Pronostic Elveția vs Turcia, Cote și sfaturi de pariuri

După două meciuri dezamăgitoare, Elveția și Turcia se întâlnesc, în speranța de a șterge toate minusurile cu trei puncte de la acest eveniment.

Nu există nicio altă opțiune atât pentru Elveția, cât și pentru Turcia decât să câștige acest meci. Chiar și atunci, aceste două națiuni nu vor fi în siguranță în lupta lor pentru faza eliminatorie, ci trebuie să se bazeze pe noroc și să aștepte rezultatele altor meciuri. Elveția se află într-o poziție ceva mai bună din cauza unui egal împotriva Țării Galilor care i-a adus un punct, în timp ce, pe de altă parte, Turcia se află la capătul grupei fără nicio victorie.

Switzerland vs Turkey

Previzual|| |213

Switzerland

Băieții lui Vladimir Petkovic au fost aruncați la gunoi împotriva Italiei, care a aruncat peste vecinul ei din nord cu 3-0. Pe tot parcursul jocului, azzurri și-au presat rivalii, dând ritmul și amenințăndu-l pe Sommer, care în mai multe rânduri a avut noroc.

Este a treia oară în ultimii cinci ani când Elveția permite trei goluri într-un meci. Este ceva la care nu ne așteptam să se întâmple, în ciuda faptului că Italia a avut un atac fantastic și a jucat într-o formă superbă. Se pare că mijlocul elvețian a pierdut complet bătălia, permițând adversarilor să-și impună propriul stil de joc și să dicteze tempo-ul.

Petkovic trebuie să găsească o modalitate de a-și trezi jucătorii și de a-i forța să aibă un anumit sens. de urgență, în caz contrar, Elveția este în afara campionatului deja în faza grupelor, ceea ce ar fi o lovitură masivă.

Turcia

Echipa lui Senol Gunes ar putea fi cea mai mare dezamăgire a echipei. turneu de până acum. Ei nu au arătat nimic, au permis cinci goluri și au stat la capătul grupei. Turcia are încă câteva șanse teoretice să avanseze în faza eliminatorie ca una dintre echipele pe locul trei, dar asta nu se va întâmpla dacă va continua să joace așa.

Burak Yilmaz și restul atacanților au fost inexplicabil de răi, fără a crea nicio șansă sau ceva demn de menționat pe parcursul celor 180 de minute. Impactul lui Hakan Chalhanogly este mult sub nivelul așteptat.

Meciul împotriva Țării Galilor a fost al treilea din ultimele patru în care această unitate nu a putut înscrie, ceea ce este groaznic având în vedere cum a jucat această echipă recent. De asemenea, este a patra la rând în care doar o parte a compensat.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 300$

Elveția vs Turcia Formații posibile

Elveția: Sommer; Elvedi, Akanji, Schar; Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodriguez; Shaqiri; Embolo, Seferovic

Turcia: Cakir; Celik, Demiral, Soyuncu; Meras; Sub, Yazici, Yokuslu, Kahveci, Calhanoglu; Yilmaz

Elveția vs Turcia Cap la Cap

Nu am văzut aceste două părți întâlnindu-se de 13 ani. Meciul anterior a fost laEURO 2008 desfăşurat în Austria şi Elveţia, iar Turcia a învins-o pe co-gazda turneului, cu 1-2. De când nu s-au întâlnit nici măcar în meciurile amicale.

Selecția Elveția vs Turcia

Din ce am văzut pe aceastaEURO 2020|| |278, Switzerland is better than Turkey. Even though they too posted some very bad results, Switzerland had some good stretches against Italy and especially against Wales, where they missed a chance to seal a win when leading. 

Șansele pentru victoria lor sunt solide și vom susține echipa lui Petkovic pentru a lua toate cele trei puncte din acest eveniment.

Verdictul nostru: Elveția câștigă

Cote Elveția vs Turcia

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Subscribe and be the first to receive the best betting offers
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani