Tipuri de sporturi pe care să pariezi

Ghidul complet al sporturilor pe care să pariezi. Citiți care sunt sporturile populare pentru pariuri și obțineți câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți jocul de pariuri.

Cele mai recente statistici despre pariuri sportive arată că industria pariurilor sportive valorează 104,31 miliarde USD în 2017. Rețineți că acest lucru nu ține cont de toate companiile de pariuri online nereglementate și platformele peer-to-peer (P2P). Prin urmare, este sigur să spunem că pariurile sportive sunt incredibil de populare în întreaga lume.

Este ușor de înțeles de ce este așa, deoarece, în măsura în care vizionarea unui meci este foarte distractiv, pariarea pe rezultat crește. entuziasmul la un nivel superior și un număr de sporturi pe care să pariezi este în continuă creștere. Cei dintre voi care pariați în mod regulat știu deja emoția de a paria pe un meci și de a vă dovedi dreptate. Și în cazul în care încă nu ați experimentat sentimentul, poate doriți să vă înscrieți acum și să faceți niște pariuri, citiți ghidul nostru desprecum să începeți să pariați pentru a vă asigura că se va bucura pe deplin de proces.

Cele mai bune site-uri de pariuri în 2022:

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON
Evaluare 4,6
4,6
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
4,5 rating
4,5
First Deposit Bonus 100% up to $300
evaluare 4,5
4,5
Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,4
4,4|| |428
Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS
evaluare 4,3
4,3
Bonus de bun venit 100% până la 100 USD
evaluare 4,3
4,3
ComboBoost cote mari Combo-bonus până la 50%
evaluare 4,0| ||541
4.0

Sporturi populare pe care să pariezi

Există mii de sporturi pe care sunt jucate în întreaga lume, așa că este imposibil să vorbim despre fiecare dintre ele într-o singură postare. În schimb, vom evidenția cele mai populare sporturi pentru pariuri din țară.

Fotbal

Unul dintre cele mai popularesporturi populare pentru pariuri este fotbalul| ||566 (soccer), with over 3.5 billion fans around the world. The simplest and most straightforward bet on a football match is to predict the winner of the match.

Aceasta fiind spuse, este posibil să doriți să faceți și un anumit pariu, de exemplu, pe un anumit jucător care marchează sau pe un anumit jucător. rezultat în scoruri. Cele mai bune companii de pariuri ar trebui să accepte toate aceste variații ale pariului, astfel încât să puteți paria pe orice doriți.

Baschet

La nivel mondial, baschetul ocupă locul trei, cu 2,2 miliarde de fani în spatele cricketului și fotbalului. . Cu toate acestea, este cel mai popular sport aici, în România. La fel ca în fotbal, veți paria de obicei pe rezultatul unui meci ca o victorie pentru o echipă față de cealaltă sau o egalitate.

De asemenea, la fel ca fotbalul,pariuri pe baschet poate oferi anumite pariuri și variații care pot fi adaptate pentru anumite apariții, scoruri reale, anumite acțiuni ale jucătorului etc. Efectuarea acestor tipuri de pariuri este considerată puțin riscantă, deoarece sunt foarte specifice, iar șansele ca câștigurile sunt reduse.

Cricket

În România, cricket-ul poate să nu fie printre cele mai populare sporturi pe care să pariezi, dar pentru restul lumii, este foarte mare. Acest lucru este de fapt destul de ciudat, deoarece jocul a fost jucat pentru prima dată în Manilla în 1914. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți un fan al sportului și să vă bucurați de vizionarea jocului, așa că de ce să nu vă folosiți cunoștințele despre joc și echipe și să faceți bani din asta?

Având peste 2,5 miliarde de fani în întreaga lume înseamnă că nu lipsesc companiile de pariuri care permit pariurile pe cricket. Puteți găsi cu ușurință unul astăzi și începeți să faceți pariuri pe jocuri jucate din întreaga lume.

Box

Boxul este cel mai dificil sport din lume. Acest lucru este potrivit oamenilor de știință din sport care au studiat diverse aspecte ale diferitelor sporturi și ce este nevoie pentru a reuși în fiecare. Înpariuri pe box, puteți paria pe rezultatul unui meci, dar și pe alte variante.

Unele dintre aceste variații pot fi pe numărul de runde, indiferent dacă lupta va dura sau nu până în runda finală, metoda de victorie, o rundă de victorie etc. Un site de pariuri bun ar trebui să aibă fiecare dintre aceste variații și apoi mai multe pentru a face lucrurile interesante.

Volleyball

În timp ce bărbații sunt de obicei cei mai recunoscuți în România din cele trei sporturi anterioare, voleiul este diferit. Aici, echipa națională de volei feminin este adesea mai pasionată și mai competitivă. Pentru a paria pe un joc de volei, este deosebit de important să înțelegeți dinamica unei echipe.

Aceasta se datorează faptului că, spre deosebire de alte sporturi în care o echipă poate fi „purtată” de un jucător, voleiul este totul despre coeziunea echipei. De aceea probabil că doriți să evitați să plasați pariuri pe jucători individuali, chiar dacă site-ul de pariuri oferă această opțiune.

Billiard

Este obișnuit să jucați biliard în mod recreațional la un bar local, dar acolo sunt câțiva jucători precum Efren Reyes care te fac să vrei să urmărești un meci. Nu există noroc la biliard, deoarece acesta este un joc de îndemânare, așa că jucătorul mai bun câștigă întotdeauna.

Cea mai obișnuită variantă de biliard este snooker-ul și majoritatea oamenilor cunosc regulile implicate în joc. În ciuda acestei simplități, pariurile pe biliard pot fi încă variate în funcție de diferitele jocuri. De exemplu, pot exista pariuri pe cadru, pariuri cu cea mai mare pauză, pariuri cu handicap și multe altele.

Esports

Esports-ul câștigă popularitate în întreaga lume, iar România nu a fost lăsată. in spate. Dota 2 este în prezent cel mai bine plătit Esport din lume, cu premii în bani pentru fiecare eveniment ajungând la 224 de milioane de dolari.

Johan Sundstein (N0tail) este jucătorul Esport cu cele mai mari câștiguri, care a câștigat aproximativ 7 milioane de dolari jucând Dota 2. Pentru a paria pe aceste jocuri, trebuie să cunoaștem abilitățile jucătorilor, precum și natura jocului. Din acest motiv, fiecare eveniment este diferit și poate avea numeroase variații în ceea ce privește pariurile.

Sporturi cu rachetă

Principalele sporturi jucate cu racheta includ tenis de masă (ping-pong), gazon tenis, badminton și squash. Tenisul pe gazon are o istorie lungă care datează din secolul 18th la Londra și apoi s-a răspândit rapid în restul lumii.

Astăzi, toate dintre aceste jocuri sunt foarte populare și chiar sunt jucate în timpul Jocurilor Olimpice de vară, cu excepția squash-ului. Pe gazonpariurile pe tenis este încă cel mai popular dintre jocurile cu rachete, jucători precum Rafael Nadal, Roger Federer și Serena Williams fiind recunoscuți în întreaga lume.

Aceștia jocurile, în special tenisul, au adesea rate uriașe de spectatori și sunt astfel difuzate pe majoritatea canalelor de sport. Acest lucru vă permite să pariați pe rezultatul acestor jocuri și să faceți anumite pariuri. Pariurile pe jocuri cu rachete au adesea cote mai mari decât, să zicem, fotbalul și asta înseamnă că poți câștiga mulți bani din aceste pariuri.

MMA

Mixed Martial Arts (MMA) are a fost bine primită în ultimii ani. Principalul său avantaj este că sportul găzduiește toate tipurile de stiluri de luptă și nu restricționează participanții, așa cum este cazul în box. Luptătorii adepți la karate, judo, taekwondo, box, jiu-jitsu, capoeira și multe alte stiluri sunt cu toții bineveniți, permițând spectatorilor să aibă mai multă emoție.

Când vrei să pariezi pe MMA, prin urmare, este poate fi o șansă de a determina care stil de luptă este cel mai bun și mai eficient. Luați cazul unui meci de anul trecut în care Conor McGregor, al cărui stil principal de luptă este karate-ul, a fost învins de Khabib Nurmagomedov, care este adesea descris ca un luptător. Acestea sunt tipurile de ciocniri care fac ca MMA să fie un sport atât de distractiv pe care să pariezi.

Baseball

În măsura în care baseball-ul este considerat distracția Americii, se joacă și în alte țări, cum ar fi Canada, Puerto Rico, Republica Dominicană, Japonia și multe altele. Când pariezi pe jocuri de baseball, intră în joc o mulțime de complexități, inclusiv terenul și vremea. Vântul este un factor evident, dar la fel sunt și temperatura și umiditatea. Toate acestea trebuie luate în considerare dacă intenționați să pariați, iar asta se adaugă la entuziasmul jocului.

Golf

Un alt sport pe care îl poți pariapariția este golf, considerat de obicei plictisitor de cei care nu sunt mari fani. Dar dacă aveți o pasiune pentru sport, puteți adăuga la această emoție pariând pe el. Pot exista, de asemenea, diferite tipuri de pariuri pe joc, de la pariuri pe câștigătorul turneului, cote pentru o gaură în unu, față în față, naționalitate de top, lider al rundei etc. Deși este posibil să nu fie multe jocuri în acest moment timp, nu veți găsi o lipsă de turnee în golf pe tot parcursul anului.

Altele

În afară de jocurile menționate mai sus, există și alte sporturi populare pe care să pariați, cum ar fi cacurse de cai, badminton, Formula 1 și curse de motociclete. Între timp, unele sporturi sunt foarte unice, probabil că nu știai că poți paria pe ele. Unele dintre acestea sunt bowling, darts, lupte de brațe și multe altele. Doar cele mai mari companii de pariuri oferă pariuri pe astfel de sporturi și poate fi o bună distragere a atenției pentru oricine.

Type of sports to bet on

Avantajele pariurilor pe sporturi populare

Pariurile sunt probabil la fel de vechi ca vremea din cauza natura noastră competitivă. Acesta este motivul pentru care recordurile de pariuri sportive datează de acum 2.000 de ani, când grecii au introdus Jocurile Olimpice. De atunci, pariurile sportive au devenit doar mai populare și răspândite. În comparație cu, să zicem, pariurile într-un cazinou, există mai multe motive pentru care pariurile sportive sunt încă calea de urmat.

Zeii pot fi de partea ta uneori

Șansele sunt nu întotdeauna stivuite împotriva ta de o companie concepută să facă bani din tine. Se spune că „casa câștigă întotdeauna”, deoarece cazinourile se asigură întotdeauna că șansele nu sunt în favoarea ta. Pariurile sportive nu sunt la fel și poți câștiga bani atâta timp cât analizezi cu atenție jocurile.

Rezultatele sunt clare pentru toată lumea

Un alt avantaj al pariurilor sportive este că poți urmăriți întotdeauna jocurile/meciurile pe care pariați. Nu pot exista activități subterane, deoarece sporturile sunt întotdeauna transmise la televizor și pot fi chiar vizionate online de pe computer sau telefon mobil. Această transparență este cea care face pariurile sportive atât de atractive pentru pariori din întreaga lume.

În plus, sporturile majore precum fotbalul, baschetul și boxul nu au cazuri de aranjare a meciurilor sau alte forme de manipulare. Acest lucru îmbunătățește și mai mult transparența pariurilor sportive față de alte forme de pariuri.

Toate informațiile vă sunt disponibile

Cu excepția circumstanțelor extreme în care ne aflăm acum, sportul meciurile sunt previzibile. Fiecare sport se desfășoară după un program care este întotdeauna onorat, oferindu-ți timp să te gândești la pariul tău. Pe măsură ce intenționați să plasați un pariu, puteți cerceta liber echipele, jucătorii și orice alt lucru pe care trebuie să îl știți. Nimeni nu te grăbește sau te împinge să faci un pariu, așa că o faci doar atunci când este complet confortabil.

Pariurile pot fi personalizate

Opțiunile de pariere nu se mai limitează la câștiguri și pierderi, care poate fi destul de restrictiv. Cele mai multe dintre marile companii de pariuri oferă numeroasevariații ale pariurilor sportive și chiar permit pariuri în timp ce meciurile sunt în desfășurare. Toate aceste opțiuni înseamnă că procesul este mult mai flexibil și mai confortabil după dorința cuiva.

Este foarte ușor

Datorită proliferării internetului și a telefoanelor mobile, acum este mai ușor decât să pariezi vreodată pe meciuri oriunde te-ai afla. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv care să te conecteze la o casă de pariuri și ești gata.

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Dezavantaje de pariuri pe sporturi populare

Deși pariurile pe sport sunt grozave și mai bune decât alte tipuri de jocuri de noroc, există câteva capcane despre care ar trebui să știi. La urma urmei, nimic nu este perfect.

Puteți pierde bani

Parierea înseamnă să pariați bani pe un anumit rezultat. Sunt bani reali implicați aici și ai putea să-i pierzi atunci când pariezi pe sport. Chiar și cu cele mai ample cercetări, meciurile sunt încă imprevizibile.

De exemplu, victoria Japoniei în fața Africii de Sud în Cupa Mondială de Rugby din 2015 a fost descrisă drept „cel mai mare șoc din vreodată la Cupa Mondială de Rugby”. O mulțime de pariori probabil au pierdut bani pariând pe Africa de Sud crezând că va învinge Japonia.

Cotele de câștig sunt de obicei scăzute

Pentru a face bani, casele de pariuri creează cote pe baza unei evaluări a probabilităților pentru fiecare echipa implicata. Atunci când o echipă de concurenți este favorită pentru a câștiga, casele de pariuri vor reduce cotele pentru acea parte. Cotele pentru o astfel de parte ar putea fi de până la 1,10 sau chiar mai mici, ceea ce înseamnă că ai câștiga doar 10 USD dacă pariezi 100 USD. Având în vedere că există șanse de a pierde toți cei 100 de dolari, aceste cote mici fac să fie nerezonabil plasarea unui astfel de pariu.

Din păcate,cotele la pariurile sportive, în special în sporturile din liga majoră, sunt adesea scăzute din cauza competiției mai dure dintre toți participanții. Cotele devin mai mari doar în ligile minore și la pariuri specifice, dar atunci șansele tale de a pierde sunt mult mai mari și nu recomandăm acest lucru.

Caserii de pariuri nereglementate

Toate companiile de pariuri sunt ar trebui să fie reglementat de Corporația de distracție și jocuri de noroc din România (PAGCOR). Cu toate acestea, multe companii încă operează fără reglementări, iar acest lucru poate fi periculos pentru pariori. Cazurile de fraudă au crescut din cauza unui număr tot mai mare de case de pariuri nereglementate, ceea ce reprezintă acum un risc real ori de câte ori cineva pariază pe sport.

Pariarea pe un sport vs. pariarea pe multe

Ca un copil într-un magazin de bomboane, poți fi tentat să încerci fiecare opțiune disponibilă doar pentru că arată atractiv. Acest lucru face, de asemenea, parte din natura umană, unde suntem mereu în căutarea aventurii. În pariurile sportive, vei fi tentat să pariezi pe mai multe sporturi simultan și, ca orice altceva, are și ele pro și dezavantaje.

Pariurile responsabile implică efectuarea multor cercetări pentru a înțelege echipele și jucătorii implicați. într-un meci. Cercetarea tuturor acestor informații necesită timp, dar este singura modalitate de a vă îmbunătăți șansele de câștig. Dar dacă urmați doar un sport, cercetarea devine mai puțin obositoare pe măsură ce vă bazați pe informațiile pe care le aveți deja. Te îmbunătățești doar cu timpul și câștigi mai multe pariuri pe acel joc.

Pe de altă parte, cercetarea diferitelor sporturi de la o zi la alta înseamnă că încerci să ții pasul cu dublu, triplu sau chiar mai multe informații. Indiferent cât de deștept ai fi, asta poate deveni debilitant și vei deveni doar un „folos în toate meseriile, dar un maestru al niciunei”.

De aceea, alege sportul de care ești cel mai pasionat. și pariază doar pe asta. Vă puteți bucura în continuare de alte sporturi, dar mizați doar pe ceea ce înțelegeți în mod intim.

Sfaturi și sfaturi pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii

  • Deși poate doriți să susțineți echipele și jucătorii dvs. admiră, trebuie să devii obiectiv în ceea ce privește pariurile tale. Doar pentru că crezi că echipa ta preferată va câștiga nu înseamnă că va câștiga
  • Fii sincer cu privire la pariurile tale și evită să-ți folosești emoțiile în acest proces doar pentru a dovedi că ai dreptate
  • Când încercând să câștigi o mulțime de bani, fii precaut cu banii tăi și cum îi gestionezi
  • Pariu doar cu bani pe care îi poți pierde confortabil, fără ca acestia să-ți afecteze stilul de viață. Se știe că jocurile de noroc creează dependență și au existat cazuri în care oamenii pierd averi întregi

Mai presus de toate, amintiți-vă întotdeauna că pariurile sportive înseamnă să vă distrați; cum ar fi să participi la un sport de care îți place deja. Dar chiar dacă te distrezi, este important să fii responsabil și să realizezi de ce vrei să pariezi pe sport. Atâta timp cât nu te lași dus de cap, pariurile vor fi o activitate distractivă care chiar generează venituri pasive pentru a cumpăra unele dintre lucrurile pe care le dorești.

Tips and advice for right betting

Concluzie

Am discutat diverse aspecte ale pariurilor sportive în această postare și sperăm că acest lucru vă va ghida pentru a înțelege mai multe despre industrie și activitate. După cum puteți vedea, există o mulțime de sporturi pe care să pariați și nu ar trebui să aveți probleme în a găsi cel mai potrivit pentru dvs. Dacă aveți întrebări despre o anumită companie de pariuri, aveți nevoie de sfaturi pentru a face pariuri mai bune sau vă confruntați cu alte aspecte ale pariurilor, nu ezitați să verificați site-ul nostru pentru ghiduri și recenzii.

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Întrebări frecvente 

Sus Site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bun venit Bonus 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani