Orice fan al pariurilor sportive știe că există destul de multe formate de cote. acolo pe piata. Deși este posibil să nu fi auzit de ele, unele casete de pariuri sportive online din România oferă cote indoneziene. Acest format este puțin mai puțin popular decât cele implicite obișnuite, cum ar fi cotele americane, europene și chiar din Hong Kong.

Cu toate acestea, cotele Indo sunt destul de simplu de înțeles și toată lumea poate învăța să le folosească. Prin urmare, în acest ghid cuprinzător, vă vom prezenta despre ce este acest format și cum funcționează. În plus, vă vom arăta și cum să vă calculați profiturile.

Pariu folosind cote indoneziene la cele mai bune pariuri sportive online în 2023

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Ce sunt cotele indoneziene?

De fapt, cotele indoneziene sunt destul de similar cu cotele americane. Doar că, în acest caz, numărați în trepte de 100 și, desigur, șansele pot fi pozitive sau negative. Deci, practic, 110 devine +1,10. Când vine vorba de cote pozitive indoneziene, semnul „+” poate să nu fie întotdeauna acolo, dar este întotdeauna implicit. Pe de altă parte, cotele sunt negative numai dacă vedeți un „-”. Oricum, veți vedea în mod normal acest format afișând cote cu până la două zecimale.

Pe scurt, cotele pozitive vă cer să riscați o unitate pentru a câștiga mai mult de o unitate. De exemplu, puteți paria un dolar cu cote +1,10 și veți câștiga 4,5 RON sau 9 RON în total. Cu toate acestea, dacă pariezi cu cote negative Indo, atunci va trebui să riști mai mult de o unitate pentru a câștiga una. Cu alte cuvinte, un pariu de 4,5 RON cu cota de -1,10 vă va aduce 4.5 RON în profit pur înapoi. Sau, câștigați 4,5 RON și un dolar suplimentar pentru 9 RON în total.

Cum funcționează cotele indoneziene

Formatul indonezian funcționează într-un mod foarte simplu și direct. La fel ca multe alte tipuri de cote de pariere, acestea pot fi fie pozitive, fie negative. Bineînțeles, calcularea este puțin diferită în fiecare caz.

Cote indoneziene pozitive

Cotele indoneziene pozitive reprezintă întotdeauna persoanele defavorizate și sunt similare cu cotele din Hong Kong. Aceasta înseamnă că au plăți mai mari în comparație cu cotele negative. De fapt, dacă câștigi, vei face cel puțin dublul pariului tău cu cote pozitive Indo. Puteți spune că șansele sunt pozitive căutând simbolul „+” înaintea numărului.

Ca și în cazul cotelor americane, numărul în sine reprezintă cota pariului. Dar cotele indoneziene se bazează pe o singură unitate pariată. Deci, cota de 2,00 (+2,00) implică că vei câștiga 2 unități pentru fiecare unitate pe care o pariezi, plus miza ta.

Cote negative indoneziane

Cote negative indoneziane sunt practic opusul cotelor pozitive. De obicei, acestea sunt aplicate evenimentelor considerate probabil să se întâmple. Le puteți recunoaște datorită simbolului negativ din față.

La fel ca și cotele pozitive, cotele negative se bazează doar pe o singură unitate. Cu toate acestea, numărul în sine vă arată cât de mult trebuie să riscați. De exemplu, cota indoneziană de -1,60 înseamnă că va trebui să riști 1,60 unități pentru a câștiga o unitate. Dar, ca de obicei, veți primi miza inițială în partea de sus.

Cum se utilizează limba indoneziană Cote

Chiar dacă nu sunteți doar începeți, poate fi dificil să vă dați seama cum să vă calculați profitul dintr-o explicație simplă. Așadar, pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să vă calculați câștigurile potențiale, am adunat câteva exemple utile:

Calculul profitului cu cote pozitive

Calculul profitului potențial cu cote indoneziene pozitive este de fapt destul de simplu. Mai întâi, eliminați semnul „+” și orice alte zerouri redundante. Apoi doar înmulțiți numărul însuși cu valoarea mizei dvs. De exemplu, să presupunem că Arsenal are o cotă de +3,50 pentru a învinge Liverpool în engleză Premier League și pariem 50 RON. Pentru a ne da seama cât de mult vom câștiga, mai întâi eliminăm semnul pozitiv și zero din număr. Asta ne lasă cu 3,5 cu care ne înmulțim pariul de 50 RON. Deci, dacă pariul nostru este reușit, vom câștiga 150 RON.

Calculul profitului cu cote negative

Când vine vorba de calculul cu cote indoneziene negative, încă o dată vom elimina mai întâi orice redundant zerouri. După aceea, împărțiți ceea ce a mai rămas cu -1 pentru a obține cifra finală care apoi va fi înmulțită cu miza.

Deci să presupunem că pariem 50 RON pe Chelsea și au cota de -3,60 pentru a-l învinge pe Arsenal în Liga Campionilor. Desigur, scoatem zero și obținem -3,6. Apoi, împărțim -1 la -3,6 și primim 0,27, ceea ce vom câștiga pentru fiecare unitate pe care o pariăm. În cele din urmă, înmulțim 0,27 cu miza noastră de 50 RON pentru a obține 12 RON. Deci, dacă pariul are succes, vom primi 13 RON plus cei 40 RON inițiali.

Concluzie

Cote indoneziene, cunoscute și sub numele de cote Indo, sunt doar unul dintre formatele de cote pe care le aveți poate fi folosit pentru pariuri sportive. Dar, în ciuda numelui, ele nu sunt populare doar în Indonezia. De fapt, multe case de pariuri sportive din România oferă această opțiune. Și deoarece acest format este foarte ușor de înțeles și de calculat profiturile, merită să îl încercați dacă operatorul dvs. oferă opțiunea.

Acum că știți totul despre cotele indoneziene, puteți continua și aplica aceste cunoștințe la experiența ta de pariuri. Cu toate acestea, dacă nu știi unde poți paria pe sporturile tale preferate, consultă recenziile noastre de pariuri sportive. Vă recomandăm doar cele mai bune platforme de pe piață.

Autor: