Pronostic Ucraina vs Austria, Cote și sfaturi de pariuri

Ucraina și Austria se întâlnesc pentru a decide cine avansează la knocko în etapa finală a EURO 2020. Un câștigător își asigură biletul pentru următoarea rundă.

Ucraina și Austria se întâlnesc în ultimul meci din Grupa C pentru a decide ce echipă trece la etapa următoare. Ambii au trei puncte, cu nota că Ucraina a marcat mai multe goluri. Trebuie să vă reamintim că cele mai bune patru echipe de pe locul trei își vor asigura poziția în runda eliminatorie, iar asta adaugă, de asemenea, tensiune jocului de luni. Fiecare punct, fiecare obiectiv, totul va fi important.

Ukraine VS Austria

Previzualizare

Ucraina

Trebuie să recunoaștem că ucrainenii joacă fotbal solid și că meciurile lor au adus cea mai mare emoție de la EURO 2020 a început. Atât împotriva Olandei, cât și împotriva Macedoniei de Nord, am văzut o mulțime de goluri, tensiune și intensitate.

După ce a pierdut o șansă frumoasă de a câștiga cel puțin un punct din meciul cu Oranje, Ucraina și-a revenit, învingând Macedonia de Nord. Cu toate acestea, în loc să termine rapid rivala în acela, le-au permis macedonenilor să revină și să facă lucrurile grele în ultimele minute.

Atacul Ucrainei merge bine, deocamdată, marcând cel puțin două goluri în ultimele trei jocuri, Yarmolenko și Yaremchuk zdrobindu-se pe rivali în față. Parteneriatul lor este unul dintre cele mai bune de la turneu până în acest moment.

Austria

Austriecii nu au arătat prea mult împotriva Olandei. Au avut câteva împingeri în prima repriză, dar fără prea mult succes, permițând Oranjelor să-și impună propriul stil de joc și să dicteze tempo-ul.

Băieții lui Franco Fonda au probleme enorme în atac. Acesta a fost al patrulea meci din ultimele cinci în care nu au putut înscrie. Având în vedere competițiile Austriei înainte de această porțiune negativă, suntem liberi să spunem că linia de atac a încetinit în cel mai rău moment posibil.

Între timp, apărarea lor nu a fost niciodată atât de înzestrată și nu poate acoperi ineficiența atacanți, motiv pentru care naționala Austriei are doar o victorie în ultimele cinci întâlniri. Pentru a învinge Ucraina, ei vor trebui să fie mult mai buni.

Bonus de bun venit 100% până la 500 RON + 35 FS

Ucraina vs Austria Formații posibile

Ucraina: Bushchan; Karavayev, Zabarnyi, Kryvtsov, Matviyenko, Mykolenko; Shaparenko, Sydorchuk, Zinchenko; Malinovskyi, Iaremciuk

Austria: Bachmann; Dragovic, Alaba, Hinteregger; Lainer, Laimer, Schlager, Sabitzer, Ulmer; Baumgartner, Arnautovic

Ucraina vs Austria Head to Head

Ultimele două jocuri au avut loc acum aproximativ 10 ani. Ambii au fost amicale internaționale, unul în Ucraina în noiembrie 2011, 2-1 pentru gazde, iar celălalt în Austria, 3-2, tot pentru echipa gazdă.

Ucraina vs Austria Pick

Primele lucruri care ne trec prin minte aici sunt obiectivele și eficiența ridicată. Peste 2,5 scoruri este poate cel mai sigur pariu al întregii zile, deoarece aceste două echipe joacă fotbal rapid și deschis, cu accent pe atac, nu pe apărare ca majoritatea celorlalte echipe de la această EURO.

Austria va avea un impuls uriaș pentru că Marko Arnautovic revine după suspendarea sa împotriva Olandei. El este tipul care poate face diferența. Pentru cei care doresc să mărească profiturile, încercați cu ambele echipe să înscrie și peste 2,5 goluri.

Verdictul nostru: Peste 2,5 goluri.

Cote Ucraina vs Austria

Pe această pagină
Top site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani