UFC 199: Lewis vs. Daukaus Cote și sfaturi de pariuri

Previzualizarea titlului UFC Fight Night 199 – Lewis vs. Daukaus – cu cote și alegeri de pariuri . Citiți previzualizarea noastră, care vă va ajuta să alegeți un câștigător.

Când: sâmbătă, 18 decembrie 2021, ora 19:00. ET (ESPN+)
Unde: UFC Apex, Las Vegas, Nevada

Derrick Lewis și Chris Daukaus se ciocnesc în bătălia a două greutăți grele. Blacks Beast are în față un meci foarte dur împotriva luptătoarei în ascensiune din Philadelphia și a persoanei care are în spate un CV la fel de impresionant. Lewis are nevoie de o victorie aici, pentru a rămâne printre candidații de top pentru centura UFC la categoria grea, în timp ce pe de altă parte, Daukaus are aceleași ambiții. Având în vedere contextul acestor doi tipi, aceasta ar trebui să fie o confruntare foarte interesantă, care probabil se va încheia prin KO.

UFC 199: Lewis vs. Daukaus Odds and Betting Tips

Previzualizare

Derrick Lewis

The Black Beast deține un record de 25 de victorii, cinci înfrângeri și una fără concurs. I-a învins pe rivali prin KO de 20 de ori și are cele mai multe knock-out din istoria UFC la categoria grea, 12. Puterea lui de lovitură este ireală și mulți cred că el este singurul luptător cu lovituri mai puternice decât Francis Ngannou.

Cu toate acestea, nu a câștigat niciodată centura la categoria grea. Lewis a fost învins odată de Daniel Cormier, iar a doua oară a suferit o pierdere în fața lui Ciryl Gane, care a fost mai bun la UFC 265 desfășurat în august. A fost ultimul meci pentru american, care anterior a avut patru victorii la rând, împotriva lui Blagoy Ivanov, Ilir Latifi, Aleksei Oleinik și Curts Blaydes.

Principala problemă a lui Lewis este că bara lui cardio și energetică nu are. nu atât de extins. Prin urmare, cu cât meciul merge mai departe, cu atât șansele lui de a câștiga sunt mai mici. Lewis este, de asemenea, foarte lent în octogon și nu se poate apăra în mod corespunzător împotriva rivalilor mai inteligenți. Am văzut asta împotriva lui Gane, care îl tăia încet pe Lewis până când acesta a explodat la un moment dat și a terminat concursul.

Chris Daukaus

Nativul din Philly este relativ nou luptător în organizație. , s-a alăturat UFC în urmă cu un an, odată ce a avut prima luptă. A fost împotriva lui Parker Porter la UFC 252 pe 15 august 2020, iar meciul s-a încheiat în primul tur, Daukaus și-a spart adversarul. La fel s-a întâmplat și în următoarele două evenimente, împotriva lui Rodrigo Nascimento și Aleksei Oleinik.

În acest septembrie, Daukaus l-a avut pe cel mai dur rival posibil, Shamil Abdurakimov, pe care l-a învins prin TKO, dar în turul doi. Totuși, și asta este impresionant, trebuie să adăugăm. O victorie asupra veteranului ia adus lui Daukaus locul 7 în categoria grea, ceea ce înseamnă că un meci împotriva lui Lewis ar putea fi crucial pentru viitorul său. Atingerea unei astfel de poziții de semințe după doar patru atacuri semnalează că Daukaus ar putea ajunge cu ușurință într-un eliminator de titlu dacă îl învinge pe Lewis.

La fel ca Lewis, principala lui armă sunt pumnii de oțel, cu toate, cu excepția uneia dintre ele. triumfurile lui venind prin KO. Majoritatea au fost în runda de deschidere. Diferența este că Daukaus are o producție mult mai mare decât Lewis, dar asta s-ar putea datora faptului că luptele lui au durat mai puțin și adversarii nu au fost niciunul dintre nume de elită.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 300$| ||234

Predicția Lewis vs. Daukaus

Daukaus ar putea fi mai rapid și mai rapid și mulți cred că are un avantaj față de Lewis, chiar dacă casele de pariuri cred in caz contrar. Dar am observat ceva care probabil va face o diferență în acest eveniment - supraexpunerea. Odată ce începe să atace, poziția lui Daukaus este prea largă, ceea ce este un cadou pentru un luptător cu experiență precum Lewis. Un singur pumn va fi suficient pentru a rezolva meciul.

Verdictul nostru: Lewis a câștigat

Cote Lewis vs. Daukaus

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri| ||384
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani