Ruleta online din România este o opțiune de cazinou interesantă pentru jucătorii care caută senzația de adrenalină și șansa de a câștiga mult. Vei fi încântat să afli că, dintre cele mai populare jocuri de cazino, ruleta online se mândrește cu un potențial mare de plată și are reputația de a fi unul dintre cele mai profitabile jocuri de masă.

Pentru jucătorii noi, acest joc este o modalitate excelentă de a se obișnui cu scena cazinourilor online, deoarece regulile sale sunt simple, iar pariurile pot aduce câștiguri semnificative. Deoarece majoritatea cazinourilor online de top din România oferă acest joc, am pregătit un ghid detaliat pentru a vă ajuta să începeți să jucați ruleta online la un nivel profesionist.

Joacă ruleta online pe bani reali

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Ce este ruleta online?

Ruleta a fost inventată de Blaise Pascal în secolul al XVII-lea. În acest joc, dealerul sau crupierul învârte o roată cu buzunare. Fiecare fantă sau buzunar individual de pe roată este numerotat și colorat în negru sau roșu. Jocul începe atunci când dealerul învârte bila în direcția opusă roții. În timp ce roata se învârte, jucătorii au opțiunea de a paria în funcție de buzunarul în care cred că va cădea mingea. Jucătorii pot continua să plaseze pariuri până când dealerul îi informează pe jucători că nu mai acceptă pariuri.

Odată ce roata se oprește din învârtit și bila aterizează într-un anumit slot, aceasta va determina pariul câștigător.

Pe măsură ce jocurile de noroc online au luat amploare, la fel s-a întâmplat și cu unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Atunci când joci ruleta online, tu, ca jucător, învârți roata. Cu toate acestea, dacă jucați la ruletă live, va fi similar cu jocul la un cazinou terestru.

Roata de ruletă

După cum am menționat mai sus, cele mai multe rulete standard au celule cu numere de la 0 la 36. În funcție de versiunea de ruletă pe care o jucați, aceste numere vor varia. Roata de ruletă originală avea 25 de celule și fante cu zerouri și zerouri duble. Atunci când joacă la ruleta online într-un cazinou online, jucătorii vor vedea probabil variante cu 37 și 38 de buzunare.

Masă de ruletă

Atunci când se joacă la ruletă online sau în persoană, acesta este locul în care jucătorii își plasează pariurile. Este destul de simplu de înțeles. Decideți unde credeți că se va opri bila de pe roata de ruletă și plasați pariul în acel loc de pe masă. Cu cât pariul este mai precis, cu atât câștigul este mai mare, de exemplu, dacă pariați roșu împotriva unui dublu zero.

Tipuri de ruleta online

Există atât de multe opțiuni de ruletă online pe care le puteți găsi în cazinouri, inclusiv opțiunea de ruletă live. De departe, cele mai populare versiuni sunt ruleta europeană, ruleta americană și ruleta franceză. Cu toate acestea, fiecare versiune individuală a ruletei are propriile reguli speciale, cum ar fi "în închisoare" sau "la partije".

La orice cazinou care oferă ruletă online, veți găsi una sau toate aceste variante:

Ruleta europeană

Ruleta europeană are o roată cu 37 de pătrate, numere de la 1 la 36 și un zero. Din acest motiv este numită ruleta cu un zero. Avantajul casei este de 2,70 la sută. Acest joc se joacă în Monte Carlo și în întreaga lume.

Ruleta americană

Ruleta americană are o roată cu 38 de celule, inclusiv numerele 1-36, 0 și 00. Din acest motiv se numește ruleta cu zero dublu. Avantajul casei în această variantă este de 5,26%. Acest joc se joacă în Las Vegas și în toată America de Nord.

Ruleta franceză

Ruleta franceză folosește o roată cu 37 de celule, dar include pariuri speciale anunțate. Mulți jucători le numesc pariuri franțuzești, deoarece au nume franceze: Voisins du zero, Tiers du cylindre și Orphelins. Acest joc a devenit bine cunoscut în Monte Carlo și în Franța, dar este deosebit de popular printre jucătorii cu role mari din Europa Centrală și de Est.

Ruleta cu mai multe bile

La Ruleta cu mai multe bile pot fi până la 10 bile în același timp. Pariurile se fac în același mod ca în variantele tradiționale, dar jucătorii au opțiunea de a alege și de a deselecta bilele în orice mod doresc. Șansele generale de câștig în această variantă sunt mai mari, deoarece două bile nu pot lovi același loc.

Ruleta cu mai multe roți

La Ruleta cu mai multe roți pot fi învârtite până la 8 roți. Jucătorii pariază pe toate roțile și au opțiunea de a alege câte roți doresc. Indiferent de câte roți sunt implicate, toate reflectă versiunea europeană cu un singur zero.

Mini ruletă

Nu este nimic unic la acest tip de ruletă, în afară de faptul că, ați ghicit, este o mini ruletă. Cât de mini, veți întreba? Roata de ruletă mini merge doar de la 0 la 12 (spre deosebire de roata standard 0-36). La fel ca și omologul său european, roata de mini ruletă are un singur zero. Modul de joc pentru această variantă este standard.

La Partage

Dacă un cazinou folosește regula casei "la partage", pariați pe sume egale în acest joc. La partage ("părțile") înseamnă că pierdeți doar jumătate din pariul dvs. atunci când bila se oprește pe zero. Acest lucru înseamnă că avantajul cazinoului la ruleta europeană este redus la 1,35%.

Jocuri de ruletă gratuite și online pentru bani reali

Există două modalități principale prin care jucătorii se pot bucura de jocul lor preferat de ruletă online, fiecare având propriile avantaje. Tabelul de mai jos compară beneficiile jocului de ruletă gratuit cu cele ale jocului de ruletă pe bani reali. Să aruncăm o privire:

BENEFICIILE RULETA GRATUITĂ

  • Nu este nevoie de niciun angajament sau de informații financiare pentru a juca.
  • Jucătorii au posibilitatea de a-și testa abilitățile și de a-și dezvolta strategii înainte de a se înscrie.
  • Complet gratuit pentru a juca fără limită de timp
  • Jucătorii au șansa de a găsi jocul care li se potrivește cel mai bine.

BENEFICIILE RULETA PE BANI REALI

  • Sunt disponibile jocuri mai variate.
  • Jucătorii pot solicita bonusuri și alte oferte promoționale.
  • Versiunea cu dealer live este disponibilă doar pentru jocurile de ruletă pe bani reali.
  • Progresia jucătorilor le permite acestora să câștige puncte pentru a participa la programul de loialitate al cazinoului de ruletă.

Cum se joacă ruleta online?

Acum că știi ce este, diferitele elemente și diferitele opțiuni, este timpul să trecem la partea distractivă, cum să joci ruleta online!

În ceea ce privește jocurile de masă, regulile generale pentru a învăța să joci ruleta sunt destul de simple. Tu, ca jucător, plasezi un pariu sau o serie de pariuri pe o masă de ruletă online. Dacă ați fi într-un cazinou terestru, ați cumpăra jetoane de la un dealer sau un crupier pentru a le folosi la pariuri.

Pe ce pariezi? Jucătorii pot alege un anumit număr, un grup de numere, toate numerele pare sau toate numerele impare. Puteți, de asemenea, să uitați de numere și să pariați doar pe culori, roșu sau negru. Când pariurile sunt plasate, bila este eliberată în timp ce roata ruletei online începe să se învârtă.

În mod tradițional, acest lucru este făcut de către crupier, dar acest lucru nu este întotdeauna valabil în cazul ruletei online. Dacă jucați la ruletă cu un dealer live, dealerul va învârti roata și va rostogoli bila. În cazul jocurilor de cazinou online, acest lucru se face prin simpla apăsare a unui buton.

Atunci când bila aterizează pe un număr/culoare, acesta este numărul câștigător. Dacă pariați corect, veți primi un câștig în funcție de pariurile pe care le faceți. Cu toate acestea, dacă faceți o greșeală, pariurile dvs. merg la cazinou. Dacă numărul pe care s-a oprit bila îți aparține, ai câștigat! Dacă câștigați, puteți lăsa câștigurile pe masă. Aceasta este o strategie obișnuită de joc la ruleta online, cunoscută și sub numele de "a lăsa lucrurile să-și urmeze cursul". Dacă vă decideți să renunțați, jocul va începe din nou și veți avea șansa de a face și mai mulți bani.

Un ghid pentru pariurile la ruleta online

Masa de ruletă poate părea descurajantă pentru unii, deoarece opțiunile de pariere pentru jucători sunt destul de extinse. Deși poate fi copleșitor, acest element al ruletei online face ca jocul să fie interesant pentru jucători. Masa poate oferi multe modalități de a câștiga, iar tu poți profita de ea dacă înțelegi cum să pariezi corect. Opțiunile de pariere variază de la risc scăzut la risc ridicat și undeva la mijloc. Cu o varietate atât de mare, jucătorii se pot simți confortabil și își pot adapta strategia de pariere la toleranța la risc. Pentru simplificare, vom discuta cele două categorii principale de pariuri la ruletă online: externe și interne.

Pariuri externe

Pariurile externe sunt pentru jucătorii care nu sunt dispuși să riște, care sunt dispuși să renunțe la o plată mare în schimbul unei șanse mai mari de câștig. Conceptul din spatele unui pariu extern este că jucătorul nu pariază pe un anumit număr, ci pe o anumită categorie din care face parte acel număr. Aceste pariuri au loc la marginea tabelului de numere, de unde și termenul de "outside bet". Iată câteva dintre cele mai comune pariuri categorice externe pe care le puteți face la masa de ruletă online:

Roșu vs. Negru

Jucătorii pariază pe culoarea numărului ales: roșu sau negru. Câștigul este de 1:1 și este unul dintre cele mai simple pariuri pe care le poate face un jucător.

Impar față de par

Jucătorii pariază dacă numărul ales este par sau impar. Câștigul este de 1:1, dar jucătorii trebuie să rețină că, dacă mingea aterizează pe o căsuță cu 0 sau 00, își vor pierde pariul.

Scăzut versus ridicat

Jucătorii pariază dacă numărul ales va fi mic (1-18) sau mare (19-36). Câștigul este de 1:1, dar, încă o dată, jucătorii trebuie să țină cont de faptul că, dacă bila aterizează pe slotul 0 sau 00, își vor pierde pariul.

Tens

Jucătorii pariază pe unul dintre cele trei seturi de 12 numere. Primul grup include numerele (1-12), al doilea (13-24) și al treilea (25-36). Dacă numărul selectat se încadrează în grupul pe care ați pariat, veți primi o plată de 2:1.

Coloane

Jucătorii pariază pe unul dintre cele trei pătrate marcate "2:1". Fiecare pătrat reprezintă o coloană de 12 numere pe care pariază un jucător. Aceste pătrate se găsesc de obicei în partea de jos a panoului. Jucătorii pariază același număr de numere ca și un pariu de duzină, dar numerele sunt diferite.

Pariuri interne

Pariurile interne sunt pentru jucătorii care își pot asuma mai multe riscuri în schimbul unui câștig mai mare. Conceptul unui pariu interior constă în faptul că jucătorii pariază pe anumite numere din interiorul mesei, de unde și termenul de "pariu interior". Iată care sunt cele mai comune pariuri interne pe care le puteți face la o masă de ruletă online:

Direct

Jucătorii pariază pe un singur număr. Dacă se alege acest număr, câștigul este de 35: 1. Este un pariu foarte simplu, dar mult mai greu de câștigat.

Pariul divizat

Jucătorii pariază pe două numere care sunt unul lângă celălalt, de exemplu 35 și 36. Dacă numărul ales este unul dintre aceste două numere, câștigul este de 17:1.

Pariu stradal

Jucătorii pariază la sfârșitul unui rând de 3 numere. Dacă este ales unul dintre cele trei numere, câștigul este de 11:1.

Pariul de colț

Jucătorii plasează un pariu în colțul în care se întâlnesc 4 numere. Foarte asemănător cu un pariu street, dar vă crește șansele de câștig cu un număr și reduce câștigul la 8:1.

Pariuri pe linie

Jucătorii pariază între două rânduri adiacente, fiecare conținând 3 numere. Jucătorii au acum 6 numere, care le vor aduce pariul câștigător, iar câștigul este de 5:1.

Opțiuni de depunere pentru ruleta online

Când vine vorba de a juca la ruleta populară, este întotdeauna important să știi ce opțiuni de depunere ai la orice cazinou online. Mai jos sunt câteva dintre opțiunile noastre preferate pentru jucători, care sunt de obicei disponibile la fiecare cazinou de ruletă pe care îl oferim.

Carduri de debit

Cardurile de debit și cardurile de credit sunt cele mai populare opțiuni bancare disponibile la fiecare cazinou pe care îl recomandăm. Această metodă de depunere este excelentă pentru jucătorii de ruletă, deoarece poate fi folosită de obicei atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri, ceea ce nu este posibil cu toate metodele. Visa , Mastercard , Electron și Maestro sunt metode de credit și de debit excelente atunci când alegeți opțiunea de depunere la ruletă.

Portofelul electronic

Poate vă întrebați ce este un portofel electronic și de ce este o opțiune bună pentru jucătorii de ruletă care doresc să facă un depozit. PayPal și ecoPayz sunt două dintre cele mai populare opțiuni, nu numai pentru cazinouri, ci și pentru cumpărăturile de zi cu zi. Portofelele electronice sunt extrem de sigure și chiar adaugă un nivel suplimentar de securitate la procesul de plată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locul unde se află banii dumneavoastră.

Criptomonedă

Acum, aceasta este o metodă care s-ar putea să nu fie disponibilă oriunde jucați la ruletă, dar vă recomandăm să o folosiți dacă aveți această opțiune. Criptomonedele, cum ar fi bitcoin și lightcoin, reprezintă o opțiune bancară sigură, securizată și, cel mai important, rapidă ca fulgerul pentru cei cărora nu le place să se joace cu perioadele de procesare a depozitelor și retragerilor. Orice depunere sau retragere pe care o solicitați pentru a juca la ruletă ar trebui să fie instantanee cu criptomonede.

Există mai multe opțiuni bancare, cum ar fi cardurile Interac , transferul bancar și cardurile preplătite. Opțiunile pe care le-am menționat mai sus sunt cele mai des întâlnite la cazinourile de ruletă din România.

Autor: