Learn about horse racing betting with our complete guide, including all about the types of bets available at online sportsbooks in the Romania.

Curse cu cai este unul dintre cele mai populare tipuri de sporturi de pariat în România. Este o activitate la fel de veche ca timpul – și din motive întemeiate. Pariurile pe curse de cai nu sunt doar distractive, ci pot fi și foarte profitabile, mai ales dacă norocul este de partea ta.

Dar pentru a profita la maximum de experiența ta trebuie să știi mai multe despre sport. În plus, este crucial să știi cum să pariezi. De aceea am creat acest ghidul începătorilor la cursele de cai – aici veți găsi tot ce trebuie să știți pentru a începe să câștigați bani.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Elementele de bază

Cursele de cai, după cum sugerează și numele, este un sport de performanță care implică călăria. Desigur, o cursă necesită cel puțin doi jochei și cai de curse, dar pot fi mulți concurenți. Obiectivul este să fii cel mai rapid din grup, prin urmare majoritatea evenimentelor se termină în zece minute. Există două tipuri de curse de cai pe care poți paria:

horse-racing-betting

De obicei, cursele la plat sunt mai frecvente vara și cursele de sărituri iarna. Cu toate acestea, ambele tipuri de evenimente pot fi organizate pe tot parcursul anului. În plus, majoritatea cailor sunt antrenați special pentru curse de plată sau sărituri, dar unii pot participa la ambele.

Unghiuri de curse de cai

Deși curse de cai poate depinde în mare măsură de șansă, există mai mulți factori care influențează rezultatele. Desigur, analiza performanțelor trecute poate fi copleșitoare. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să luați în considerare următoarele unghiuri de curse de cai atunci când plasați un pariu:

  • Drenorii sunt la fel de importante ca și calul pe care pariați. Desigur, diferiți antrenori au abilități diferite, iar unii sunt specializați în pregătirea cailor doar pentru anumite piste.
  • Jocheul este cel care călărește efectiv calul și o mare parte din performanță depinde de ei. . Acordați atenție evaluărilor și agenților lor.
  • Cifrele de vitezăsunt cu siguranță corelate cu șansele de câștig ale unui concurent – ​​cu cât mai repede, cu atât mai bine. Există diferite cifre disponibile online și pot ajuta la identificarea rapidă a unui concurent cu potențial de câștig.
  • Modificările de suprafațăpot afecta grav performanța unui cal, deoarece unele sunt pur și simplu mai bune pe murdărie, de exemplu.

Pariuri populare pe cursele de cai

Cel mai comun tip de pariu pe care îl puteți plasa în cursele de cai este pariul câștigător. Prin urmare, îl puteți găsi pe aproape orice pariuri sportive online care oferă pariuri pe curse de cai sau orice alt tip de sport pe care să pariați. Este la fel de simplu pe cât pare - doar sprijiniți un anumit cal pentru a câștiga. Dar există o mulțime de alte tipuri de pariuri, inclusiv:

Pariuri exotice

Pariuri exotice precum exacta, quinella, superfecta , și trifecta vă permit să plasați mai multe pariuri pe mai mulți cai simultan. Cu toate acestea, acesta este exact ceea ce îi face mai dificil de câștigat – toate predicțiile tale trebuie să fie corecte. Mai mult, aceste pariuri sunt și mai scumpe. Deci, dacă intenționați să plasați un pariu exotic, asigurați-vă că aveți încredere în alegerile dvs.

Pariuri directe

Un pariu direct este foarte simplu de învățat – doar alegeți un cal despre care credeți că va câștiga cursa. Pentru că pariezi pe un singur rezultat, câștigul este mai ușor decât cu pariurile exotice. Bineînțeles, pariurile simple sunt și mai ieftine de plasat.

Plasați și afișați pariuri

Când alegeți un pariu de loc, pariați pur și simplu că calul fie va fi primul sau a doua pozitie. În ceea ce privește pariul spectacol, preziceți dacă calul va ajunge pe primul, al doilea sau al treilea loc.

Pariuri peste bord

Acesta este poate cel mai sigur mod de a paria în cursele de cai. Atunci când plasați pariuri de peste tot, mizați o sumă egală pentru a câștiga, a plasa și a afișa. Deci, dacă miza dvs. unitară este de 45 RON, atunci va trebui să cheltuiți până la 135 RON în total pentru acest pariu.

Pariuri ante-post

Pariurile ant-post sunt pur și simplu pariuri pe un eveniment care se va întâmpla în viitor. În cursele de cai, pariurile ante-post au reguli diferite, dar, mai ales, dacă un cal nu participă la cursă din orice motiv, atunci ați considerat un învins.

Pariuri cu mai multe curse

Pariurile cu mai multe curse vă cer să preziceți corect câștigătorii mai multor curse simultan. Cu un singur bilet, puteți paria pe rezultatul a două evenimente, deși nu este neobișnuit să mergeți până la șase sau chiar mai mult.

Cote în cursele de cai

Există multe tipuri de cote în pariurile sportive, dar în cursele de cai zecimal și cote fracționale sunt cele mai comune. Acestea sunt formate diferite care exprimă același lucru – probabilitatea ca un eveniment să se producă. Dar cum sunt determinate șansele în cursele de cai?

Șansele la cursele de cai sunt determinate folosind ceea ce se numește sistemul pari-mutuel. Mai simplu spus, cotele la cursele de cai sunt determinate de pariorii înșiși. Cotele enumerate pentru un program de curse de cai pe care le veți vedea sunt doar cote pe linia de dimineață stabilite de handicapatorul pistei.

Deși sunt de obicei destul de precise, ele sunt menite să servească drept ghid. Cu alte cuvinte, ele nu influențează șansele finale pentru un anumit cal. În schimb, cotele la pariurile pe curse de cai depind de mărimea mizei – cu cât pariul este mai mare, cu atât cota este mai mică.

Predicția performanței cailor

Alegerea calului potrivit atunci când plasați un pariu poate fi o sarcină provocatoare. Cu toate acestea, există mai multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a vă ajuta să luați o decizie. Desigur, șansa este, de asemenea, un factor semnificativ în cursele de cai, dar și următoarele pot avea un impact.

Vârsta, greutatea și forma calului

Greutatea pe care o ai vezi afișată pe cardul de cursă este greutatea cumulativă a calului însuși, șa, cârpă de greutate și jocheu. Caii mai tineri, cu o formă ușoară și bună au șanse mai mari de a performa bine.

Câștigători Easy Last Time Out

Dacă calul tău preferat a câștigat ultima cursă cu ușurință, există șanse mari ca va urma victoria cu o alta. Un cal cu un câștig lângă nume tinde să aibă o rată de lovitură mai mare decât alții.

Cifre bune de evaluare

Există un sistem de evaluare în vigoare pentru cursele naționale de vânătoare și plat, care evaluează caii pe baza performanțelor anterioare. Un cal cu evaluări bune are un palmares bun de a câștiga sau a fost în primele șase în trei ocazii diferite.

Bouncing Back

Deși este relativ ușor să te concentrezi asupra cailor cu o pistă excelentă. înregistrări – poate funcționa și strategia opusă. Unii dintre caii cu performanțe slabe ar putea reveni în condițiile potrivite. Așa că căutați potențiali câștigători și în spatele rândului.

Schimbarea antrenorului

Drenorul joacă un rol foarte important în performanța generală a unui cal. Dacă un cal are un antrenor slab și se schimbă la unul mai bun, există șanse mari să se îmbunătățească și performanța acestuia.

Pariuri pe curse de cai ca un profesionist

Pariuri curse cu cai sunt cu siguranță foarte multe de distracție, dar riscând banii - nu la fel de mult. Dar pariorii profesioniști au câteva călătorii sub centură pentru a profita la maximum de fiecare pariu și pentru a maximiza profitul. Iată cum să pariezi mai inteligent:

Alege-ți cu atenție pariul

Identificarea unui pariu care are un potențial mai mare de a-ți aduce bani este cea mai importantă decizie. Pariurile precum trifecta box, superfecta box și show au șanse mai mari de câștig, deoarece pariați pe mai multe poziții.

Aveți un buget adecvat

Gestionarea banilor merge mână în mână. cu a face o mulțime de bani. Un bankroll adecvat este esențial pentru a vă îmbunătăți șansele de a maximiza profiturile. În plus, ajută la reducerea la minimum a alegerilor riscante și vă asigură că puteți paria mai mult timp.

Rămâneți informat

Clasamentele și alte statistici importante despre un cal sunt de obicei disponibile online. Folosiți bine aceste informații înainte de a vă selecta alegerea.

Profitați de bonusuri

Dacă site-uri de pariuri curse de cai oferă vreun fel special bonusuri și promoții, make sure you take advantage of them. Whether it’s boosted odds, cashback, or free bets – giving your bankroll a break is always a good idea.

Pe scurt

Pariurile pe curse de cai România au fost întotdeauna favorite pentru mulți, nu numai în România, ci în întreaga lume. Este o modalitate excelentă de a ține pasul cu sportul tău preferat, de a te distra și de a profita în același timp. De fapt, este atât de popular încât veți găsi cel mult oportunități de pariuri pe curse de cai case de pariuri sportive online. Dacă nu aveți încă o casă de pariuri, accesați recenziile site-ului nostru de pariuri sportive pentru a descoperi unele dintre cele mai bune platforme de pe piață.

Autor: