Dacă ați ajuns pe această pagină, probabil că sunteți în căutarea unui cazinou online care oferă backgammon. Dacă da, ați ajuns la locul potrivit. Am conceput acest ghid pentru a vă oferi acces la o listă cu cele mai bune cazinouri de backgammon online. Dar asta nu este tot! De asemenea, am îmbogățit acest ghid cu alte detalii; pe care le puteți folosi pentru a afla mai multe despre backgammon. Pentru un joc de masă care există de aproape 5000 de ani, este interesant să vezi caracteristicile disponibile pe site-urile de cazinou de backgammon.

Pentru aceia dintre voi care caută unde să joace backgammon online, veți găsi cele mai bune cazinouri de backgammon enumerate mai jos. După o căutare și o analiză amănunțită, suntem siguri că dispozitivele enumerate mai jos sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Consultați secțiunea următoare dacă doriți să aflați de ce am ales aceste operațiuni dintre toate celelalte opțiuni.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Dacă nu sunteți încă pregătit să verificați cazinourile online care oferă backgammon, asigurați-vă că continuați să citiți mai jos pentru a vedea ce altceva este inclus în ghidul nostru. După ce ați adunat alte informații și sunteți gata să vizitați câteva site-uri de cazino, reveniți la tabelul de mai sus pentru a vedea care sunt alegerile dvs. de top.

Pentru a vă face o idee despre ce va fi în ghidul nostru despre cele mai bune cazinouri de backgammon online, am inclus titlurile secțiunii de mai jos. Alternativ, aceste titluri pot fi folosite ca linkuri de salt dacă doriți să treceți la una dintre aceste părți ale ghidului chiar acum. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați la maximum de această pagină, vă recomandăm să citiți tot ce are de oferit.

De ce aceste cazinouri de backgammon online?

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este de ce alegem aceste site-uri de backgammon de cazinou care oferă backgammon pe bani reali în loc de toate celelalte care o fac. Dacă sunteți interesat de procesul de selecție pe care echipa noastră îl folosește pentru a face oferta noastră, veți găsi răspunsurile pe care le căutați în această secțiune.

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că nu am permis cazinourilor de backgammon online să fie pe lista noastră. Am făcut acest lucru pentru a vă oferi o reprezentare independentă și onestă a celor mai bune cazinouri de backgammon. Lista noastră îi prezintă pe cei mai buni dintre cei mai buni, nu pe cei care sunt dispuși să plătească cei mai mulți bani pentru un loc pe lista noastră.

Ne-am axat analiza noastră pe mai mult de o duzină de domenii. Printre cei mai importanți factori pe care îi luăm în considerare atunci când analizăm site-urile de jocuri de noroc backgammon sunt următorii:

  • Siguranță și securitate. Nu toate site-urile de cazino sunt locuri sigure pe care ar trebui să le folosiți. Echipa noastră a analizat securitatea tuturor tranzacțiilor posibile pentru a afla care dintre ele vă pot menține în siguranță ca jucător. Am luat în considerare atât securitatea web, cât și metodele de colectare a datelor.
  • Asistență pentru clienți. Când vine vorba de serviciul clienți, căutăm cei mai buni dintre cei mai buni pentru a ne asigura că sunteți pe mâini bune atunci când aveți nevoie de ajutor pentru o problemă sau o problemă. Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți o funcție de chat live disponibilă 24 de ore pe zi, precum și posibilități de e-mail și telefon.
  • Metode bancare - am verificat opțiunile bancare oferite de toate tranzacțiile potențiale. Cei care au nimerit în topul nostru de top al cazinourilor de backgammon online oferă o gamă largă de metode de depunere și retragere bancară, ceea ce vă oferă o mulțime de opțiuni.
  • Bonusuri și promoții. Am cercetat cu atenție bonusurile și promoțiile oferite de fiecare operațiune. Toate cazinourile de backgammon online recomandate de noi oferă clienților lor bonusuri peste medie.

Pe lângă acești factori, am testat atât site-urile pentru desktop, cât și cele pentru mobil și am citit recenzii de la jucători reali. În cele din urmă, puteți obține cele mai valoroase informații de la oameni care folosesc cazinourile online în fiecare zi!

Tipuri comune de backgammon

Există mai mult de un tip de backgammon pentru site-uri de cazino online pe bani reali. Deși versiunea clasică a jocului este cea mai populară, puteți încerca una dintre celelalte forme dacă doriți o mică schimbare. Verificați câteva dintre cele mai populare tipuri disponibile la cazinourile de backgammon pentru a vedea dacă vreunul dintre ele vă interesează.

Backgammon standard (clasic)

În varianta clasică a jocului de backgammon, ambii jucători încep cu 15 dame în diferite puncte ale tablei. Scopul este de a fi primul care își mută toate piesele de pe tablă, respectând regulile jocului. Marele maestru de backgammon Mark Olsen oferă câteva sfaturi despre cum să joci backgammon tradițional:

https://youtu.be/8O0j_wNUhzw

Acey-Ducy

Această formă particulară de backgammon este extrem de populară atât printre bărbații, cât și printre femeile din Forțele Armate ale Statelor Unite. În această versiune a jocului, diferențele cheie față de versiunea clasică includ faptul că toate piesele pornesc de pe tablă, nu există cubul de dublare și alte câteva setări.

backgammon

O versiune mai complicată a jocului de backgammon se numește Nackgammon. În această versiune, fiecare jucător începe cu două piese în plus pe tablă. În afară de piesele de start adăugate, restul jocului urmează aceleași reguli și curgere ca și backgammonul standard.

Hypergammon

În loc de a folosi cele 15 piese tipice pentru fiecare jucător, Hypergammon este o formă de backgammon care folosește mult mai puține piese. În această versiune a jocului, fiecare jucător începe cu doar trei dame. Din cauza numărului mai mic de dame de start, acest joc se termină de obicei mult mai repede decât versiunea standard. Toate celelalte reguli pentru Hypergammon sunt aceleași ca și pentru versiunea clasică.

Misere (backgammon pentru a pierde)

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni diferite de backgammon, atunci verificați Misere. Ideea din spatele acestei forme de backgammon, cunoscută și sub numele de "Backgammon to Lose", este de a fi ultimul jucător care pune deoparte toate piesele. Pe scurt, este exact opusul versiunii standard, în care vrei să fii primul jucător care își elimină toate piesele de pe tablă.

Dacă doriți să încercați oricare dintre aceste opțiuni la cele mai bune cazinouri de backgammon online, asigurați-vă că o faceți gratuit, înainte de a risca bani reali. Multe site-uri de cazino oferă versiuni gratuite ale jocurilor pentru a le oferi jucătorilor șansa de a exersa noi abilități și strategii. Nu uitați să folosiți aceste moduri de antrenament gratuit atunci când vă perfecționați într-un nou joc de backgammon, pentru a vă asigura că ați înțeles toate regulile.

Moduri de a juca backgammon online

Jucând backgammon online veți putea juca diferite formate. În această secțiune a ghidului nostru, vă vom prezenta formatele disponibile. Dacă nu aveți nicio experiență cu site-urile de cazinou online de backgammon, acest lucru vă va da o idee despre ce să vă așteptați.

Backgammon online standard

Pentru a juca backgammon pe site-urile cazinourilor așa cum ați dorit inițial, alegeți formatul standard. În această formă, veți juca o versiune digitalizată care arată și se simte exact ca și cum ați juca un joc video. Mai jos puteți vedea o imagine a acestui format standard de joc pentru a vă face o idee aproximativă despre ce vă puteți aștepta pe site-urile de jocuri de noroc de backgammon.

Backgammon mobil

Dacă doriți să vă bucurați de o modalitate și mai convenabilă de a juca backgammon online decât versiunea standard, nu uitați să verificați versiunea de backgammon mobil. Cu backgammonul mobil poți folosi site-ul cazinoului pentru a juca backgammon folosind tableta sau smartphone-ul tău. Partea bună este că vă scutește de a mai folosi computerul principal. În schimb, poți juca backgammon pe bani reali din palma ta. Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a vă face o idee despre cum ar arăta un joc de backgammon pe un dispozitiv mobil.

Un lucru pe care am vrut să îl subliniem este că nu există în prezent nicio formă de jocuri de backgammon cu dealer live. Cu toate acestea, au existat zvonuri de ceva timp că am putea vedea această formă a jocului mai devreme sau mai târziu. În jocurile de cazino cu dealer live, puteți vedea dealerii sau alți jucători prin intermediul transmisiunii video live. Credem că aceasta va fi o mare adiție la formatul online, odată ce site-urile cazinourilor de backgammon vor putea finaliza software-ul pentru a face acest lucru posibil. Ne vom asigura că vom actualiza acest ghid imediat ce va fi lansat, astfel încât să puteți fi printre primii care îl vor citi.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu cazinourile de backgammon online, vă recomandăm să verificați toate formatele de backgammon disponibile pentru a vedea care se potrivește cel mai bine nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Puteți juca backgammon pe bani reali în orice moment, ceea ce înseamnă că nu sunteți legat doar de formatele mobile sau standard pentru totdeauna. Din acest motiv, puteți adapta formularul pe care îl utilizați în funcție de ceea ce este cel mai potrivit pentru situația dumneavoastră la un moment dat.

Alte resurse de jocuri de noroc online

Deși am acoperit o mulțime de informații în acest ghid, mai avem multe de împărtășit cu dumneavoastră. Mai jos veți găsi detalii despre alte ghiduri, pe care jucătorii noștri de backgammon le consideră cele mai utile. Nu uitați să le parcurgeți și să le vizitați pe cele care credeți că vă pot oferi abilități și cunoștințe suplimentare.

Rezumând cazinourile de backgammon online

Sperăm că acest ghid despre cele mai bune cazinouri de backgammon online a reușit să vă ofere tot ceea ce ați căutat și chiar mai mult. Dacă v-a plăcut ceea ce ați văzut pe această pagină, nu uitați să verificați restul ofertelor de pe site-ul nostru, folosind meniul principal al site-ului. Veți găsi multe alte ghiduri legate de jocuri de noroc în afară de cazinourile online care oferă backgammon. Vă mulțumim pentru lectură, și mult noroc în toate jocurile viitoare!

Întrebări frecvente despre site-urile de cazinou backgammon

Încă nu ați găsit răspunsurile? Dacă da, nu uitați să consultați întrebările frecvente despre cele mai bune cazinouri de backgammon de mai jos. Dacă doriți să vedeți răspunsul, dați click pe oricare dintre elemente.

Autor: