Pronostic, cote și cote Țara Galilor vs Danemarca Sfaturi de pariuri

Primul meci din optimile EURO 2020 este între Țara Galilor și D enmark. Acordați câteva minute pentru a citi previzualizarea noastră.

Primul joc dinEURO 2020 knockout etapa este cea dintre Țara Galilor și Danemarca. Aceste două părți au terminat pe locul al doilea în adunările lor, după bătălii destul de provocatoare pe care le-au avut. Avansul Țării Galilor în optimile de finală este un fel de surpriză, în timp ce, pe de altă parte, toată lumea se aștepta să vadă echipa daneză aici. Au fost nevoiți să lupte prin adversități enorme, dar, în cele din urmă, au câștigat al doilea loc.

Wales vs Denmark Preview

Previzualizare

Țara Galilor

Se pare că acestei națiuni îi place să joace la campionate europene. După ce a ajuns în semifinale în 2016, Țara Galilor este din nou în faza eliminatorie, de data aceasta după ce a terminat pe locul doi în Grupa A, în spatele Italiei, dar înaintea Elveției și Turciei.

Dragonii au câștigat împotriva turcilor, 2-0, au jucat 2-2 împotriva Elveției și au pierdut în ultimul meci din grupă împotriva Italiei cu 0-1. Băieții lui Rob Page au terminat pe locul doi din cauza unei diferențe de goluri mai bune decât echipa elvețiană. Ultimele 10 minute împotriva Italiei au fost foarte traumatizante pentru fiecare fan galez, deoarece Azzurri a făcut presiuni pentru a obține un alt scor, dar Dragonii s-au apărat bine.

Aceasta este, împreună cu contraatacuri, cel mai bun aspect al jocului lor. . Țara Galilor s-a specializat în a juca meciuri fără prea multe goluri, iar ultimele patru pe care le-a avut au fost toate sub 2,5 scoruri, trei dintre ele terminându-se cu o singură plasă laterală.

Danemarca

Roșul și Albii au fost mai buni decât Rusia în ultima rundă, învingându-l pe Sbornaya cu 4-1 la Copenhaga. A fost una dintre cele mai bune performanțe ale unei echipe la întregul EURO 2020. Danezii au ieșit trăgând din toți cilindrii în momentul crucial.

Și-au revenit bine după ce au suferit două înfrângeri și cel mai bun jucător. Era evident deja împotriva Belgiei că această echipă nu va renunța, iar confirmarea a venit câteva zile mai târziu, odată ce pur și simplu a distrus Rusia.

Danemarca este o echipă bună căreia îi place să dicteze ritmul și să joace pressing ridicat împotriva oricărui rival. Chiar și fărăEriksen în mijloc, această unitate joacă aproape la fel, deoarece au un sistem și un plan de joc bun.

Bonus de primă depunere 100% până la 450 RON

În Țara Galilor vs Danemarca Posibile grupări

Țara Galilor: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Gunter, Williams; Morrell, Allen; Bale, Wilson, James

Danemarca: Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Maehle; Delaney, Hojbjerg, Jensen; Braithwaite, Wind, Poulsen

Wales vs Danemarca Head to Head

Aceste două echipe s-au întâlnit acum trei ani în UEFA Nations League. În ambele ocazii, Danemarca a avut mai mult succes. Ei aveau să câștige primul meci acasă, cu 2-0. Christian Eriksen a marcat ambele goluri în acela. Al doilea meci de la Cardiff s-a încheiat cu 1-2 pentru echipa daneză. Jorgensen și Braithwaite au marcat pentru ei, în timp ce Bale a marcat pentru gazde în acel eveniment.

Wales vs Danemark Pick and Prediction

Având în vedere modul în care ambele echipe joacă, nu vor fi prea multe goluri aici. În plus, aceasta este etapa eliminatorie, iar mizele sunt foarte mari pentru fiecare echipă. Credem că cea mai bună decizie, în acest caz, este să pariezi pe goluri Under 2,5. Cotele sunt destul de solide, în timp ce pe de altă parte, riscul este scăzut.

Verdictul nostru: Sub 2,5 goluri.

Cote Țara Galilor vs Danemarca

Pe această pagină
Cele mai bune site-uri de pariuri
22BET

Welcome Bonus 100% Up To 650 RON

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet

Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fii primul care primește cele mai bune oferte de pariuri
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani