Baschet pariuri sunt foarte populare la casele de pariuri sportive online din România. Deși poate fi o provocare, ghidul nostru vă va arăta cum să câștigați pariurile.

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru jocurile de noroc și divertisment din România. De fapt, pariuri baschet romania câștigă continuu avânt pe platforme de pariuri sportive online, deoarece atrage un public larg. Oferă o mulțime de opțiuni, facilitând plasarea pariurilor. Asociația Națională de Baschet din SUA, sau pe scurt NBA, este cea mai populară ligă când vine vorba de pariuri online.

NBA oferă zilnic multe oportunități de pariere, deoarece are 30 de echipe care joacă 82 de meciuri pe parcursul a șapte luni. Cu toate acestea, există multe alte ligi și turnee pe care puteți paria. Dacă doar începeți sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre pariurile pe baschet Romania pariuri, acest ghid este tot ce aveți nevoie. Vă vom prezenta toate elementele de bază și vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să profitați la maximum de experiența dvs. de jocuri de noroc.

The Basketball Game

Baschetul se joacă pe un teren care are 50 de picioare lățime și 94 de picioare lungime. La ambele capete ale terenului, există cercuri pentru marcare – fiecare cu un coș, tablă și plasă. Pentru a marca un punct, o minge trebuie să treacă prin margine. Dar, în timp ce un meci de baschet NBA are patru sferturi de 12 minute, jocurile de baschet din colegiu au două reprize de 20 de minute.

În plus, fiecare echipă are cinci jucători care joacă simultan. Ei au roluri diferite în joc, inclusiv paznicul trăgător, gardianul, atacantul, atacantul mic și centrul. Jucătorii pot dribla, trage, trece și pot pivota mingea în timpul jocului.

Jocul începe fie cu mingi sărituri, fie cu aruncări de la margine. Dar în cazul unui fault, jucătorii primesc aruncări libere, toate meritând un punct. Mai mult decât atât, o încălcare are ca rezultat o refacere – posesia mingii este dată celeilalte echipe. În cele din urmă, în cazul contactului fizic ilegal, se acordă greșeli personale.

basketball

Opțiuni de pariere

Dacă pariezi pe NBA echipe, baschet universitar sau orice altă ligă, există multe opțiuni. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de pariuri pentru care le puteți opta:

Spread Betting

În esență, pariurile spread la baschet sunt pariuri privind predicția rezultatelor (împrăștierea) care se va întâmpla. Paritorii prezic dacă rezultatul va fi mai mic sau mai mare decât spread-ul. Desigur, dacă este mai mare – pariorii cumpără. Dar dacă este mai mic, se vând. Profitul sau pierderea este diferența dintre cumpărare sau vânzare și rezultat înmulțit cu miza.

De exemplu, într-un meci, echipei A i se acordă o diferență de puncte de 110-113. Deci, să presupunem că cumpărați 200 ₱ la 113 și echipa A câștigă primul meci cu 120 de puncte. În acest caz, profitul tău va fi:

 • (120 – 113) x 200 RON = 1.400 RON

Totuși, dacă echipa A a reușit doar 100 de puncte, va fi o pierdere :

 • (100 – 113) x 200 RON = 2.600 RON

Baschet Moneyline

Pariurile Moneyline sunt pariuri plasate pe echipele care crezi că vor câștiga un meci . Aceste pariuri pot avea un semn negativ sau pozitiv. În timp ce un semn minus reprezintă favoritul, un semn pozitiv reprezintă echipa underdog. În plus, numerele corespunzătoare reprezintă cât de mult echipa este un underdog sau favorită. De exemplu, -260 este mai mare decât -135. Deci, dacă aveți Raptors versus Nuggets cu următoarele cote:

 • Toronto Raptors +180 (underdogs)
 • Denver Nuggets -155 (favorit)

Tu poate paria pe oricare echipă și dacă câștigă, câștigi și pariul. Dar dacă echipa pe care pariezi pierde, și tu o faci și tu.

Pariul Teaser la baschet

Mai simplu, un pariu teaser leagă mai multe pariuri într-un singur pariu și oferă posibilitatea de a muta linie de pariuri în favoarea ta. Pariorii pot adăuga sau scădea patru puncte pentru toate alegerile, dar pentru a câștiga, toate alegerile tale trebuie să aibă succes. Teaser-urile NBA sunt disponibile în 4, 4,5 și 5 puncte. Să ne uităm la un exemplu:

 • Joc Raptors/Knicks: 201
 • Joc Heat/Pelicans: 194

Spunem că iei un teaser de 4 puncte – „sub ” în jocul Raptors și „peste” în meciul Heat. Deoarece linia se mișcă întotdeauna în favoarea ta, pariul „sub” pe Raptors trece de la 201 la 205 (201+4). Cu over bet (jocul Heat) se trece la 190 (194 – 4). Deci, pentru a câștiga pariul, Raptors/Knicks trebuie să marcheze mai puțin de 205 puncte la un loc. Pe de altă parte, Heat/Pelicans ar trebui să înscrie mai mult de 190 de puncte la un loc.

Parlays de baschet

Parlay-urile pariază în esență pe o serie de jocuri. Dar pentru a face un pariu parlay ar trebui să alegeți cel puțin două și până la 12 jocuri, în funcție de casa de pariuri. Cu toate acestea, pentru ca tu să câștigi, toate jocurile trebuie să se încheie așa cum ai prezis.

De exemplu, să presupunem că atât Packers (+4) cât și Ravens (-6) își pot acoperi spread-urile într-un meci NFL. Puteți opta să pariați pe ambele echipe (parlay) și nu individual pe fiecare. Rezultatul va fi unul dintre acestea:

 • Dacă ambele acoperă spread-ul: Câștigi de 2,65 ori pariul tău.
 • Când o echipă acoperă, dar cealaltă pierde : Pierzi.
 • Dacă ambele echipe nu acoperă spread-ul: pierzi.

Cote de pariere la baschet

Compilatorii de cote sunt responsabili pentru crearea cote de pariere for a sportsbook. They use a variety of critical parameters including:

Clasamentul puterii

Clasările puterii sunt valori numerice atribuite fiecărei echipe. Cea mai mare echipă și, prin urmare, cea mai bună echipă este plasată în partea de sus a clasamentului, în timp ce cea mai proastă - în partea de jos. Clasamentul se bazează pe puterea generală, dar există ajustări constante în funcție de performanță. Desigur, clasamentele de putere sunt subiective, iar pariorii pot avea o altă părere.

Avantajul terenului de acasă

În NBA, avantajul terenului de acasă adaugă de obicei 3 puncte. Deci, la două echipe de forță egală, echipa care joacă acasă este favorizată de 3 puncte. Aceste puncte iau în considerare încurajarea fanilor, confortul de a dormi acasă și tratamentul din partea arbitrilor.

Factori situaționali

Aceștia sunt factori externi care pot afecta jocul. De exemplu, în timp ce handicapează un meci, cei care fac cote se uită la:

 • Oboseala – cât de departe parcurge echipa;
 • Motivația echipei – a team may need the game more than the other;
 • Matchups – o echipă o domină pe cealaltă în ceea ce privește stilul de joc.

Pariuri la baschet Predicții: Strategii funcționale

La fel ca în cazul altor tipuri de sport, pariurile pe baschet pot fi optimizate. Pronosticuri baschet poate fi simplu dacă urmați sfaturile și sfaturile de încredere ale experților. Iată câteva sfaturi.

 • Cunoașteți istoria ligii sau a echipei – Acest lucru vă poate ajuta să decideți dacă merită să vă riscați banii și să faceți alegeri informate.
 • Nu uitați meciurile de ranchiună – Acestea sunt meciuri în care un jucător tranzacționat se confruntă pentru prima dată cu fostul său angajator. Dacă jucătorul are performanțe ridicate, o performanță puternică de ranchiună ar putea asigura noii echipe o victorie.
 • Luați în considerare programul – NBA are un total de 82 de meciuri. În special între octombrie și aprilie, există multe jocuri consecutive și acest lucru poate afecta jucătorii.
 • Geografia contează – Cât de departe parcurge o echipă în ceea ce privește fusurile orare pentru a ajunge la joc este crucial. Călătoriile mai lungi înseamnă mai multă oboseală și acest lucru poate fi fatal pentru rezultatele jocului.
 • Acasă este întotdeauna mai bine – Jocul în arena de acasă vine cu un avantaj imens, așa că fiți atenți când vă riscați banii într-o echipă vizitatoare.
 • Studiați rapoartele de accidentare – Rezultatul unui joc se poate schimba drastic dacă jucătorul vedetă are o accidentare. Deci, înainte de a face un pariu, verificați raportul de accidentare și aflați cine joacă.
 • Fiecare antrenor este diferit – Planul de joc al echipei este opera antrenorului, iar strategiile antrenorului sunt esențiale în meciurile cu handicap. Dar fiecare antrenor este diferit, așa că fă-ți timp să-i studiezi tendințele.
 • Cunoașteți factorul de scor și ritm – Factorul de ritm este vital în estimarea procentului de posesie al unei echipe într-un joc. Acest lucru, alături de scorurile per joc, ajută la alegerea peste sau sub un total de joc.
 • Păstrați evidența rezultatelor dvs. – Uitați-vă întotdeauna la modul în care fiecare echipă își marchează punctele și examinați tiparele jucătorilor. Nu pariați doar pe echipa care pare să câștige, pentru a fi la curent, urmăriți baschet live online.

Cele mai bune sfaturi pentru pariuri la baschet Și trucuri

Pentru a profita la maximum de experiența dvs. de pariuri sportive, luați în considerare implementarea acestor ponturi pariuri baschet:

 • Pariați cu capul, nu cu inima – Pariurile nu sunt nu este o știință exactă. Cu toate acestea, ținându-ți emoțiile la distanță și respectând strategiile tale, șansele tale de câștig cresc.
 • Nu fi lacom – Valoarea pariurilor ar trebui să vă ghideze deciziile, deoarece arată relația dintre cotele și probabilitatea ca rezultatul să se întâmple.
 • Nu paria niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi – Fără buget, s-ar putea să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus, așa că fă unul mai întâi.
 • Nu pariați pe meciuri amicale – Un pariu pe un meci amical este un risc mare din cauza lipsei de statistici, ceea ce face ca aceste meciuri să fie imprevizibile.
 • Cunoașteți motivația echipei – Motivația este un factor crucial în jocurile de baschet. Când jucătorii nu sunt motivați, ar putea pierde jocul chiar dacă sunt talentați.
 • Ponturi pariuri NBA - Pentru a urmări rezultatele NBA în timp real, vă recomandăm Flashscore, care oferă scoruri live, previzualizări și statistici de meci pentru fiecare joc NBA. Veți putea, de asemenea, să grupați meciurile în grupuri de pariuri pe care le-ați plasat, precum și să vizualizați toate cele mai recente cote de pariuri NBA, facilitând urmărirea pariurilor dvs.

Cuvinte finale

Pariuri baschet online nu sunt diferite de alte pariuri sportive. Prin urmare, înainte de a paria, trebuie să colectați cât mai multe informații despre echipă și joc. Această cercetare poate fi plictisitoare, dar sperăm că, cu ghidul nostru, ați învățat cum să procedați în acest sens. Sfaturile și strategiile noastre utile vă vor fi cu siguranță utile data viitoare când doriți să plasați un pariu. Dacă sunteți, de asemenea, în căutarea unei platforme online grozave pentru a face acest lucru – consultați recenziile noastre de pariuri sportive. Acolo vei afla mai multe despre cele mai bune case de pariuri sportive online din România.

Autor: