Pariurile sportive nu se referă întotdeauna doar la fotbal sau baschet – există multe sporturi diferite. ai putea paria pe! Dacă sunteți în căutarea unui nou efort, pariuri golf ar putea fi pur și simplu. De fapt, golful este un joc foarte simplu, așa că, chiar dacă ești nou-nouț în el, vei ajunge rapid din urmă. Mai mult decât atât, există mai multe moduri în care poți paria pe un joc de golf.

Din fericire, pariurile pe golf sunt disponibile la multe pariuri sportive online din România. Dar rămâi până la sfârșit pentru a afla mai multe despre golf în sine și unde poți începe să pariezi. În plus, în acest ghid, vă vom spune totul despre opțiunile dvs. de pariere și despre diferitele formate de cote.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Noțiuni de bază pentru golf

Golf is, indeed, a very simple game. A player’s main objective is to get the golf ball into the hole by hitting it with a golf club with a minimal number of hits. The size of the actual golf poate varia foarte mult, iar jocul poate implica orice număr de jucători. De obicei, o rundă are 18 găuri. Deoarece găurile au lungimi diferite, jucătorii aderă la un sistem par. Majoritatea găurilor sunt „Par 4”, ceea ce înseamnă pur și simplu că șuturile maxime pentru a introduce mingea este 4. Cu toate acestea, în golful profesionist, Par 3 și Par 5 sunt cele mai comune.

Scoruri comune de golf

Pe baza numărului de lovituri și a valorii nominale a găurii, un jucător poate ajunge la scoruri diferite. Iată câteva dintre scorurile pe care le puteți întâlni:

 • Birdie – când aveți o lovitură mai mică decât valoarea nominală;
 • Eagle – when you have two strokes less than the par value;
 • Albatros – când aveți trei lovituri mai puțin decât valoarea nominală;
 • Par – equal number of strokes as the hole’s par value;
 • Bogey triplu – când aveți trei lovituri mai mult decât valoarea nominală;
 • Double bogey – când ai două lovituri mai mult decât valoarea nominală;
 • Bogey – când aveți o lovitură mai mult decât valoarea nominală.

În funcție de valoarea nominală a gropii și de sistemul de notare, fiecăruia dintre aceste scoruri i se poate atribui o valoare diferită a punctelor. Pentru tine, ca parior, aceasta este o oportunitate de a paria pe rezultatul unui jucător și pe un potențial profit.

golf

Pariuri online pe golf 101

Pariuri sportive golf online pe golf sunt ceva ce poate face oricine – începător sau nu. Plasarea pariurilor pe golf online nu este deloc complicată și iată cum să o faci:

 • Înscrie-te –Prima ordine de lucru este crearea unui cont. Vizitați-vă pariurile sportive online, găsiți butonul de înscriere și urmați instrucțiunile - durează doar câteva minute.
 • Depozit –Pentru a pune un pariu pe golf, veți avea nevoie mai întâi de niște fonduri. Așa că mergeți la secțiunea bancară a casei de pariuri, alegeți una dintre metodele de plată acceptate și efectuați depunerea.
 • Alege-ți pariul – Pot exista zeci de pariuri diferite pe golf pe care le poți plasa online. Așa că cercetează puțin și alege unul care se potrivește stilului tău de pariuri sau bugetului tău.
 • Cash Out –Dacă câștigi pariul, soldul este actualizat automat în contul tău. În mod normal, vă puteți încasa câștigurile folosind aceeași metodă folosită pentru depunere – cu câteva excepții. Dar cât timp durează depinde de casa de pariuri și de metodă.

Tipuri populare de golf Pariuri

Din păcate, pariurile pe golf nu oferă atât de multe pariuri/piețe. În timp ce în contextul pariurilor pe fotbal puteți alege din sute de piețe, cu golf veți obține cel mult cincizeci. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de pariuri în golf:

Pariuri pentru câștigători definitivi

Cel mai comun tip de pariu pe care îl puteți plasa în golf este turneul/pariul absolut. Pur și simplu pariezi pe jucătorul de golf despre care crezi că va câștiga acel turneu sau eveniment. Frumusețea pariurilor la turnee este că cotele se pot schimba semnificativ în timpul unei competiții de patru zile, jucătorii urcând și coborând pe listă în funcție de performanța lor.

Each Way Bets

Uneori ai un jucător favorit pe care vrei să pariezi, dar există unele îndoieli în mintea ta. Ce se întâmplă dacă nu ajung pe primul loc, dar termină pe locul al doilea sau al treilea? Într-un astfel de caz, pariurile în fiecare mod sunt calea de urmat. Puteți susține un jucător la cote mai mari, dar puteți adăuga și o asigurare suplimentară.

Top 5 Pariuri

Acest pariu este destul de simplu – este exact ceea ce sună. Cu pariurile de top 5, pur și simplu susțineți jucătorul preferat că acesta va termina în primele cinci ale turneului.

Pariuri lider în prima rundă

De obicei, un joc de golf durează patru până la cinci zile pentru a termina. Când optați pentru un pariu lider în prima rundă, pariați efectiv pe un anumit jucător care va fi în frunte după prima zi/rundă.

Pariuri pe meci

Acesta este nu diferit de pariurile tipice pe meci. În golf, utilizați pur și simplu bonusul pentru pariuri sportive – bani gratuiti oferiti de casa de pariuri pentru a vă pune pariul. Cu alte cuvinte, vă folosiți fondurile pentru a susține un rezultat și folosiți banii bonus pentru a-l pune.

Pariuri de grup (2 bile sau 3 bile)

În golful profesionist, jucătorii sunt grupate în 3 în primele două zile și în 2 în ultimele 2 zile de joc. De aici și numele 3 bile și 2 bile. Când plasați un pariu de grup, fie că este vorba de un pariu cu 3 mingi sau unul cu 2 mingi, susțineți potențialul câștigător în funcție de dvs.

Pentru a face The Cut Bet

Pentru a face un pariu reducere în golf înseamnă pur și simplu îmbunătățirea sau egalarea scorului obligatoriu după primele două runde dintr-o competiție de strokeplay. Astfel, un jucător evită să fie eliminat din cele două runde rămase. Când plasați acest pariu, susțineți pur și simplu jucătorul pentru a nu fi eliminat după primele două runde.

Cel mai bun jucător din țară

Turneele de golf tind să aibă jucători din diferite părți ale lume. De exemplu, în România, avem propriul nostru Frankie Miñoza. Deci, dacă credeți că Frankie Miñoza va fi cel mai bun jucător din România, atunci cel mai bun jucător din România va fi cel mai bun pariu al dvs.

Cote la golf și pariuri de valoare

Dacă un eveniment este foarte probabil să se întâmple, șansele vor fi scăzute și invers. Există trei formate principale de cote de pariere:

 • Cote fracționale – Sunt utilizate pe scară largă în Marea Britanie și, de desigur, cifrele sunt fracții. De exemplu, cote fracționale valoarea ar putea fi 13/1, unde pentru fiecare $1 pariat, ar trebui să vă așteptați la un profit de 13 $.
 • Cote zecimale – Cel mai frecvent în Europa și după cum sugerează și numele, cifrele sunt zecimale. De exemplu, cote zecimale de 14,0 vă va oferi 14 USD în profit pentru fiecare dolar pariat.
 • Cote americane – Desigur, cotele americane sunt cele mai populare în SUA. Aceste cote pot avea fie un semn pozitiv (+) sau minus (-). Cotele negative sunt pentru favorite, în timp ce cotele pozitive sunt pentru cei defavorizați.

Nu toate casele de pariuri online oferă aceleași cote pentru același eveniment. Prin urmare, ar trebui să utilizați pariuri de valoare pentru a identifica un avantaj față de casa de pariuri. Dacă un pariu are un preț mai mic decât valoarea sa, atunci acest pariu oferă valoare și ar trebui să îl alegeți.

Evenimente majore de golf

În golf, la fel ca în toate celelalte pariuri sportive, unele evenimente sunt mai importante decât altele. Iată câteva dintre cele mai populare pe care poți paria:

The Masters

The Masters este considerat turneul numărul 1 în calendarul de golf. Cursul în sine, istoria din spatele lui și azaleele sunt doar câteva dintre motivele pentru care. Este un eveniment foarte competitiv și fiecare pasionat de pariuri pe golf ar trebui să știe despre el.

US Open

US Open este un eveniment obligatoriu pentru orice pasionat de golf, deoarece este incontestabil. testul suprem de aptitudini pentru jucători. Dacă doriți să vedeți jucătorii de golf de elită luptă, US Open este locul unde este posibil.

The Majors

Acest turneu este de obicei cel mai bun loc pentru a începe, ca majoritatea online. casele de pariuri oferă o mulțime de opțiuni de pariuri pentru asta. În total, există patru majore și cei mai buni dintre cei mai buni din întreaga lume concurează pentru aceste titluri.

Campionatul PGA

Asociația jucătorilor profesioniști este în spatele campionatului PGA, care se întâmplă în mod normal în August. Oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga un premiu de mai multe milioane, de a câștiga o invitație la alte evenimente și de a câștiga o carieră. Cotele de aici nu sunt la fel de bune precum sunt jucători viitori, iar competiția nu este la fel de puternică.

Our Golf Betting Tips

Există o serie de factori care pot influența performanțele unui jucător de golf și, prin extensie, pariurile dvs. Deci, luați în considerare următoarele înainte de a plasa pariurile:

 • Uită-te la vreme –Acesta este unul dintre cei mai importanți factori, deoarece terenurile de golf sunt în aer liber. Ploaia sau vântul ar putea distruge complet performanța unui jucător.
 • Analizați jucătorii –Statisticile sunt cele mai bune prietene ale dvs. Precizia punerii, rata de succes a șoferului de pe tee și green-urile în regulament sunt foarte importante.
 • Cunoașteți jucătorii –Unii jucători au rezultate mai bune decât alții sub presiune. Cunoașterea acestui aspect al performanței lor este esențială atunci când pariezi pe golf.
 • Accidentări –Asigură-te că jucătorul ales nu este rănit înainte de a paria, deoarece chiar și cea mai mică tensiune îi poate afecta jocul.
 • Selectează-ți cu atenție casa de pariuri –Site-urile de top tind să aibă marje impare decente, funcții de pariuri în joc foarte receptive și funcționale și oferă o mare varietate de piețe.

Încheierea

Pariurile pe golf sunt o modalitate excelentă de a vă extinde experiența de pariuri sportive și de a profita în timp ce vă bucurați de jocuri. De fapt, nu numai că jocul în sine este foarte simplu, dar și pariurile pe el. Spre deosebire de alte sporturi, alegerea dvs. de piețe de pariuri este mai mică, ceea ce face mai ușor să alegeți. Dar experiența ta va fi la fel de bună ca și casa de pariuri pe care o alegi. Așa că mergeți la biblioteca noastră de recenzii de pariuri sportive pentru a găsi site-ul grozav de pariuri sportive din România care vi se potrivește.


 

Autor: