navigarea atât din browser cât și din aplicație. Este deci o alegere personală, dictată de preferințele utilizatorilor individuali.