UFC 269: Oliveira vs. Poirier Cote și sfaturi de pariuri

Previzualizarea titlului UFC 269 – Oliveira vs. Poirier – cu cote și pariuri. Citiți previzualizarea noastră, care vă va ajuta să alegeți un câștigător.

Când: Duminică, 12 dec, 7:30 PHT | ||189
Where: T-Mobile Arena, Las Vegas United States

UFC 269 este ultimul și probabil cel mai interesant eveniment de arte marțiale mixte din acest an. De ce? Pentru că aduce două meciuri pentru titlu, unul dintre ele pentru divizia uşoară între campion, Charles Oliveira, şi fostul contestator şi campion interimar, Dustin Poirier. Această luptă este, de asemenea, capul de afiș al întregului spectacol.

UFC 269: Oliveira vs. Poirier Odds and Betting Tips

Previzualizare

Charles Oliveira

Brazilianul care a câștigat titlul împotriva lui Michael Chandler în mai nu a făcut-o. intră în octogon de atunci. În prezent, are o serie de nouă victorii, în timpul căreia i-a învins pe Kevin Lee, Tony Ferguson, Clay Guida etc. Chiar dacă a început perioada UFC destul de încet, cu timpul, Oliveira a devenit unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun. cei mai buni, artiști depuneri în divizie.

De asemenea, el deține recordul pentru cele mai multe finisaje în organizație, cu 17 în acest moment. Paisprezece dintre ele au fost prin depunere, care este, de asemenea, un record UFC. Nu am menționat că Oliveira are un palmares profesionist de 31 de victorii și 8 înfrângeri, ceea ce este și impresionant, având în vedere talentul din divizia în care a concurat.

Nu sunt prea mulți luptători în UFC. cu un asemenea dar de a-și termina rivalii pe saltea. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm abilitățile sale de lovituri, deoarece l-a învins pe unul dintre probabil cei mai buni lovitori din divizie, Michael Chandler, prin TKO.

Dustin Poirier

Când a menționat hard-hitters, Dustin Poirier este unul dintre ei. Diamond este, fără îndoială, cel mai interesant tip pentru vizionare din această divizie și demonstrează asta de fiecare dată când pășește în interiorul octogonului. În ultimele 10 evenimente, el are doar o înfrângere, și aceasta a fost împotriva lui Khabib Nurmagoedov la UFC 242.

Cu toate acestea, el s-a reîntors după aceea destul de repede, cu trei victorii la rând, împotriva lui Dan. Hooker și de două ori împotriva lui Connor McGregor. Poirier are o biografie foarte impresionantă și, printre altele, deține victorii asupra lui Max Holloway, de două ori, Anthony Pettis, Eddie Alvarez, Justin Gaethje.

Chiar dacă preferă să lupte în stand-up, Poirier știe cum pentru a controla lupta și la sol, din cauza puterii și dimensiunii sale impresionante și a super cardio, care este, fără îndoială, cel mai bun din categoria uşoare. Cârligele și loviturile sunt principalele sale arme, dar din când în când, Poirier știe că se pierde în schimburi lăsându-se deschis.

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Oliveira vs. Poirier Prediction

Potrivit caselor de pariuri, Poirier este un favorit ușor și credem că aceasta se datorează în mare parte experienței sale mult mai strălucitoare decât a lui Oliveira. La urma urmei, el vine în acest eveniment cu victorii consecutive asupra lui Conor. Dacă reușește să țină lupta pe picioare, perspectivele de a câștiga în sfârșit centura sunt destul de mari.

Între timp, brazilianul este dominant pe teren, iar în acest moment nimeni nu-l poate înfrunta în acest sens. aspect al bătăliei. El este mult prea versatil cu tehnica sa.

Multe vor depinde de apărarea lui Poirier. Doar datorită puterii sale brute, îi dăm Diamantului un avantaj, pentru că nu credem că Oliveira poate manipula corpul lui Poirier ca la alți adversari pe care i-a întâlnit anterior. Dustin este mult mai puternic decât oricare dintre rivalii anteriori ai campionului.

Verdictul nostru: Câștigă Poirier

Cote Oliveira vs. Poirier

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri| ||388
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani