Pariurile pe fotbal sunt mai mult decât alegerea echipei care va câștiga – este o experiență palpitantă care vă poate aduce profituri uriașe. Aflați totul despre asta aici!

Fotbalul este, fără îndoială, cel mai popular sport, cu nenumărați jucători și chiar mai mulți fani din întreaga lume. Cunoscut și ca fotbal în unele părți ale lumii, fotbalul este favorit la pariuri pentru mulți. Spre deosebire de alte tipuri de sport precum hocheiul pe gheață, practic oricine îl poate juca oriunde. Dar ceea ce este și mai ușor, dar la fel de plăcut este să vizionezi fotbal.

În România, mulți preferă să-și facă experiența de vizionare și mai palpitantă cu pariurile sportive online. De fapt, majoritatea pariilor sportive online din România oferă asta din cauza cererii mari. În plus, există literalmente sute de piețe de pariuri pe fotbal de care te poți bucura. Pentru a afla mai multe despre dezavantajele pariuri online pe fotbal, rămâneți până la sfârșit. Până când ați terminat, veți afla mai multe despre fotbal în sine, despre diferitele piețe de pariuri, sfaturi de care trebuie să luați în considerare atunci când pariați și multe altele.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Meciul de fotbal pe scurt

Fotbalul, sau fotbal, implică două echipe de 11 jucători. Fiecare echipă are un portar desemnat, în timp ce celelalte sunt jucători de teren. Jucătorii de teren pot fi fundași, atacanți sau mijlocași. Dar jucătorii nu se limitează la o singură secțiune a terenului. În schimb, se pot deplasa pe terenul de fotbal și pot schimba mingea între ei.

Fotbalul în sine este rotund, de obicei cu o circumferință de 27″ până la 28″ și cântărește între 14 și 16 oz. În ceea ce privește terenul, sau în mod formal terenul – este de obicei un dreptunghi lung de 110-120 de metri și lățime de 70-80 de metri. În plus, suprafața de joc este de obicei iarbă, dar poate fi și artificială. Stâlpi cu două poartă sunt amplasate la fiecare capăt al terenului, pe lungime, fiecare atingând liniile de poartă. În plus, există linii perpendiculare pe liniile de poartă (linii de atingere) și o alta care traversează terenul în mijloc.

Jocul începe cu fiecare echipă pe partea sa de teren. Jucătorii stau, formând un model, în funcție de rolul lor, în timp ce portarul stă la post. Echipa care câștigă tragerea de la moneda înainte de meci decide în ce direcție se va îndrepta prima lovitură cu mingea. De acolo, mingea poate merge în orice direcție, în funcție de ce echipă o are. De obicei, un meci durează 90 de minute - adică două reprize de 45 de minute cu o pauză de 15 minute între ele. Cu toate acestea, arbitrul poate adăuga câteva minute pentru a recupera timpul pierdut în timpul înlocuirii sau accidentărilor.

În sfârșit, fotbal meciurile trebuie să respecte cele 17 legi ale jocului. Ele permit arbitrului să dea jucătorilor cartonașe galbene sau roșii, să acorde penalty-uri și să determine ce se întâmplă atunci când o minge trece de linia de fundal sau când să arunce mingea. Scopul jocului este ca oricare echipă să marcheze mai multe goluri înainte ca arbitrul să fluieră finalul.

Piețe de pariuri populare

Există literalmente sute de piețe de pariuri online fotbal din care poți alege . Iată câteva pe care le puteți încerca, mai ales dacă sunteți doarîncepeți:

 • Rezultatul meciuluiînseamnă pur și simplu să pariați pe echipa care crezi că va câștiga sau rezultatul unui joc;
 • 1X2 pariurieste cea mai populară piață de pariuri în care doar prezici care echipă va câștiga. 1 reprezintă echipa gazdă, X pentru o remiză și 2 pentru echipa oaspete;
 • Pariurile cu șansă dublă sunt un pariu care acoperă două posibilități – echipa pe care o alegeți poate fie să câștige sau termină cu o remiză pentru ca tu să fii plătit. Deci, pierzi doar dacă și echipa pierde. Deoarece acest pariu acoperă două posibilități – cotele sunt de partea ta.
 • Pariurile cu scor corect vă cer să preziceți rezultatul exact și veți fi plătit doar dacă rezultatul este, într-adevăr, ceea ce ai prezis. Desigur,

Most Common Football Betting Options

Desigur, când vine vorba de pariuri sportive, pe fotbal sau nu, există multe tipuri de pariuri you can opt for. In the Philippines, the most popular ones at online bookies are point spreads and totals.

Marje de puncte

Margenele de puncte sunt o modalitate pentru casele de pariuri de a echilibra cotele pentru două echipe. De obicei, acest lucru este necesar atunci când o echipă este percepută a fi mai puternică decât cealaltă. De exemplu, să presupunem că echipa A are performanțe mai bune decât echipa B. În acest caz, o casă de pariuri ar favoriza echipa B adăugând mai multe puncte la victoriile lor și scăzând câteva din echipa A.  Cotele vor ajunge echilibrate la -7,5 pentru echipa A -7,5 și +7,5 pentru echipa B. Un semn negativ înseamnă că echipa este favorizată, în timp ce un semn pozitiv înseamnă că echipa este defavorizată. Deci, dacă pariezi pe echipa A, aceasta trebuie să câștige cu peste 8 puncte pentru ca tu să câștigi pariul. Dar dacă pariezi pe echipa B, echipa trebuie să piardă cu 1-7 puncte pentru ca pariul tău să câștige.

Totale

Cu aceste pariuri, o casă de pariuri publică scorurile totale așteptate. de ambele echipe. De exemplu, dacă echipa A joacă cu echipa B, o casă de pariuri poate publica că cei doi vor înscrie un total de 5 goluri. Casa de pariuri nu specifică câte goluri va înscrie fiecare echipă. Acest tip de pariu este numit și peste și sub. De ce? Pentru că un parior pariază dacă este de acord cu casa de pariuri că două echipe vor înscrie totalurile afișate sau nu. Deci, veți fi peste dacă credeți că cele două echipe vor înscrie un total de peste cinci goluri și sub dacă credeți că numărul de scoruri va fi mai mic de 5.

Alte tipuri comune de pariuri

Deși totalurile și spread-urile de puncte sunt cele mai comune fotbal pariuri online existente, există destul de multe alte opțiuni, cum ar fi:

Futures

Pariurile viitoare sau futures sunt pur și simplu piețe care se deschid cu mult înainte de începerea unui turneu. De exemplu, puteți paria pe câștigătorul unui turneu înainte ca calificările să se încheie. Ce echipă va câștiga odată ce Premier League engleză va reveni? Care jucător va primi premiul pentru cel mai bun jucător?

Moneylines

Pariurile Moneylines sunt mai mult decât doar prezicerea ce echipă va câștiga. Cel mai important, trebuie să înțelegeți cum sunt alocate cotele fiecărei echipe aici. În esență, cele două părți ale liniilor monetare sunt exact opuse. Să presupunem că avem echipele A și B care joacă una împotriva celeilalte cu cote de -120 și respectiv +150. Semnul minus (-) de aici ne spune că echipa A este favorită, iar echipa B este cea defavorizată, din cauza semnului plus (+).

Dacă ar fi să pariezi 100 USD pe echipa B și ei câștigă, ai primi înapoi cei 100 USD inițiali, în plus față de 150 USD din profit pur. Bineînțeles, pariurile pe cei defavorizați sunt mai riscante aici, dar potențialele câștiguri sunt mult mai mari. Un pariu pe favoritul din exemplul nostru ar aduce doar un total de 180 USD în plăți, care include miza inițială.

Props

Pariurile cu propunere sunt pariuri sportive online fotbal bazate pe situații imprevizibile. Sunt comune atunci când un joc este în desfășurare. Exemple de aceste pariuri includ:

 • Care echipă va înscrie prima?
 • Ce jucător va primi un cartonaș galben/roșu?
 • Prima echipă care va înscrie va câștiga meciul?

Pariază pe mai multe jocuri de fotbal

Cum să pariezi pe fotbal pe mai multe jocuri deodată. De fapt, câștigarea unui pariu multiplu ar aduce mai multe profituri decât pariarea individuală pe fiecare joc. Iată opțiunile dvs.:

Parlays

Un pariu parlay este o combinație de mai multe pariuri într-unul singur. De exemplu, puteți alege cinci echipe diferite care joacă cinci meciuri diferite pentru a câștiga și a paria pe toate sub un singur bilet. Câștigurile de aici sunt cu siguranță tentante, dar toate echipele trebuie să câștige pentru ca pariul tău să reușească. Dacă nici măcar un pariu nu reușește să iasă așa cum ai prezis, pierzi întreaga miză.

Teasers

Teasers sunt similare cu parlays, prin faptul că implică pariuri pe mai multe echipe sub un singur bilet. Diferența este că puteți muta diferența de puncte, astfel încât echipele să poată acoperi diferența. De exemplu, într-un teaser de șase puncte, dacă ai pariat pe echipa A (-3) și pe ECHIPA b (-7), cotele tale ar deveni echipa A (+3) și echipa B (-1).

Pleasers

Pleasers sunt de fapt un tip de pariuri parlay, în care spread-urile modificate de puncte sau totalurile sunt în favoarea casei de pariuri. Majoritatea caselor de pariuri lucrează cu 6 puncte. De exemplu, să presupunem că echipa A este favorizată față de echipa B cu -7 și echipa C este favorizată față de echipa D. În acest caz, linia de puncte a echipei A se va muta la -13 și echipa Cl la linia de puncte -9.

Alte lucruri pe care le puteți paria

Pe lângă parlay-urile, teasers-urile și plăcerile mereu atât de populare , există o mulțime de alte oportunități de fotbal pariuri.

 • Peste/Sub: HÎncă casele de pariuri prezic numărul de goluri care vor fi înscrise. Pariezi pe „over” dacă crezi că numărul total de goluri va fi mai mare decât predicția casei de pariuri și invers.
 • DNB: Aceasta înseamnă Draw No Bet. Aici, îți primești banii înapoi dacă pariezi că o echipă nu reușește să câștige pentru că cele două echipe au egalat.
 • Handicap: Acest pariu oferă unei echipe un avantaj față de cealaltă dacă una este percepută ca fiind inferioară. Așadar, o echipă poate obține un singur gol avantaj dacă este cel defavorizat.
 • Acumulator: Aceasta este gruparea mai multor pariuri simple prin creșterea cote de pariere și în cele din urmă potențialele câștiguri. Toate echipele trebuie să câștige pentru ca pariul tău să câștige.
 • Jumătate/Timp: Acest pariu necesită să preziceți ce se va întâmpla în prima jumătate și a doua jumătate. De exemplu, puteți paria că echipa A va înscrie în prima repriză și echipa B va câștiga a doua repriză.
 • Scor:Pariați pe jucătorul care va înscrie primul(ele) gol(e) și preziceți scorurile totale pentru acel joc.
 • Wincast: pariezi pe primul jucător care marchează și prezice cine va câștiga jocul.

Cele mai bune sfaturi ale noastre pentru pariuri pe fotbal

Oricât de mult pot fi distractive pariurile pe fotbal, ar trebui să fii responsabil atunci când joci. Cel mai important, stabiliți un bankroll și respectați-l - aceasta este o sumă de bani pe care o puneți deoparte doar pentru jocuri de noroc. Ar trebui să fie o sumă pe care vă puteți permite confortabil să o pierdeți. Un alt sfat util este să îți ții emoțiile la distanță și să încerci să-ți lași deoparte sentimentele despre o anumită echipă. Așa că fă-ți cercetări și folosește-ți capul, nu inima, atunci când pariezi bani câștigați cu greu. În plus, răbdarea este crucială în pariuri sportive online fotbal – s-ar putea să te simți copleșit uneori. Amintiți-vă să fiți cool și să vă păstrați armele. În sfârșit, fiți atenți la fapte! Analizați statisticile echipei și luați în considerare factori cheie, cum ar fi accidentările și dacă sunt acasă. De asemenea, oferim gratuit pronostici și sfaturi pentru fotbal pe site-ul nostru.

Rezumat

Fără îndoială că fotbalul este un joc palpitant . Mulți adoră să-l joace și chiar mai mult le place să îl pariuri live fotbal. Dar pentru unii, fotbalul poate fi atât un hobby, cât și o sursă de venit. Pariuri sportive fotbal nu sunt atât de complicate pe cât ar părea și sperăm că, cu ghidul nostru, sunteți gata să încercați. Nu uitați să faceți cercetări, să pariați cu înțelepciune și să țineți cont de sfaturile noastre.

Nu în ultimul rând, ați putea dori să verificați biblioteca noastră uimitoare de recenzii de pariuri sportive. De ce ai putea întreba? Acolo facem toate cercetările pentru tine și evaluăm cele mai bune platforme de pariuri sportive online de pe piața filipineză. Deci, dacă sunteți în căutarea unei destinații pentru jocuri de noroc, potrivirea potrivită ar putea fi la doar câteva clicuri distanță.

Autor: