Pronostic, cote și cote pentru Suedia vs Polonia Sfaturi de pariuri

Grupa E este cea mai interesantă de la întregul EURO 2020. De aceea oferim o avanpremieră a confruntării dintre Suedia și Polonia.

Grupa E este probabil cea mai interesantă din întregEURO 2020. Facem o avanpremieră a meciului dintre Suedia și Polonia, care ar putea decide multe lucruri în această adunare. Credeți sau nu, toate echipele au șansa de a trece în runda eliminatorie, ceea ce adaugă tensiune și dramatism întregii situații. Suedia se află în fruntea clasamentului, în timp ce Polonia ocupă ultimul, dar asta ar putea fi schimbat la sfârșitul acestor 90 de minute.

Sweden vs Poland Preview

Previzualizare

Suedia

Blagult este primul în Grupa E cu un singur gol marcat. După ce a jucat 0-0 în meciul de deschidere împotriva Spaniei, reținând atacul lui Red Fury, Suedia a învins Slovacia în meciul următor.

Singurul scor a fost dat din lovitura de pedeapsă, Emil Forsberg transformând același. După cum vedeți din cele două rezultate anterioare, echipa suedeză se bazează pe o apărare foarte dură și pe un stil de joc nu atât de atrăgător.

Trebuie să recunoaștem că suedezii sunt într-o formă fantastică, câștigând șase din ultimele șapte. meciuri și postarea unei remițe. În această perioadă, echipa lui Janne Andersson a permis un singur gol și, deși adversarii lor au fost echipe puțin mai slabe, acest lucru nu poate fi diminuat în niciun fel.

Polonia

Împotriva tuturor. cote, Polonia a reușit să rămână neînvinsă împotriva Spaniei și să complice întreaga situație din Grupa E.Robert Lewandowski a folosit una dintre rarele șanse pe care le-a avut în primele 180 de minute pentru a marca și Salvați speranțe pentru optimile de finală.

Polonezii au avut mult noroc în acest eveniment, deoarece Spania a ratat un penalty și alte câteva ocazii foarte mari. În general, putem spune că Lewa și băieții nu meritau să ia acest punct, dar pe de altă parte, spaniolii cu siguranță nu meritau să câștige.

În acest moment, Polonia este fără un triumf în cinci jocuri consecutive. Privind mai departe în trecut, această echipă a înregistrat o victorie în nouă meciuri. Dar toate acestea ar putea fi șterse dacă iau trei puncte din acesta și asigură următoarea etapă.

Combo-bonus cu cote mari ComboBoost de până la 50%

Suedia vs Polonia Aliniamente posibile

Suedia|| |267: Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Berg

Polonia: Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik; Jozwiak, Moder, Krychowiak, Zielinski, Puchacz; Swiderski, Lewandowski

Suedia vs Polonia Head to Head

Aceste echipe nu s-au întâlnit de 17 ani. În 2004, Suedia a învins Polonia într-un amical internațional, scor 3-1. Anterior s-au întâlnit în calificările la EURO în două campanii consecutive, iar Suedia a câștigat în toate cele patru meciuri nepermițând niciun gol.

Selecția Suedia vs Polonia

Polonia are nevoie de trei puncte de la acest concurs și nimic altceva decât atât. Între timp, echipa suedeză va fi perfect mulțumită de unul. Cu cinci puncte în trei meciuri, Blagult și-ar asigura unul dintre primele două locuri din Grupa E, poate chiar numărul 1.

Credem cu tărie că planul de joc al lui Andersson ar include o apărare puternică și o abordare foarte rigidă la mijlocul terenului. La urma urmei, așa joacă Suedia. Alegerea noastră finală pentru acest joc este Sub 2,5 goluri. Toți factorii ne obligă pur și simplu să pariem pe asta.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri

Cote Suedia vs Polonia

Pe această pagină|| |398
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani