Pronostic Portugalia vs Germania, Cote și sfaturi de pariuri

Germania întâlnește Portugalia în meciul care ar putea decide soarta întregului campionat. Sunt multe în joc aici. Cine va castiga? Citiți previzualizarea completă a meciului

Portugalia și Germania sunt titulare în întregul tur al doilea alEURO 2020 . Întâlnirea lor va fi fără îndoială cel mai mare meci din următoarele două zile, motiv pentru care am decis să facem o previzualizare a acestuia. Germania intră în acest eveniment după o înfrângere urâtă împotriva Franței, în timp ce pe de altă parte, Portugalia a învins Ungaria în faza de deschidere. Campionii europeni în curs se pot mulțumi cu un punct în acest eveniment, ceea ce nu se poate spune despre germani, care trebuie să ia toate cele trei puncte.

Portugal vs Germany Preview

Previzual

Portugalia 

Selecao s-a chinuit să spargă Ungaria în fața a 65 de mii de spectatori la Budapesta, dar în cele din urmă a reușit să-și asigure o victorie cu 3-0. Odată ce au văzut rezultatul, mulți ar crede că Portugalia a câștigat de obicei. Cu toate acestea, toate cele trei goluri au venit în finală șase minute plus timpul de oprire.

Campionii în exercițiu au avut câteva șanse de șoareci în prima repriză, dar Diogo Jota nu a reușit să lovească ținta din câteva poziții foarte promițătoare. Atacantul lui Liverpool a fost, de asemenea, egoist într-o situație în care i-a putut trece mingea lui Ronaldo, care a fost aproape unul la unu cu portarul.

Acesta a fost al treilea meci pentru echipa lui Fernando Santos care nu a permis. un singur gol și al patrulea în ultimele cinci în care au marcat de cel puțin două ori.

Germania

Mats Hummels și-a lovit propria plasă, hotărând meciul împotriva Franței. Greșeala lui a fost diferența de marți și un moment esențial al evenimentului. În continuare, echipa franceză a parcat un autobuz în fața porții sale, așteptând contraatacuri, fără să încerce măcar să facă niște acțiuni organizate.

Ceea ce îi lipsește lui Die Mannschaft este un om țintă în careu, un jucător ca Mario Gomez sau Miroslav Klose. Este evident că atacanții lor actuali nu pot sparge apărarea rivalilor, care sunt înzestrați fizic. Suntem liberi să spunem că aceasta prezintă problema critică a fotbalului german în acest moment.

De asemenea, acesta a fost al patrulea joc consecutiv în care Germania ceda, ceea ce este ceva neobișnuit pentru patru ori campioni mondiali.

Combo-bonus cu cote mari ComboBoost de până la 50%

Portugalia vs Germania Posibile aliniări

Portugalia:| ||265 PatrIcio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, W Carvalho, Fernandes; Bernardo, Ronaldo, Jota

Germania: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Kroos, Gundogan, Goretzka; Sane, Muller; Gnabry

Portugalia vs Germania Head to Head

Ultima dată când Portugalia a învins Germania a fost acum 21 de ani, în 2000, la EURO. În urma acelui meci, s-au jucat patru meciuri, iar în toate patru, germanii au câștigat, cel mai recent fiind la Cupa Mondială 2014 odată ce i-au trecut peste Ronaldo și băieții. , 4-0.

Portugalia vs Germania Pick

Santos va pune aproape aceleași tactici ca și Deschamps împotriva Germaniei. Linia de fundal și mijlocul terenului strâns, cu Ronaldo și Jota așteptând să lovească o pauză. Ne îndoim cu adevărat că Low ar putea schimba ceva radical în tactica Germaniei și să găsească o soluție. De aceea credem că cea mai bună soluție de pariere ar fi alegerea sub 2,5 goluri. Cotele sunt destul de solide, în timp ce, pe de altă parte, riscul este scăzut.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Portugalia vs Germania

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani