Pariuri la baschet – Ghid

Pariurile sportive online devin din ce în ce mai populare printre pasionații de sport din România. De aceea, casele de pariuri sportive online oferă astăzi o gamă largă de opțiuni de pariere. Dacă sunteți un parior înfocat, este posibil să fi întâlnit pariuri parlay. Este una dintre opțiunile de pariuri sportive cele mai frecvent oferite online.

Pariurile Parlay sunt populare deoarece vă permit să adunați diferite pariuri într-un singur bilet de pariu. Acest lucru vă poate aduce plăți mai mari dacă toate alegerile dvs. câștigă. Mai multe despre cum funcționează toate veți găsi în acest ghid complet.

Bucurați-vă de pariuri Parlay la cele mai bune case de pariuri sportive online în 2022

Ce este pariul Parlay?

Semnificația cuvântului „parlay” este pariu cumulativ. De aceea, în Europa pariurile parlay sunt de fapt cunoscute ca pariuri acumulatoare. Termenul în sine este derivat din francezul „paroli” sau „miză dublă”.

A parlay este un pariu care combină mai multe (două sau mai multe) pariuri simple într-un singur bilet. Cu alte cuvinte, grupează mai multe single-uri într-un singur pariu mare. Biletul de pariu poate include marje de puncte, futures, under/over-uri, linii monetare, totaluri sau chiar pariuri prop. Totuși, pariurile trebuie să fie de jocuri diferite.

Pariurile Parlay atrag pariorii cu plățile sale mai mari în comparație cu selectarea unei singure echipe pentru a câștiga. Cu toate acestea, există un risc considerabil deoarece, pentru ca pariul parlay să aibă succes, fiecare etapă de pe biletul de pariu trebuie să câștige. În caz contrar, întregul parlay este anulat chiar dacă doar un picior pierde.

Online Parlay Betting

Cote și pariuri Parlay

Pariurile Parlay sunt disponibile pe majoritatea site-urilor de pariuri sportive online, dar uneori sub nume diferite. Pariurile Parlay, pariurile combo, pariurile multiple sau pariurile acumulatoare sunt toți termeni care se referă la același lucru. Desigur, fiecare operator are propriii termeni și condiții, așa că asigurați-vă că sunteți familiarizat cu ei mai întâi.

Cotele parlay sunt similare cu cele tradiționale cotele de pariere. Cu toate acestea, cifrele sunt mult mai mari decât în ​​cazul pariurilor individuale, ceea ce înseamnă, de asemenea, că obțineți plăți mai mari. Deși cotele pot fi exprimate în diferite formate, cum ar fi zecimal, fracțional sau american (1/3, 1,33 și respectiv -300) – valoarea este aceeași.

Pentru a face un parlay, trebuie doar să înmulțiți cotele individuale. Dar dacă utilizați formatul american de cote, este mai ușor să convertiți mai întâi la cote zecimale. Deci, de exemplu, dacă pariați pe trei echipe cu cote 1,6, 2,2 și 1,9, calculul este următorul: 1,6 x 2,2 x 1,9 = 6,688. Amintiți-vă că cotele Parlay variază între pariuri sportive, în funcție de numărul de echipe dintr-un pariu Parlay. În plus, cotele se schimbă frecvent, așa că verificați întotdeauna înainte de a plasa pariuri.

Cum funcționează pariurile Parlay

Fiecare pariu dintr-un Parlay trebuie să câștige pentru ca tu să câștigi întregul pariu. În caz contrar, pierzi chiar și atunci când o singură echipă pierde. Puteți combina diferite echipe din sporturi diferite sau echipe diferite în același sport. De exemplu, creați un pariu direct pe un joc de baseball, plus un pariu cu puncte de baschet.

Pentru a calcula plata, adunați toate cotele și înmulțiți-le cu miza. De exemplu, dacă cotele tale totale (1,6 x 2,2 x 1,9) de la trei evenimente sunt 6,688 și miza este de 100 USD, atunci plata ta este de 668,80 USD/ Dar, desigur, numai dacă toate cele trei pariuri au succes. Dacă ar fi să faceți trei pariuri individuale de 100 USD, plata dvs. ar fi de 570 USD (160 + 220 + 190) dacă aveți succes. Acesta este semnificativ mai mic decât plătește un parlay. Ca să nu mai vorbim că miza dvs. este acum de 300 USD, comparativ cu doar 100 USD într-un parlay.

De ce să alegeți Parlay Pariuri?

Pariurile Parlay au multe avantaje față de pariurile individuale, dar mai ales:

Plăți mai mari 

Fiecare pariu acumulator are un potențial de plată mai mare în comparație cu plasarea mai multor pariuri individuale. Deci, pariorii au șansa de a obține câștiguri semnificativ mai mari dacă prezic cu succes rezultatul mai multor jocuri.

Flexibilitate 

Combinând mai multe pariuri într-un singur pariu oferă un bilet direct pentru câștiguri mari. Dar și mai bine, puteți construi un parlay așa cum doriți. Minimul este de două pariuri și puteți ajunge până la 15. Mai mult, există o gamă largă de opțiuni – pariuri spread, peste/sub sau chiar pariuri Moneyline. Unele case de pariuri pot permite, de asemenea, adăugarea de pariuri prop într-un parlay.

Easy to Hedge

Pariurile Parlay au un hedge încorporat – pariați patru echipe pentru a câștiga și acoperiți acest pariu cu individual. jocuri, dar pentru o sumă mai mică. Dacă toate au succes, vei câștiga mai mult. Cu toate acestea, puteți baza pe pariurile individuale în cazul în care Parlay eșuează.

Opțiuni de Parlay Parlay

Când vine vorba de pariuri Parlay, aveți atât de multe opțiuni. Într-un singur parlay, puteți combina diferite tipuri de pariuri, cum ar fi:

Peste/Sub

Denumite și Totaluri Pariu, Over/ Unders înseamnă un scor combinat pentru ambele echipe. Casa de pariuri stabilește totalurile ambelor jocuri în funcție de modul în care cred că se va desfășura jocul. Paritorii aleg dacă scorul va fi sub sau peste totalul stabilit.

Point Spreads

O punct spread este un pariu pe marja victoriei. Jucătorii sau echipele mai puternice sunt favorizate de un anumit număr de puncte bazat pe diferențele de abilități percepute. Denumite și pariuri egalizatoare, aceste pariuri încearcă să creeze o șansă egală de a câștiga jocul pentru ambele echipe sau jucători.

Teasers

Pariul teaser este similar cu un pariu Parlay cu mai multe echipe. . Cu alte cuvinte, pariorii pot selecta mai multe echipe pentru a le adăuga la un talon de pariu. Dar teaserilor le lipsesc liniile monetare, iar pariorii pot muta totalurile (+/-) sau fiecare punctaj. Punctele suplimentare sunt cele care fac mai ușor de câștigat.

Pariuri Moneyline

Este destul de simplu – alegeți câștigătorul jocului sau al evenimentului. Cotele sunt stabilite în funcție de capacitatea jucătorului sau a echipei. Astfel, suma de câștigat sau de pierdut variază considerabil în funcție de eveniment. Favoritele au semnul minus, în timp ce cei defavorizați au un semn pozitiv.

Concluzie

Pariurile Parlay sunt atât de populare, deoarece, dacă au succes, plata este mult mai mare decât orice alt pariu. Cu toate acestea, există întotdeauna riscul ca, dacă nici măcar o echipă nu ajunge, să pierzi întregul pariu. Dacă vă place să vă asumați riscuri, un pariu Parlay ar putea fi o potrivire grozavă pentru dvs. Mai mult, beneficiați de flexibilitatea de a vă construi pariurile cu doar 2 și până la 15 pariuri. Descoperiți ce platforme vă pot oferi pariuri parlay pe pagina noastră de recenzii de pariuri sportive. Acolo veți găsi cele mai bune case de pariuri online din România.

FAQ

❓ Ce este pariul Parlay?

Un pariu parlay, numit și un pariu combinat, acumulator sau un pariu multiplu, este un pariu care combină mai multe pariuri individuale într-unul singur.

❓ Cum funcționează pariurile Parlay?

În pariurile parlay, jucătorii leagă mai multe pariuri pentru a crea un pariu unic, dar mai mare, cu o plată mai mare. Deoarece este tratat ca un pariu, fiecare joc din Parlay trebuie să aibă succes pentru ca pariul să câștige.

❓ Pariurile parlay sunt o opțiune bună pentru toată lumea?

Deși parlay-urile au plăți mai mari și sunt foarte interesante, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei care au aversión la risc, deoarece riscul este la fel de mare.

❓ Care sunt cele mai bune sporturi pentru pariuri parlay?

Un pariu poate fi plasat pe orice sport, deoarece este un pariu acumulator cu diferite tipuri de pariuri, cum ar fi Linia monetară, spread-uri de puncte, teasers etc.