Pariurile sportive online sunt foarte populare nu numai în România, ci și în multe țări asiatice. Există multe sisteme de pariuri pe care le puteți utiliza, iar pariurile cu diferențe de puncte este una dintre cele mai comune. Mai mult, puteți aplica pariuri cu spread-uri la diferite tipuri de sport, inclusiv fotbal și baschet.

Dar deși este popular, pariurile cu diferențe de puncte au complexitățile lor. Ca și alte opțiuni de pariuri sportive, trebuie să luați în considerare mai mulți factori pentru a beneficia de pe urma utilizării acestora. Continuați să citiți ghidul nostru complet pentru a afla totul despre pariurile cu diferențe de puncte. Tot ce trebuie să știți, inclusiv cum funcționează, este aici într-un singur loc.

Cele mai bune pariuri sportive online din România în 2023

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Deci, ce este pariul cu împrăștiere de puncte?

Pariul cu împrăștiere de puncte este un sistem comun pentru pariuri sportive în casele de pariuri sportive online, în special în România. Acest pariu este conceput pentru a crea un echilibru între echipele defavorizate și cele favorite. Deși este folosit în mod obișnuit în fotbal și baschet, îl poți aplica și în alte sporturi.

Cum să pariezi pe punctele de marja

Înainte de a începe să pariezi pe puncte, este esențial pentru a înțelege că există trei rezultate posibile. Puteți ajunge fie cu o victorie, fie cu o pierdere, fie cu o împingere. Desigur, dacă câștigi la pariuri cu spread-uri punctuale, vei obține profit. Dar cât de mult depinde exact de prețul pariului.

Spre deosebire de pariurile Moneyline, aici, când pariezi, nu alegi cu adevărat o echipă care să fie câștigătoarea totală. Acest lucru se datorează faptului că rezultatele în pariurile cu diferențe de puncte nu reflectă rezultatele finale. În plus, o echipă care pierde poate oferi în continuare o victorie. Așadar, scopul pariurilor cu diferențe de puncte este de a ajuta la crearea unui echilibru între două echipe cu puncte forte diferite.

Un exemplu în practică

De exemplu, să presupunem că Chelsea FC joacă împotriva Leeds FC în finala Ligii Campionilor. Cel mai probabil vei paria pe Chelsea în acest caz. Dar ce se va întâmpla dacă lui Leeds li se acordă 2 puncte gratuite la începutul jocului?

Iată unde îți vine în ajutor pariurile cu diferențe de puncte. Se creează un teren de joc uniform pentru ambele echipe. În plus, egalează și șansele. Liniile de răspândire punctuale din exemplul de mai sus vor fi după cum urmează:

 • Chelsea FC (+5) -110
 • Leeds FC (-5) -110

Dacă alegeți pariul cu puncte sparte, pariați pe ambele echipe la cota -110 , prin care vei beneficia de 450 RON din biletul tău de pariu. Cotele -110 sunt utilizate în mod obișnuit de casele de pariuri pentru a crea un avantaj al casei. De asemenea, este profitabil site-ului de pariuri dacă ambele părți sunt jucate în mod egal.

point-spread

Glosarul de pariuri cu diferențe de puncte

Iată câțiva dintre termenii obișnuiți pe care îi veți întâlni în pariurile cu diferențe de puncte:|| |606

 • Stake: Bani care determină câștigul sau pierderea dvs.
 • Spread: Este diferența dintre prețul de vânzare și de cumpărare al unei piețe .
 • Strategia de pariuri: Este o abordare a pariurilor folosită pentru a crește șansele de câștig.
 • Cumpărați puncte: Când acceptă cote inferioare în schimbul unui avantaj mai mare de distribuire a punctelor.
 • Favorita: Echipa cu șanse mai mari de a câștiga într-un joc.
 • Underdog:  A team with low chances of winning.
 • Remiză: Când jocul se termină fără un câștigător.
 • Hook: O jumătate de punct.
 • Run Lines: Este un punct de răspândire pentru jocurile de baseball bazat pe numărul de run-uri marcate.

Cum și de ce se mișcă linia pe un pariu răspândit

Când vine vorba de pariuri sportive , mișcarea liniei determină momentul în care cotele sau punctele se distribuie pentru un joc de la începutul până la sfârșitul unui pariu. Multe case de pariuri stabilesc linii cu intenția de a-și crește profiturile. Acest lucru se întâmplă prin mutarea liniilor atunci când pariurile sunt plasate. Mai mult decât atât, casele de pariuri sportive fac acest lucru pentru a echilibra suma plasată pe fiecare linie de parori.

Punct Spread Betting Odds

Cotele de aici sunt foarte ușor de citit și interpretat pe aproape orice pariuri sportive. Este esențial să înțelegeți că există cote de pariere care sunt asociate cu fiecare punctaj. Aici, vă vom arăta cum să citiți cotele de răspândire și cum le puteți calcula. Vom folosi exemplul nostru anterior:

 • Chelsea FC +5 -110
 • Leeds FC -5 -110

Puteți vedea că cotele au fost adăugat la final. Dacă ar fi să pariezi pe Chelsea sau Leeds cu cote -110, vei câștiga 100 PHP. Semnul negativ (-) din carcasă indică suma pe care trebuie să o pariezi pentru a câștiga 100 PHP, iar semnul pozitiv (+) arată ce ai putea câștiga dacă ai miza 100 PHP. Cu toate acestea, este vital să acordați atenție cât de mult sunteți taxat pentru spread-ul de puncte. Tariful standard pentru cele mai bune case de pariuri sportive din România este de -110.

Rezultatele pariului cu împrăștiere de puncte

Există trei rezultate posibile la pariurile cu împrăștiere de puncte:

 • Câștigă| ||678: In this case, you win with a margin bigger than the point spread by betting on the favorite team. A win can also occur when you bet on the underdog team and it wins outright or loses with a margin that is less than the point spread.
 • Push: În push-in spread. pariurile au loc atunci când o echipă favorită câștigă cu o marjă similară cu distribuirea punctelor. În acest caz, casa de pariuri va returna suma totală a pariului.
 • Pierdere: Când plasați un pariu cu spread de puncte, dar nu reușește – rezultatul este o pierdere.

Ce înseamnă PK sau Pick'em?

După cum știți, pariurile cu diferențe de puncte atinge o linie echilibrată în comparație cu Moneyline sau orice alte tipuri tipuri de pariuri. Acesta este unul dintre motivele majore pentru care mulți pariori îl iubesc. Cu toate acestea, s-ar putea să nu existe o echipă favorită. În acest caz, jocul este listat ca PK. Cu alte cuvinte, jocul nu are rost.

O casă de pariuri va seta jocul ca pick’em atunci când echipele care joacă au șanse egale de câștig. Dar asta nu înseamnă că echipele vor fi 100% egale. Există factori care sunt utilizați pentru a determina echilibrul, cum ar fi accidentările jucătorilor, performanța anterioară, vremea sau capacitățile generale ale echipelor.

Rezumat

În acest moment, puteți considerați-vă un expert în pariuri cu diferențe de puncte. Învățarea ce reprezintă pariurile cu diferențe de puncte, cum să plasați pariuri și cum funcționează vă va crește șansele de a câștiga mare. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiteți niciodată simplității acestui pariu să vă păcălească.

Chiar dacă pariurile cu diferențe de puncte sunt obișnuite pentru fotbal și baschet, le puteți aplica și la alte sporturi. Dar pentru a face asta veți avea nevoie de o platformă de pariuri sportive care să ofere aceste pariuri. Consultați recenziile noastre de pariuri sportive pentru a afla care dintre cele mai bune site-uri din România se potrivește nevoilor dvs.

Autor: