Există multe tipuri diferite de pariuri pentru care puteți opta când vine vorba de pariuri sportive online. În România, cele mai populare opțiuni la pariuri sportive online sunt pariurile pariuri și teaser. Acestea vă permit să pariați pe mai multe evenimente sau rezultate simultan.

Deși plasarea de pariuri simple oferă cea mai bună modalitate de a vă acumula bankroll, pariurile multiple au și multe avantaje. Desigur, poate fi greu să reușești cu selecția ta pentru parlays sau teasere. Cu toate acestea, dacă ești norocos și obții toate rezultatele corecte, câștigurile tale vor fi exponențial mai mari. Totul despre modul în care funcționează parlay-urile și pariurile teaser le puteți găsi chiar aici, în ghidul nostru complet.

E cele mai bune platforme de pariuri sportive în 2023

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

What is a Parlay Bet?

Parlayurile, sau pariurile Parlay, sunt un tip de pariu în care mai multe pariuri sunt combinate într-unul singur cu plăți mai mari. Cu toate acestea, trebuie să preziceți corect rezultatul fiecărui eveniment pe care îl selectați pentru ca pariul parlay să câștige. Desigur, cu cât adăugați mai multe jocuri la pariul dvs. Parlay, cu atât vă așteptați să obțineți un profit mai mare. Mai mult, puteți combina tipuri de pariuri populare cum ar fi linia de bani, totaluri, peste/sub într-un singur pariu.

Ce este un pariu teaser?

Teasers or teaser bets are a type of multi-bet, just like parlays. In other words, you get to combine multiple bets into one for a bigger payout. Of course, with teasers, you need to predict all outcomes correctly, too, in order to win. However, these are much easier to win because you get to adjust the point spread on several games in your favor. Hence why many people prefer teaser bets over parlays.

how-to-place-parlay-and-teaser-bets-online

Parlays și Teaser Bets în practică

Acum că știți ce sunt parlays și teaser-uri, să ne uităm la un exemplu pentru fiecare:|| |595

The Parlay Bet

Să presupunem că credeți că Oamenii Peșterilor vor acoperi răspândirea împotriva lui Datu, dar și că Războinicii îi vor învinge pe Juggernauts în aceeași săptămână. Într-un mod, puteți combina aceste jocuri într-un singur pariu pentru a câștiga o plată mai mare. Cu toate acestea, îți pierzi pariul atunci când o piesă a pariului parlay este pierdut.

Pariul Teaser

Un teaser de șase puncte este cel mai comun în pariurile sportive de astăzi. În acest caz, trebuie să preziceți corect două jocuri. Cu toate acestea, veți primi șase puncte suplimentare pe fiecare linie a pariului. De exemplu, să presupunem că atât Cavemen, cât și Datu sunt echipele tale preferate și nu ești sigur dacă își vor acoperi spread-urile respective. În loc să optezi pentru un pariu parlay, poți să tachinezi distribuirea punctelor în favoarea ta pentru a reduce riscul de a pierde. Deci, dacă patru dintre echipele tale favorite din PAFL primesc puncte, după cum urmează:

 • Oamenii peșterilor -8.5
 • Datu -7.5
 • Războinici -9.5
 • Juggernauts -10.5

Puteți ajusta plățile prin adăugând un teaser în 6 puncte și obțineți:

 • Cavemen-2.5
 • Datu -1.5
 • Warriors -3.5
 • Juggernauts -4.5

Though the teased bets have better odds, the payout is relatively smaller. Thus, you must risk more money to get a substantial payout.

Pariuri vs. Pariuri teaser

Deși pariurile pariuri și teaser pot părea similare, există o diferență cheie. Cu parlays, combini diferite pariuri pentru a crea o plată masivă. Pe de altă parte, în timp ce teasers-urile combină și pariuri simple într-un singur pariu multiplu, poți ajusta distribuirea punctelor. În acest fel, poți schimba șansele în favoarea ta.

Ce se întâmplă dacă există o egalitate?

Într-o notă similară, s-ar putea să te întrebi ce se întâmplă când există o egalitate. . În pariurile sportive, o egalitate între parior și casa de pariuri sportive se numește push. În acest caz, casa de pariuri sportive vă rambursează integral și nu veți suferi nicio pierdere.

Mărită riscul Parlay-urile și pariurile teaser?

Bineînțeles, multi- pariurile sunt mai complicate decât cele simple. Ele vă cer să acordați o atenție deosebită evenimentelor pe care le selectați pentru a câștiga. Mai mult, este important să ne amintim că parlay-urile și teaser-urile sunt întotdeauna în favoarea pariurilor sportive. De fapt, le lipsește o valoare așteptată pozitivă și, prin urmare, sunt considerate nefavorabile de majoritatea. Cu toate acestea, plățile potențiale mari ar putea merita dacă sunteți încrezător în selecția dvs.

În general, majoritatea caselor de pariuri sportive online vor calcula plățile potențiale pentru dvs. Prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la stăpânirea multor formule. Alternativ, puteți utiliza un calculator online pentru o verificare rapidă. Dar dacă doriți să calculați plățile și cotele, procesul este destul de simplu. Iată pașii de urmat:

 • Conversia cotelor în zecimală;
 • Înmulțiți toate cote zecimale;
 • Înmulțiți rezultatele cu suma pariată;
 • Minus miza inițială pentru a obține cotele Parlay. Pentru teasers, va trebui să ajustați cotele după convertirea în zecimale.

Top Sfaturi pentru Parlays și Teaser Bets

 • Cote adevărate față de realitate– rețineți că ceea ce sunt șansele reale și ceea ce oferă casele de pariuri nu sunt același lucru. Pariurile sportive stabilesc întotdeauna cotele în favoarea lor.
 • Nu te lăsa dus de cap – pariurile multiple sunt distractive, dar fii atent. Încercați să nu vă lăsați duși de cap, mai ales când obțineți câștiguri mari.
 • Aflați cum funcționează parlay-urile corelate – astfel veți putea lua decizia corectă chiar și în situații dificile.
 • Verificați cum sunt gestionate împingerile – fiecare pariu sportiv este diferit. Dacă aceste informații nu sunt disponibile, ar trebui să contactați echipa de asistență.
 • Profitați de avantajele și bonusurile reduse – utilizați aceste bonusuri pentru a vă spori bankroll-ul pe măsură ce plasați pariuri parlay.
 • Rămâneți umil – nu fi lacom pentru câștiguri mai mari. Cel mai bine ar fi dacă ați plasat pariuri pe echipe pe care sunteți sigur că veți câștiga.

Concluzie

Pariurile Parlay și teaser sunt printre cele mai populare pariuri online. Îi atrag pe mulți datorită plăților uriașe pe care le oferă. Deși necesită o selecție atentă a previziunilor de rezultat, randamentele merită cu siguranță. Mai ales când pariezi mari pe pariuri în care ai încredere. Ca să nu mai vorbim, poți aplica pariuri și pariuri teaser la diferite tipuri de sport, de asemenea. Aflați ce platforme online de pariuri sportive vă pot oferi cea mai bună experiență cu pariuri multiple pe pagina noastră de recomandări. Acolo avem recenzii despre cele mai bune destinații de jocuri de noroc online din România.

Autor: