sportingbet

SportingBet

Evaluare 98%

Bonus de bun venit 100% Până la 750 RON

Obțineți Bonus De Bun Venit!

De ce acest site de cazinou?

Pentru o recenzie onestă și imparțială a SportingBet în 2022, vă recomandăm să continuați să citiți! Vom analiza în profunzime această casă de pariuri și cazinou online de top și ne vom concentra asupra punctelor sale forte, avantajelor și beneficiilor, precum și asupra punctelor sale slabe și a domeniilor de îmbunătățire. Cu cât putem oferi o recenzie mai precisă despre SportingBet, cu atât mai bine puteți decide dacă aceasta este Read more

Depozite și Retrageri

Depozit, , , , , , , , , ,
Metode de Retragere, , , , , , , , ,
Valută, , , , ,
Depozit minim
Min. Retragere
Max. Retragere
Timp de Retragere

EWallets:

Plăți cu Cardul:

Transferuri Bancare:

Timp în Așteptare:

Informații suplimentare

Licență
Proprietarwner
Chat live
E-mail de Asistență[email protected]
Telefon de Asistență0800 0280348
Skype

Pentru o recenzie onestă și imparțială a SportingBet în 2022, vă recomandăm să continuați să citiți! Vom analiza în profunzime această casă de pariuri și cazinou online de top și ne vom concentra asupra punctelor sale forte, avantajelor și beneficiilor, precum și asupra punctelor sale slabe și a domeniilor de îmbunătățire. Cu cât putem oferi o recenzie mai precisă despre SportingBet, cu atât mai bine puteți decide dacă aceasta este cea mai bună casă de pariuri online și cazinou pentru dumneavoastră!

SportingBet

Pro și contra SportingBet

Am analizat în detaliu punctele forte și punctele slabe ale SportingBet pentru a vă oferi cea mai onestă și imparțială recenzie posibilă.

Avantaje

 • Reputație de lungă durată
 • Bonus de bun venit 100% până la 150$
 • Varietate de sporturi și pariuri live
 • Interfață de utilizator atractivă și intuitivă
 • Joc instantaneu și aplicație descărcabilă
 • Serviciu clienți 24 de ore pe zi

Dezavantaje

 • Nu este aprobat pentru clienții din SUA
 • Criptomonedele nu sunt acceptate
 • Funcții limitate de video poker
 • Înregistrarea este necesară pentru a vizualiza unele informații
 • Meniurile sunt greu de găsit
 • Multe țări cu acces limitat

Ratingurile SportingBet

Evaluarea generală pentru SportingBet: 4 din 5

Recomandăm din toată inima SportingBet atât ca o casă de pariuri online, cât și ca un cazinou online clienților și cititorilor noștri. Această recenzie SportingBet 2022 ne-a arătat că au câteva opțiuni excelente pentru pariuri sportive (inclusiv pariuri live), precum și câteva opțiuni de jocuri de cazino grozave, inclusiv dealeri live, aparate de joc și jocuri de masă. Printre altele, veți găsi servicii și asistență de top, precum și bonusuri excelente pe bani reali și o aplicație mobilă de top.

Interfața cu utilizatorul: 4 din 5

Ne-a plăcut foarte mult designul elegant al SportingBet și natura sa intuitivă, ceea ce face ca clienții să găsească cu ușurință unde se află totul. Culorile de fundal și grafica site-ului fac ca SportingBet să fie uimitor și atrăgător, iar noi am apreciat cu adevărat cât de bine organizate sunt toate meniurile, precum și toate caracteristicile, cum ar fi cuponul de pariuri și secțiunea de pariuri live.

Piețe sportive și selecție de jocuri: 4 din 5

SportingBet este o casă de pariuri combinată cu un cazinou online care face o treabă excelentă în ambele domenii! Casa de pariuri are multe piețe de pariuri excelente, inclusiv fotbal, baseball, hochei, baschet și fotbal. Toate cotele pot fi formatate ca zecimale, fracții sau americane, iar întregul proces de pariere poate fi realizat eficient datorită designului intuitiv al site-ului. De asemenea, au existat multe jocuri de cazino grozave, inclusiv o gamă largă de aparate de joc și jocuri cu dealer live, precum și jocuri de masă, cum ar fi ruleta, blackjack și poker.

Bonusuri și promoții SportingBet: 4 din 5

În această recenzie a SportingBet pentru 2022 vom acoperi câteva promoții solide pe bani reali care se aplică atât noilor veniți pe site, cât și clienților lor obișnuiți. Ne-au plăcut foarte mult bonusurile de bun venit pentru ambele părți ale site-urilor, și au existat o mulțime de promoții excelente, cum ar fi rotiri gratuite, un program de cashback și asigurare pentru pariuri pe fotbal. Indiferent unde vă aflați în spectrul pariurilor sportive sau al jocurilor de cazino, puteți fi sigur că vă veți crește bankroll-ul online în timp.

Mobil: 5 din 5

În această recenzie a SportingBet, a trebuit să acordăm note maxime pentru versiunea mobilă, deoarece acest site de pariuri este disponibil pe toate dispozitivele iOS și Android prin joc instant, precum și printr-o aplicație descărcabilă! Există o mulțime de site-uri care nu oferă opțiunea de aplicație, așa că este cu siguranță plăcut să o vedem aici. SportingBet funcționează foarte bine și pe dispozitive mobile, cum ar fi tabletele sau smartphone-urile. Se descurcă bine și sunt foarte puține bug-uri sau defecțiuni pe parcurs.

Opțiuni bancare: 3.5 din 5

Există opțiuni de carduri de credit pe acest site, precum și unele portofele electronice, cum ar fi PayPal și transferuri bancare. Acesta ar putea fi cel mai slab punct din analiza noastră despre SportingBet. Credem că includerea mai multor opțiuni bancare (în special a criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin sau Etherium) ar putea aduce mari beneficii acestei case de pariuri, atât pentru ei, cât și pentru consumatori.

Servicii și asistență pentru clienți: 3,5 din 5

În opinia noastră, serviciul clienți de la SportingBet a fost foarte bun. SportingBet este o casă de pariuri și un cazinou online deschis 24 de ore din 24, iar clienții îi pot contacta prin telefon gratuit sau prin chat. Toți reprezentanții serviciului clienți au fost extrem de amabili și profesioniști și au reușit să ne răspundă cu mare pricepere la preocupările, problemele și întrebările noastre.

Interfața de utilizator a SportingBet

Unul dintre punctele forte ale acestei recenzii a casei de pariuri online SportingBet este interfața de utilizator elegantă și designul intuitiv! Acest site este extrem de bine organizat și puteți naviga cu ușurință prin diversele meniuri și file pentru a ajunge la liniile de pariuri, jocurile de cazino, secțiunea de pariuri live sau bonusurile și promoțiile pe bani reali.

Ceea ce ne place foarte mult la meniul principal este faptul că cele mai populare sporturi sunt afișate în mod constant de-a lungul barei principale albastre pentru o navigare mai rapidă. Există, de asemenea, acces ușor la cuponul de pariuri, care se află în partea dreaptă a ecranului. Există, de asemenea, opțiuni rapide pentru comutarea între cotele zecimale, fracționare sau americane.

Procesarea site-ului a fost, de asemenea, de top notch și au existat foarte puține erori, probleme sau întârzieri. Site-ul a fost receptiv și a existat o comutare excelentă între toate paginile și secțiunile site-ului.

SportingBet pariuri sportive și jocuri de cazino

SportingBet nu are doar piețe de pariuri sportive excelente, ci și o gamă completă de jocuri de cazino online pe bani reali! Am fost foarte mulțumiți de alegerea celor două părți ale site-ului și le recomandăm pe oricare dintre ele tuturor cititorilor noștri. Există o mulțime de lucruri bune aici, atât pentru pariorii avizi, cât și pentru jucătorii de cazinou!

Prezentare generală a piețelor de pariuri sportive

Acestea sunt piețele sportive pe care le veți găsi pe SportingBet. Există, de asemenea, o întreagă secțiune dedicată pariurilor live!

 • Schi alpin
 • Fotbal american virtual
 • Fotbal american
 • Baseball
 • Baschet
 • Baschet virtual
 • bobsleigh
 • Box
 • Șah
 • Sporturi de luptă
 • Cricket
 • Schi fond
 • Curling
 • Ciclism
 • Săgeți
 • Divertisment
 • Fotbal
 • Fotbal virtual
 • Formula 1
 • Sportul gaelic

Prezentare generală a jocurilor de cazino online

Prezentare generală a jocurilor de cazino online

De multe ori, aceste case de pariuri, care au și un cazinou online, nu vor avea o gamă impresionantă de jocuri sau chiar nu vor avea mese cu dealer live. Dar acest lucru nu este deloc cazul la SportingBet! Dimpotrivă, cazinoul are o mulțime de sloturi grozave, o gamă completă de mese cu dealer live și o gamă excelentă de jocuri de masă, inclusiv ruleta, blackjack și poker! Există, de asemenea, o mulțime de jocuri cu jackpot unde jucătorii pot câștiga câștiguri care le pot schimba viața.

 • Slot machines online
 • Ruleta
 • Black Jack
 • Poker
 • Jackpoturi
 • Jocuri cu dealer live

Bonusuri și promoții SportingBet

SportingBet are niște bonusuri și promoții grozave pentru a permite clienților să acumuleze și să își crească bankroll-urile online. Am observat că există un mix bun de bonusuri destinate atât pentru casa de pariuri, cât și pentru cazinoul online! De asemenea, SportingBet se descurcă foarte bine cu noii clienți și are grijă de jucătorii fideli care folosesc site-ul de mult timp.

Iată câteva dintre cele mai populare promoții pe bani reali pe care le puteți lua chiar acum pe SportingBet:

PRIMĂDETALII
Bonus de bun venit pentru pariuri sportivePariorii care plasează un pariu de 10 GBP sau mai mult la cote de 1,5 sau mai mult pot primi un bonus generos de bun venit de 50 GBP în pariuri gratuite! Ne-a plăcut să vedem o ofertă grozavă de bun venit care îi îndeamnă pe parioși cu piciorul bun.
Asigurare de fotbalAceasta este o promoție grozavă care poate fi folosită de clienții obișnuiți ai site-ului care iubesc pariurile acumulate pe fotbal. Dacă o parte dintr-un acumulator de 5+ nu vine așa cum ai prezis, poți obține 25 GBP de pariuri gratuite! După cum am menționat mai devreme, ne place să vedem SportingBet găzduind clienții lor obișnuiți, iar aceasta este o ofertă care poate fi folosită zilnic!
4 Înseamnă mai multAceasta este o promoție care se adresează fanilor de fotbal și implică ca pariorul să câștige un plus de 25% din câștigurile totale dacă patru sau mai multe goluri sunt marcate în joc. Bonusul maxim este de 100 GBP și se aplică doar pentru pariuri pe meci, ambele echipe care vor marca și ambele echipe pentru a marca sau rezultatul meciului. Această promoție se aplică și pentru jocurile de 90 de minute.
ÎncasaAceastă promovare este o caracteristică cu adevărat grozavă și una care nu este prea des întâlnită în multe recenzii de pariuri sportive online. Această ofertă permite casei de pariuri sportive să cumpere orice pariuri pe care le-ați fi făcut și care credeți că nu vă vor ajuta la nimic. Pariorii pot recupera o parte dintr-un pariu care ar putea duce la o pierdere! Este o modalitate frumoasă de a renunța la un pariu pe care regretați că l-ați făcut.
Bonus de bun venit la cazinouAcest bonus generos de bun venit pentru cazinoul online permite jucătorilor să obțină un bonus de meci de 100% până la 100 GBP. Există, de asemenea, zece rotiri gratuite pentru anumite titluri de sloturi. Aceasta este cu siguranță o primire plăcută pentru noii veniți la cazinoul SportingBet!
Rotiri gratuiteFăcând această recenzie a SportingBet, am aflat că această promoție este de fapt destul de populară în rândul clienților obișnuiți de la cazinoul online. În fiecare săptămână, SportingBet va prezenta un joc slot diferit ca Slot of the Week și în fiecare săptămână jucătorii primesc 10 rotiri gratuite pentru acel slot. Acest lucru încurajează jucătorii să încerce noi titluri de sloturi săptămânal în săptămână și șansa de a juca fără ca bani să iasă din bankroll-ul lor online.

SportingBet pentru dispozitive mobile

SportingBet oferă o aplicație mobilă, precum și opțiuni de joc instant! Fie că faceți clic pe pictograma pentru a accesa aplicația, fie că folosiți un browser web pentru a accesa site-ul prin internet, puteți utiliza site-ul pe dispozitivele iOS sau Android și vă puteți bucura de pariuri și jocuri în mișcare!

În această recenzie SportingBet, am constatat că site-ul funcționează foarte bine pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete.

Clienții pot experimenta o manipulare excelentă, fără probleme sau întârzieri. Pe un ecran mai mic, site-ul arată foarte bine în ceea ce privește configurația meniului și calitatea imaginilor colorate. Atunci când se trece de la un ecran mare de PC la un dispozitiv mobil, nu se sacrifică aproape nimic.

Serviciul clienți la SportingBet

Nu au fost multe cuvinte rele despre serviciul clienți în această recenzie SportingBet. Toți angajații cu care am interacționat s-au comportat profesionist și prietenos și au fost foarte bine informați cu privire la tot ceea ce privește cazinoul și site-ul de pariuri SportingBet. De asemenea, acest site poate fi contactat în orice moment al zilei sau al nopții prin apelarea numărului gratuit sau prin utilizarea camerei de chat.

 

FAQ

De unde știu că aceasta este o recenzie complet onestă despre SportingBet?

Ne-am făcut timp pentru a acoperi punctele forte și punctele slabe ale acestor case de pariuri online în egală măsură. Dacă nu am fi fost complet sinceri, nu am fi menționat niciunul dintre punctele slabe ale site-ului sau, dacă am fi făcut-o, le-am fi înfrumusețat sau le-am fi trecut cu vederea. Dar nu, am menționat ceea ce nu ne place la site, la fel cum am fi menționat ceea ce ne place la el.

Pot folosi SportingBet pe dispozitivul meu mobil?

Da, există de fapt două moduri diferite de a folosi SportingBet pe dispozitivul tău mobil. Puteți vizita site-ul în browserul dvs. dacă aveți o conexiune la internet de încredere sau puteți descărca aplicația de pariuri !

Pot paria pe SportingBet în siguranță?

Da, deoarece SportingBet este licențiat de către autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc, SportingBet este obligat să urmeze o serie de protocoale de securitate, inclusiv să verifice toți clienții noi folosind "Cunoașteți clientul" și informațiile personale de identificare și folosind criptarea SSL pentru a proteja toate informațiile transmise.

Care sunt cele mai bune sporturi pe care să pariezi cu SportingBet?

Există multe sporturi pe care se poate paria, dar principalele piețe sportive sunt prezentate în meniul de sus de pe pagina principală a site-ului. Printre acestea se numără fotbalul, hocheiul, tenisul și baseball-ul. Există, de asemenea, un link Sport AZ în meniul de sus, unde puteți obține un rezumat complet al tuturor piețelor sportive disponibile pentru pariuri pe bani reali la SportingBet.