Cele mai bune site-uri de pariuri sportive Recenzii

Începători sau nu, găsim cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pentru tine. Aflați cum analizăm casele de pariuri și învățați cum să-l selectați singur pe cel potrivit.

Cel mai bun lucru despre site-urile de pariuri sportive nu este doar că distrează, ci oferă și un șansa de a câștiga niște bani ușori. Cu toate acestea, rivalitatea în industria pariurilor sportive online este mare și tone de site-uri concurează pentru a-ți câștiga afacerea. Fiecare site de pariuri se străduiește să devină cel mai bun de pe piață și promite să ofere pariorilor cea mai bună experiență. Prin urmare, cea mai dificilă parte, în special pentru începători, este găsirea de unde să începi. Mulți pariori noi au dificultăți în a decide ce casă de pariuri să aleagă. De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune părți de pariuri sportive din România și să vă începeți călătoria.

Site urile noastre de pariuri sportive cu cele mai bune cote din 2022

Recenzii ale site-urilor noastre de pariuri sportive

În acest ghid, vă arătăm procesul nostru de revizuire a site-ului de pariuri sportive pentru a vă ajuta să identificați unele dintre elementele cheie ale unui site bun. În acest fel, puteți aplica sfaturile noastre la selecția dvs. de case de pariuri sau, mai bine, le puteți arunca o privire la cele pe care le-am examinat deja și le alegeți în acest fel. Avem o echipă de profesioniști care au grijă la cele mai recente case de pariuri sportive de pe piață. Încercăm întotdeauna fiecare site de pariuri și vă oferim o perspectivă asupra la ce să vă așteptați de la acesta, precum și despre punctele sale forte și punctele slabe. Acest lucru îi ajută pe toți cititorii noștri să ia o decizie în cunoștință de cauză. Citiți mai departe și nu numai că veți găsi care sunt cele mai bune site-uri de pariuri sportive online din România, dar veți afla și mai multe despre cum puteți găsi și selecta rapid o case de pariuri sportive cu cele mai bune cote.

Cum analizăm site-urile de pariuri sportive

Nu există nicio îndoială că fiecare parior își dorește cele mai bune case de pariuri. Din păcate, însă, unii oameni trec cu vederea detaliile atunci când decid dacă să aleagă sau nu un anumit site. Pentru a vă arăta ce să căutați, vă vom împărtăși procesul nostru de revizuire. Iată ce facem: 

 • În primul rând, echipa noastră caută case de pariuri care pretind că oferă cea mai bună experiență de pariuri clienților. Acestea pot include atât site-uri de pariuri vechi, cât și recent lansate.
 • În continuare, deschidem un cont cu casa de pariuri sportivă selectată și încercăm diferitele produse care sunt oferite, inclusiv diferite tipuri de sporturi, pariuri, cote și bonusuri. . Testăm diverse aspecte ale experienței, inclusiv designul site-ului, opțiunile de pariere disponibile, timpii de procesare a retragerii etc. 
 • În sfârșit, experții noștri scriu recenzii detaliate pe baza experienței lor și vă anunță dacă merită să vă înscrieți sau nu.

Bonus pen

Factorii pe care îi luăm în considerare atunci când revizuim site-uri de pariuri sportive

Unii dintre principalii factori pe care experții noștri iau în considerare atunci când examinează un site de pariuri sportive online includ furnizorul de licență al casei de pariuri și dacă acesta este o autoritate de autorizare recunoscută. De asemenea, ne uităm la numărul și varietatea sporturilor – este întotdeauna bine să avem un amestec echilibrat. Dar, cel mai important, siguranța casei de pariuri este ceea ce suntem (și și tu ar trebui să fii) în căutare. Protejarea informațiilor personale ar trebui să fie prioritatea numărul unu a casei de pariuri. Există multe alte aspecte importante care contribuie la experiența dvs. de utilizator și iată ce puteți fi întotdeauna sigur că veți găsi în ghidurile noastre:

Prezentarea generală

Când revizuim casele de pariuri online, urmăm un structură specifică care le face nu numai exhaustive și coerente, ci și ușor de urmărit. Secțiunea de introducere este crucială, deoarece prezintă toate informațiile esențiale despre site dintr-o privire. În acest rezumat, veți afla cine este proprietarul casei de pariuri, ce sporturi sunt oferite, promoțiile în curs, informațiile de licențiere și multe altele.

Tipuri de pariuri pe site-urile de pariuri sportive online|| |632

Knowing all the diferitele tipuri de pariuri pe care le puteți plasa poate fi o provocare, mai ales pentru începători. Dar învățarea diferitelor tipuri care sunt oferite este o cerință pentru toți paritorii începători. Altfel, câștigul s-ar baza doar pe noroc aleatoriu. Nu uitați întotdeauna, pariul sportiv online perfect nu există – depinde doar de sporturile pe care pariați și de circumstanțe. Cu toate acestea, dacă sunteți echipat cu cunoștințe și vă formați o strategie bună, pariurile pot fi și o chestiune de îndemânare. Există atât de multe tipuri de pariuri, dar pentru a începe, iată câteva dintre elementele de bază:

Tipuri populare de pariuri

 • Straight Bet : Acest pariu este plasat în mod normal pe sporturi precum fotbalul și baschetul, în care pariezi pe echipa ta preferată. Echipa selectată trebuie să câștige pentru ca și tu să câștigi. Rețineți că egalitățile la acest pariu se numesc push și nu se pierde sau nu se câștigă bani în acest caz.
 • Pariul Moneyline: Pentru acest tip de pariu, alegeți o echipă pentru care câștigă direct, fără nicio distribuire de puncte. Cu alte cuvinte, dacă echipa pe care pariezi câștigă – și tu o faci.
 • Peste/Sub pariu: Acest pariu necesită să pariezi dacă totalul real va fi mai mare sau mai mic. mai puțin decât linia setată.
 • Point Spread Bet: Cupunct spread bet, nivelurile de calificare ale ambelor echipe sunt egale (chiar dacă chiar nu sunt), ca să spunem așa, și prezici echipa sau jucătorul care va „acoperi răspândirea”. Sau, cu alte cuvinte, cu cât va câștiga sau pierde echipa.
 • Parlay Parlay: Acest pariu necesită să plasați mai multe selecții pe un pariu, puteți citi un ghid complet la pariuri Parlayaici.
 • Prop Bet: Acestea sunt pariuri pe anumite aspecte ale unui eveniment sportiv, dar nu impact asupra rezultatului. De exemplu, câte cartonașe galbene vor fi într-un meci de fotbal.
 • Miriul viitor: Un pariu viitor necesită să pariezi pe câștigătorul ligii, turneului , sau orice altă competiție care a început.
 • Pariuri live: Aici pariați pe un eveniment care este în desfășurare.
 • Pariul Teaser: Pariurile Teaser sunt atunci când grupați două sau mai multe selecții într-un singur pariu.
 • Pariul Head to Head: Head to head bets are a popular type of bet where you wager on possible outcomes.

Varietate de sporturi

Numărul de opțiuni de pe un site de pariuri sportive este de cea mai mare importanță. Cu cât este mai mare varietatea de sporturi, cu atât mai bine – o casă de pariuri bună va putea satisface toate gusturile și nevoile. Cele mai bune site-uri de pariuri oferă o multitudine de diferite tipuri de sporturi pe care poți paria. Oferă sporturi populare precum fotbal,tenis, box, hochei, rugby și curse de cai. De asemenea, suntem în căutarea altor extra sub formă de opțiuni mai nepopulare sau de nișă. Unele case de pariuri vă vor permite chiar să pariați pe evenimente politice și e-sporturi. Cu siguranță, există ceva pentru toată lumea în lumea pariurilor sportive, iar noi opțiuni apar în mod constant. Ați putea să rămâneți la clasici sau să explorați și să găsiți ceva nou.

Cote pentru pariuri sportive

Cote pentru pariuri sportive online sunt prezentate în moduri diferite, în funcție de site-ul de pariuri pe care îl utilizați. Acest lucru face ca începerea unei călătorii la pariuri sportive să fie oarecum dificilă pentru pariorii începători. Unele case de pariuri vor permite jucătorilor să schimbe între american și cote zecimale, în timp ce altele sunt stricte la un singur tip. Vă explicăm câteva tipuri diferite de cote care sunt cele mai populare și le puteți găsi aproape peste tot mai jos.

Cote fracționale: Aceste cote sunt îndrăgite de multe site-uri de pariuri. Cotele reprezintă plata totală netă pentru parior în cazul unui câștig. În cazul în care pariorul câștigă, miza inițială este și rambursată.

Cote zecimale: Acestea sunt cele mai populare pariuri din lumea pariurilor sportive și sunt destul de ușor de urmat. Cotele indică suma de bani pe care o poți câștiga dintr-un pariu de unitate.

Cote americane: Cotele americane, cunoscute și sub numele de Moneyline, oferă două posibilități – pozitivă și negativă. De exemplu, dacă cotele sunt în cifre pozitive, atunci ele indică suma de bani pe care pariorul trebuie să o câștige la un pariu de 100 USD.

Pariuri live

Pariurile live sunt pariuri. care se fac în timp real, adică pe acele meciuri care au loc chiar acum. În fiecare an pariurile sportive live câștigă din ce în ce mai multă popularitate, datorită dezvoltării tehnologiei și răspândirii internetului mobil. Jucătorii sunt atrași de această opțiune de pariere din mai multe motive. În primul rând, vă permite să vă simțiți propria implicare în eveniment, adaugă emoții atunci când vizionați un meci și, în al doilea rând, pariuri live oferă un parior mai multe șanse, în funcție de cum jocul merge cu deciziile corecte, poți transforma un pariu pierdut în câștig. De aceea acordăm o atenție deosebită acestei funcții atunci când verificăm site-ul de pariuri.

Informații actualizate

Pe lângă faptul că oferim informații despre site-urile în sine, recenziile noastre de pariuri (și site-ul nostru ca un întreg) includ și alte informații generale despre tipurile de pariuri pe care le puteți plasa acolo, cele mai populare categorii sportive, câteva date utile și canalele de asistență pentru clienți. De asemenea, rămânem la curent cu bonusurile și promoțiile în continuă schimbare, așa că nu trebuie să vă faceți griji să citiți despre oferte învechite care nu mai sunt disponibile. Mai multe informații utile despre pariurile sportive, puteți găsi în paginile special dedicate de pe site-ul nostru pentru știri actualizate, cele mai recente sfaturi și strategii de pariuri online și multe altele.

Bonusuri și promoții la site-urile de pariuri sportive online.

Pariurile pe sport online au devenit și mai distractive odată cu introducerea diferitelor bonusuri și promoții, care sunt acum un standard în industrie. Oferim recenzii amănunțite ale tuturor bonusurilor oferite pe site-ul revizuit, inclusiv termenii și condițiile atașate fiecăruia dintre ele. Ne străduim să vă ținem la curent cu cele mai recente oferte și să ne asigurăm că obțineți cea mai bună ofertă. Unele dintre caracteristicile cheie pe care ne concentrăm atunci când examinăm ofertele de bonus ale unei case de pariuri includ varietatea de bonusuri disponibile, frecvența acestora și simplitatea (sau nu) procesului de revendicare a bonusurilor. În plus, ne uităm la termenii și condițiile atașate pentru bonusuri, cum ar fi cerințele de pariere. Și, bineînțeles, verificăm dacă bonusurile sunt disponibile pentru toți clienții sau doar pentru cei mai mari.

Oferte suplimentare

În timp ce examinăm cele mai bune site-uri de pariuri sportive online, este important să luați în considerare și dacă există oferte suplimentare. Mergem un pas mai departe verificând orice alte promoții în desfășurare pe care o casă de pariuri le poate avea pentru clienți, cum ar fi bingo, Esports, sporturi virtuale și schimb de pariuri. Este cu siguranță un semn bun dacă varietatea de aici este mare.

Încredere și reputație

Fiecare site de pariuri sportive online are o reputație de menținut. Aceste case de pariuri pretind că sunt cele mai bune de pe piață și promit că nu vor oferi decât o experiență de utilizator fără întreruperi. Listăm aici doar site-uri de pariuri sportive cu licență completă, așa că nu vă faceți griji. Un pariu sport bun vă va păstra datele protejate, de asemenea, folosind noi sisteme sofisticate, cum ar fi software-ul de criptare Secure Socket Layer (SSL) pe 128 de biți. Examinăm toate protocoalele de securitate pentru a ne asigura că toate informațiile personale sunt păstrate în siguranță de terți neautorizați.

Licențiere și reglementare

Pentru ca un site de pariuri sportive să funcționeze în mod legal, acesta trebuie să aibă licență și reglementate de o autoritate recunoscută. Verificăm licențele caselor de pariuri pentru a ne asigura că acestea sunt, de fapt, legitime și la fel și dvs. Prezența unei licențe garantează siguranța datelor dumneavoastră cu caracter personal și fair play. De asemenea, dovedește că produsele și serviciile de pe site îndeplinesc standardele cerute.

Opțiuni de plată acceptate

Procesele de plată sunt un alt aspect vital de luat în considerare atunci când căutați cel mai bun site de pariuri sportive online. Examinăm varietatea de metode de plată și valute acceptate pentru fiecare site. În plus, avem în vedere și timpii de procesare a tranzacțiilor, limitele depunerilor și retragerilor și, bineînțeles, siguranța proceselor de plată.

Website Design

Aspectul general al un site de pariuri este, de asemenea, important. La urma urmei, nimeni nu vrea să petreacă o eternitate căutând ceva sau trebuind să se uite la o schemă de culori neplăcută. Prin urmare, un design simplu și direct oferă o experiență grozavă. Unul dintre principalele puncte cheie de remarcat aici este ușurința de navigare, mai ales în ceea ce privește localizarea informațiilor de licențiere. Meniurile etichetate în mod clar și bine organizate, precum și casetele de căutare sunt o cerință pentru marii case de pariuri online.

Pariuri mobile

Majoritatea caselor de pariuri de astăzi au site-uri adaptate pentru dispozitive mobile pentru a permite pariorilor să place bets from mobile devices. Operatorii extraordinari își optimizează complet site-urile pentru toate dispozitivele, dar cei mai buni acceptă redări instantanee sau au o aplicație mobilă descărcabilă. În plus, site-urile de top acceptă toate serviciile pe care le oferă pe versiunile lor desktop.

Asistență convenabilă pentru clienți

Cel mai bun lucru despre pariurile online este că nu vei rămâne niciodată blocat. Site-urile de pariuri angajează agenți de asistență clienți cu înaltă calificare pentru a vă oferi o mână de ajutor cât mai repede posibil. Site-urile noastre de pariuri de top le permit clienților să folosească diferite canale de comunicare, cum ar fi chat live, e-mail și asistență telefonică. În plus, puteți comunica cu agenții în mai multe limbi, cel mai frecvent în engleză, spaniolă, germană și franceză.

Pro și contra site-urilor de pariuri sportive online

De cele mai multe ori, cititorii online nu au timp să parcurgă toate informațiile din recenzie. Unii pariori sunt doar după ce știu de ce ar trebui sau nu ar trebui să parieze la o pariuri sportive. În secțiunea pro și contra, vă oferim exact asta – evidențiem punctele forte și punctele slabe ale site-ului de pariuri, astfel încât să obțineți esenta generală dintr-o privire.

sport-bets

Linia de bază

Betting on sports online is great for entertainment and a fun hobby to have, but you can also win real money fairly quickly. Beginning your journey, however, can sometimes be difficult with so many sports betting sites to choose from. Selecting the right one is very important, especially for the safety of your personal information and, of course, a legitimate operator will guarantee you receive your winnings. We have done thorough research on the internet, identified the best betting sites and tried them out, so you don’t have to. In our sports betting sites reviews you will find some of the top operators on the market and also learn a thing or two about how to pick one yourself. Head to our other pages here to find other useful tips and up-to-date information, too!

Cele mai bune alegeri

Dacă nu aveți timp și doriți să începeți să pariați pe sportul sau echipa ta preferată, iată câteva dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive online din România pe care le-am examinat deja pentru tine:

22Bet

22Bet is a fairly new site on the online sports betting market and features all of the popular leagues. It has an appealing design and the site is friendly to all devices. The best thing about 22Bet is that it is available in more than 9 languages and offers customer support in most of them. 

Melbet

Melbet este un site de pariuri lider care există din 2012. Tutkia Ltd, o companie care este licenţiată şi reglementată de Curacao e-gaming , deține și operează acest site. Puteți plasa pariuri pe o gamă largă de sporturi, iar opțiunile de plată se potrivesc tuturor. În plus, pariorii pot juca diferite jocuri de cazinou online, cum ar fi sloturi, jocuri de cărți și de masă, jocuri de cazinou live și multe altele.

PNXBet

PNXBET este o platformă de pariuri sportive care oferă peste 35.000 de sporturi. Operatorul garantează divertisment maxim și asistență de ultimă oră pentru clienți prin mai multe canale. Ca să nu mai vorbim de cotele decente, jackpot-urile mari și bonusurile generoase. Site-ul este deținut de PNXTECH Global Ventures Limited și aderă la legile privind jocurile de noroc din Marea Britanie.

888 Sport

888 Sport este o subsidiară a premiatului 888.com și este complet licențiată de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (UKGC). Acest site are un design ușor de utilizat și oferă o gamă largă de piețe de pariuri sportive, politice și noutate. Există asistență pentru clienți 24/7 și 888 Sports acceptă, de asemenea, mai multe opțiuni de plată și valute.

1xBet

Din 2007, 1xBet le oferă pariorilor cea mai bună experiență de pariuri online. Site-ul este ordonat și foarte ușor de navigat. Atât clienții noi, cât și cei experimentați pot primi diferite bonusuri, precum și promoții în curs. 1xBet oferă nu numai opțiuni de pariuri sportive, ci și jocuri de cazinou online. Mulți furnizori de software reputați furnizează o multitudine de jocuri și garantează rezultate corecte și imparțiale.

FAQ

❓ Sunt de încredere recenziile site-ului dvs. de pariuri sportive?

Da, recenziile noastre sunt făcute de experți în domeniul jocurilor de noroc, sunt 100% sincere și nepărtinitoare, nu favorizăm nicio casă de pariuri anume.

❓ Actualizați în mod regulat recenziile site-urilor de pariuri sportive?

Da, recenziile sunt actualizate constant, adăugăm informații noi sau le edităm pe cele existente în mod regulat.

❓ Cum să alegi site-ul de pariuri sportive?

Sunt o mulțime de aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea site-ului de pariuri, dar cel mai important factor, și universal pentru toți jucătorii, este fiabilitatea biroului casei de pariuri. Licența și siguranța sunt principalele lucruri care merită remarcate.

❓ Pariurile online sunt sigure?

Da, pariurile online sunt sigure, dar totuși trebuie să fii precaut, Cel mai sigur mod, desigur, este să folosești resurse dovedite, de exemplu, te poți baza oricând pe recenziile noastre, pentru fiecare recenzie, ne înregistrăm un cont pe site-ul de pariuri, faceți depuneri în bani reali, retrageri și verificați toate funcțiile casei de pariuri.

❓ Care este cel mai bun site pentru jocuri de noroc online?

Nu există un răspuns direct la această întrebare, concurența este foarte acerbă între casele de pariuri și continuă să adauge noi funcții și oferă bonusuri atractive, își îmbunătățesc constant site-urile web pentru a face experiența de pariuri confortabilă. Pentru a găsi cea mai bună casă de pariuri, trebuie să încercați câteva companii recomandate și binecunoscute, să faceți câteva cercetări, citiți recenzii și feedbackul altor persoane. Vă recomandăm insistent să verificați recenziile noastre, vă va economisi mult timp în găsirea site-ului de pariuri potrivit pentru dvs.