Revendicați cele mai recente bonusuri și promoții speciale la cele mai importante site-uri de pariuri sportive online din România. Citiți totul în ghidul nostru complet.

Pariurile sportive online sunt astăzi una dintre afacerile în plină expansiune nu numai în România, ci și în întreaga lume. Cererea mare pentru piețele de pariuri a crescut concurența acerbă între companiile de pariuri. Drept urmare, multe companii de pariuri sportive oferă diferite stimulente, cum ar fi bonusuri de bun venit, bonusuri de reîncărcare, bonusuri de meci etc., pentru a atrage mulți pariori să se alăture. Aflați tot ce trebuie să știți despre bonusuri și promoții, cum funcționează bonusurile, tipurile de bonusuri, cum să alegeți bonusuri bune și răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Cum funcționează bonusul pentru pariuri sportive?

Ești nou în privința bonusurilor și promoțiilor la pariuri sportive online? Nu vă faceți griji, vă avem spatele. Este destul de simplu de înțeles cum funcționează ofertele de bonus în industria pariurilor. Primul și cel mai important lucru de reținut sunt termenii și condițiile atașate ofertelor. Fiecare site de pariuri online are termeni și condiții unice care trebuie îndeplinite înainte ca câștigurile bonusului să poată fi retrase. Înțelegerea unor termeni simpli, cum ar fi cerințele de pariere și intervalele de timp, vă va pune într-un loc mai bun pentru a beneficia de ei. Una dintre cerințele cheie înainte de a putea solicita sport bonus este înregistrarea ca membru al site-ului de pariuri sportive. În funcție de site-ul pe care îl utilizați, vi se poate cere să depuneți bani înainte de a solicita bonusul.

De ce site-urile de pariuri sportive oferă bonusuri

După cum am menționat mai sus, site-urile de pariuri sportive online oferă bonus pariuri sportive și promoții din diverse motive. Iată câteva dintre motivele pentru care atât platformele noi, cât și cele vechi de pariuri răsplătesc clienții:

 • Ca o modalitate de a încuraja clienții fideli să continue să parieze pe site.
 • Atragerea de noi membri să se alăture .
 • Pentru a supraviețui concurenței acerbe de pe piață.
 • Promovarea unui nou produs sau a unei metode de plată.

Bonusuri de top la pariuri sportive

Există numeroase tipuri de bonusuri online la pariuri sportive și oferte promoționale, promotii case de pariuri disponibile pentru România. Rețineți că tipul de bonusuri va varia de la o platformă la alta. Următoarele sunt câteva dintre cele mai populare oferte de bonus:

Bonus de bun venit

Multe site-uri de pariuri sportive oferă clienților noi bonusuri generoase de bun venit atunci când se înregistrează. Bonus pariuri mărimea și tipurile de bonusuri de bun venit vor varia în funcție de site-ul de pariuri. Cea mai populară formă de bonus de bun venit este numerarul, care este creditat după ce a fost verificat un cont nou.

De exemplu, un cazinou poate recompensa un bonus de bun venit 100% până la 650 RON tuturor membrilor noi.

Bonus pariu gratuit

Acesta este un pariu sportiv online foarte popular. Pariuri bonus oferit noilor pariori Română atunci când se înregistrează. De obicei, casa de pariuri oferă clienților o anumită sumă de bani care poate fi folosită pentru a plasa pariuri pe diferite sporturi. Cel mai bun lucru la acest bonus este că poți păstra câștigurile. Rețineți că există multe tipuri de pariuri gratuite, cum ar fi pariu gratuit, pariați și obțineți, pariu gratuit dacă pierdeți, oferte în mai mulți pași, bonusuri de depunere și altele.

Bonus de depunere

Acestea sunt probabil cele mai comune bonusuri case de pariuri pe care nu le poți rata pe un site de pariuri sportive online. Casa de pariuri egalează depozitul tău până la o anumită sumă pentru a-ți spori bankroll-ul dacă câștigi. De exemplu, o casă de pariuri care oferă un bonus de depunere de 100% până la 200 RON. Aceasta înseamnă că dacă depui 100 RON, vei primi încă 100 RON.

Bonus pentru metoda de depunere

Bonusul pentru metoda de plată sau depunere este o altă ofertă populară în pariurile sportive industrie. În acest caz, operatorul recompensează clienții pentru depunerea de fonduri în contul lor folosind un sistem de plată specific. Mulți operatori fac acest lucru pentru a promova o nouă metodă de depunere pe site. Rețineți că limitele și procentul bonusului vor varia în funcție de casa de pariuri pe care o utilizați.

Bonus de reîncărcare

Unele case de pariuri sportive online oferă reîncărcarea bonusurilor clienților existenți ca o modalitate de a păstra lor. Paritorii sunt recompensați pentru că sunt loiali site-ului. În mod normal, aceste bonusuri sunt mai mici decât bonusul de depunere și necesită mai puțini bani pentru a paria. De cele mai multe ori, clienții de pariuri sportive recompensează reîncărcarea bonusurilor atunci când un client întrerupe de la pariuri pentru o perioadă. Este esențial să înțelegeți că atunci când revendicați un bonus de reîncărcare, acesta vine cu noi termeni și condiții.

Bonus de rambursare

Multe case de pariuri filipineze recompensează clienții pe care au pariat pe diferite piețe sportive. Aici, cazinoul oferă un procent din pierderile dvs. înapoi în numerar reali. Aceasta este de obicei o modalitate de a vă permite să acumulați puncte care pot fi răscumpărate sau să vă permiteți să vă ridicați la nivelul VIP. Vă recomandăm cu tărie casele de pariuri sportive cu programe VIP pe mai multe niveluri dacă intenționați să plasați multe pariuri.

Bonus fără depunere

Bonus pariuri fara depunere - Vei întâlni mai multe site-uri de pariuri online care sunt foarte generoase până la punctul de a te răsplăti pentru simpla înscriere la un cont precum freebet fara depunere. Cu toate acestea, majoritatea bonusurilor fără depunere vin cu cerințe ridicate de rulare, care împiedică clienții să încaseze instantaneu câștigurile. În multe cazuri, bonus fără rulaj sunt mai mici și variază ca mărime.

Bonus la pierdere

Imaginați-vă că sunteți recompensat când pierzi un pariu! Da, unele site-uri de pariuri sportive online vă vor recompensa atunci când pariurile sunt pierdute. Cu toate acestea, trebuie să fi pariat o anumită sumă înainte de a putea revendica această ofertă.

Bonus VIP

Când pariezi pe o platformă cu un club VIP, ai dreptul la diferite oferte bonus exclusive. Tipurile de mărime ale bonusurilor VIP variază de obicei în funcție de nivelul tău.

Bonus de recomandare a unui prieten

Acest bonus este exact așa cum sună. Sunteți recompensat pentru că recomandați unui prieten să vă înscrieți la o casă de pariuri. Suma pe care o primiți variază de obicei între 200 RON și 600 RON. Banii pot fi trimiși în contul dvs. numai după ce prietenul recomandat s-a înscris și a depus.

Bonus Comped

Acest tip de bonus este oferit unui client fidel și obișnuit pe orice site de pariuri sportive online. Unii operatori pot recompensa aceste bonusuri la zile de naștere, Crăciun sau orice alte mari sărbători din calendar. Cel mai bun lucru despre acest bonus este că nu trebuie să depuneți fonduri pentru a-l obține.

Bonus pentru cote îmbunătățite

Multe site-uri de pariuri online recompensează acum cote îmbunătățite sau numeroase sporturi evenimente. Cel mai bun mod de a beneficia de acest bonus este căutarea constantă a caselor de pariuri cu piețe îmbunătățite de pariuri sportive.

Alte bonusuri

Pe lângă bonusurile menționate mai sus, Românăi pot revendica și alte oferte populare, cum ar fi ca bonusuri la pariuri cu cote duble, bonusuri de consolare, un bonus lunar la pariuri, un bonus mobil etc.

power-sport-logo

Cum să alegi bonusuri bune – Ce să cauți?

După cum probabil știi, toate bonusurile nu sunt create egale, de aceea există câteva lucruri care trebuie luate în considerare mai întâi. Iată câteva lucruri pe care le-am evidențiat pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune bonusuri la pariuri sportive:

 • Valoarea bonusului – Suma bonusului este foarte importantă. Trebuie să alegeți un site de pariuri sportive cu bonusuri mari pentru a vă spori bankrollul.
 • Valabilitatea Bonusului – Ar trebui să căutați platforme de pariuri online care oferă bonusuri cu o perioadă rezonabilă . Perioada de timp ar trebui să vă permită să jucați bonusul dvs. fără a vă lupta.
 • Cerință de pariere – Site-ul de pariuri ar trebui să ofere bonusuri cu o cerință standard de joc. În mod normal, o casă de pariuri vă poate acorda un pariu gratuit, dar vă cere să îl jucați de mai multe ori (cel puțin 20 de ori) înainte de a putea încasa.
 • Procent – Casele de pariuri invită oamenii să se alăture site-urilor lor și să le recompenseze o potrivire la prima depunere, care este cunoscută ca bonus de bun venit. De obicei, ei acordă o potrivire de 100au o potrivire de 200% din depozitul dvs.
 • Sporturi disponibile – Este esențial să luați în considerare tipurile de sporturi pe care le puteți pariu folosind bonusul recompensat. Unele bonusuri sunt limitate la anumite sporturi. Trebuie să alegeți un site de pariuri cu bonusuri care să acopere toate sporturile.
 • Reputația casei de pariuri – Reputația generală a casei de pariuri este, de asemenea, foarte esențială atunci când vine vorba de a decide dacă sau să nu pretind un bonus. Evitați să vă grăbiți pentru site-uri de pariuri cu bonusuri exagerate.
 • Cote minime – ar trebui să verificați dacă bonusul are cote minime necesare înainte de a revendica. Cotele minime variază de obicei între 2/5 și 1/1.
 • Cod bonus – unele bonusuri vă vor cere să introduceți un bonus sau un cod promoțional înainte de a-l putea revendica. Cu toate acestea, nu toate casele de pariuri au coduri bonus.
 • Tipuri de pariuri acceptate – anumite tipuri de pariuri nu sunt de obicei luate în considerare pentru cerințele de pariere. Unii nu vor pune nicio restricție privind cotele minime pentru pariurile eligibile pentru bonus.
 • Luați în considerare termenii și condițiile generale ale bonusurilor disponibile

Cum să revendicați bonusurile

If you are wondering how you will claim bonuses at your selected sportsbook, worry no further. Redeeming a bonus at an online sports betting site is not complicated as such. Many bookmakers have guidelines to help customers claim the bonus. In this section, we have provided a step by step guide to claiming any bonus offer:

1 – Înregistrați-vă pe site-ul dvs. preferat de pariuri sportive.

2 – Accesați secțiunea Casier pe pagina dvs. de pornire

3 – Selectați metoda de depunere preferată

4 – Asigurați-vă că aveți codul corect (dacă există)

5 – Așteptați casa de pariuri sportive pentru a confirma

6 – Începeți să plasați pariuri

7 – Asigurați-vă că ați respectat toți termenii și condițiile.

Notă: Există site-uri de pariuri sportive online care va credita bonusul direct după ce reîncărcați sau înregistrați un cont nou.

Obțineți un bonus de pe un dispozitiv mobil

Datorită disponibilității dispozitivelor mobile precum smartphone-uri și tablete, puteți puteți cere bonusuri de oriunde v-ați afla. Multe site-uri de pariuri sportive online au dezvoltat aplicații mobile pentru a se asigura că toți clienții lor nu pierd niciodată ocazia de a câștiga. Indiferent dacă pariezi de pe un dispozitiv Android sau iOS, vei putea revendica ofertele. Ceea ce este și mai interesant este că nu trebuie să descărcați o aplicație, deoarece unele site-uri web sunt optimizate pentru a fi accesate instantaneu prin browsere web standard precum Chrome, Firefox, Opera și Safari.

Concluzie

Aproape toate site-urile de pariuri sportive online oferă clienților diverse bonusuri și oferte promoționale. Așa cum am menționat deja, bonusurile vin în diferite forme, tipuri și în diferite scopuri, de exemplu: pariu gratuit fara depunere. Înainte de a vă gândi să revendicați un bonus, trebuie să citiți și să înțelegeți toți termenii și condițiile și bonusurile. Cu toate acestea, dacă doriți să vă maximizați șansele de a câștiga bani mulți, ar trebui să începeți să pariați cu bonusul numai după ce ați citit cu atenție termenii și condițiile acestuia. În general, vă recomandăm să acordați atenție recenziilor oneste de pe site-ul nostru și de la alți pariori.

Autor: