Unics vs Efes Preview

Previzualizarea, cotele și alegerea pentru derby-ul din runda a 18-a Euroliga Unics vs Efes.

Când: joi, 30 decembrie 2021, CET: 17:00

Unde e: Basket-Kholl Arena, Kazan, Rusia

Câștigătorul Euroliga, Efes Pilsen, călătorește în Rusia pentru a se întâlni cu Unics Kazan în runda a 18-a a competiției europene de baschet. Campionii nu joacă bine deocamdată, fiind mult sub poziţia proiectată în clasament. Între timp, rușii sunt în zona de playoff și intenționează să rămână acolo până la finalul părții regulate a campaniei. Aceasta fiind o confruntare a doi rivali direcți pentru locul primilor opt generează multă atenție.

Unics vs Efes Preview

Previzualizare

Unics

Echipa din Kazan a avut cinci victorii la rând și a fost aproape de a câștiga al șaselea împotriva Barcelonei pe drum. Unics a crescut cu 10 sau mai multe puncte în cea mai mare parte a jocului, intrând în ultimele minute cu plus 15, dar au pierdut, 111-109. Nu suntem destul de siguri cum și de ce unitatea lui Velimir Perasovic s-a oprit în situațiile cruciale.

Barcelona a marcat 37 de puncte în ultimele 12 minute, în timp ce Unics a livrat doar 20. Lorenzo Brown a avut 27 de puncte în acest joc, cu șapte scânduri și nouă pase decisive, fiind fenomenal la ambele capete ale podelei. Cu toate acestea, atunci când a fost nevoie cel mai mult, el nu a apărut.

Fostul jucător de la New York Knicks, Mario Hezonja, a marcat 18 puncte, iar John Brown a adăugat 21 de găleți, iar Isaiah Canaan 20. Unics a tras 44,8% pentru trei, care este, de fapt, cea mai mare putere a lor.| ||207

Efes 

Campionii au supraviețuit unui thriller acasă în ultimul meci, învingând Steaua Roșie Belgrad în ultimele momente. MVP-ul Euroliga, Vasilije Micic, a renunțat la două aruncări libere în ultimele secunde ale evenimentului pentru a-și ridica echipa la o victorie cu 84-83.

Efes s-a străduit să ofere consistență, mai ales pe partea defensivă a mingii. , și nu au putut controla paharul în mod corespunzător, permițând echipei sârbe prea multe puncte de a doua șansă.

Micic a explodat în a doua repriză, înscriind toate cele 21 de puncte în acele 20 de minute. Tibor Pleiss a avut 23 de găleți și șapte scânduri și a fost cel care a ținut echipa turcă aproape de Steaua Roșie în prima repriză. Shane Larkin nu a jucat așa cum se aștepta, terminând evenimentul cu doar opt puncte și ratând toate cele patru încercări de trei puncte, dar americanul a avut nouă pase decisive.

Unics vs Efes Head to Head

Primul meci al sezonului s-a încheiat cu victoria strânsă a lui Efes, 71-68. Rușii au condus pe parcursul a trei sferturi și jumătate, dar nu au rezistat exploziei gazdelor în final.

Beaubois a avut 14 pentru echipa gazdă, Elijah Brown la fel, în timp ce Pleis a marcat 12 puncte. Atât Larkin, cât și Micic au fost afară în aceasta. Lorenzo Brown și Canaan au avut 16 pentru oaspeți, iar Hezonja a marcat 13.

Bonus de primă depunere 100% până la 450 RON

Unics vs. Efes Predicție

Chiar dacă turcii sunt campionii în regulă, nu suntem siguri de victoria lor. În plus, alegerea noastră aici ar fi gazdele, care au jucat baschet foarte bun în ultima vreme. Suntem conștienți că cei care fac cote și analiștii favorizează Efes, dar pur și simplu nu asistăm la nicio consistență în jocul lor, iar ofensa lor depinde prea mult de Larkin și Micic. Pe de altă parte, Unics este foarte puternic în atac și credem că acest aspect al meciului va crea o diferență în favoarea lor.

Verdictul nostru: Unics Kazan Win

Unics vs. Efes Odds

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani