Cricketul este un sport foarte popular cu milioane de fani din întreaga lume. Este deosebit de popular în Marea Britanie, India și Australia și există multe turnee pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, pariorii din România se pot bucura de asemenea să urmărească și să parieze pe cricket, deoarece acesta este disponibil în multe case de pariuri sportive online online sportsbooks.

Deși pariurile pe cricket sunt foarte distractive. , necesită și anumite cunoștințe anterioare. De fapt, o înțelegere a jocului în sine, precum și a diferitelor opțiuni de pariere este crucială. De aceea am creat acest ghid, așa că rămâneți până la sfârșit pentru a afla mai multe despre pariurile pe cricket sport.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Înțelegerea pariurilor pe cricket

La fel ca majoritatea tipuri de sport, crichetul este un sport de echipă, care implică două echipe din unsprezece jucători. Echipele din cricket vor schimba rolurile pe parcursul jocului și vor încerca fie să înscrie, fie să prevină o alergare. Obiectivul principal al echipei de bataie este de a înscrie o alergare lovind mingea cu o bâtă. Pe de altă parte, echipa de bowling va face tot posibilul pentru a preveni acest lucru.

Cricket-ul are multe variante, dar meciul de test clasic durează cinci zile. Desigur, există și versiuni mai rapide. „Reprizele” vor continua până când 10 dintre cei 11 batsmen vor fi demiși. Acest lucru se întâmplă mai ales prin prinderea lor sau bowling. Pe de altă parte, un „peste” va dura șase livrări ale mingii.

Opțiuni de pariuri pe cricket

Există multe opțiuni de pariuri pe cricket de care ai putea profita, în funcție de pariu site-ul. Iată cele mai frecvent disponibile tipuri de pariuri pentru paritorii din România: 

 • Câștigătorul meciului –Este cel mai formă comună de pariuri pe cricket, deoarece trebuie doar să alegi cine crezi că va câștiga meciul. Uneori poți paria și pe un egal.
 • To Win The Toss –Acest pariu nu este legat de performanța niciunui jucător sau echipă. Pariurile To Win The Toss sunt pur și simplu pariuri pe cine va câștiga tragerea cu monede la începutul meciului.
 • Cote de la run-scorer –Puteți plasa un pariu pe un batsman pentru a fi cel mai bun marcator de runde în T20, un meci de testare, o o zi internațională (ODI), sau pe parcursul unui turneu. Puteți, de asemenea, să susțineți un anumit jucător pentru a fi cel mai bun marcator al echipei sale sau al ambelor echipe.
 • Pariuri la bowler –Așa sună exact – pariază pe cine va fi jucătorul de top. De asemenea, puteți încerca pariuri pe meciuri de bowler alegând pur și simplu unul dintre cei doi jucători care vor avea cele mai multe wicket-uri.
 • Cele mai mulți patru/șase –Acest tip de pariuri vă oferă posibilitatea de a paria pe care dintre cele două echipe va înscrie cele mai multe patru sau șase pe parcursul meciului.

cricket

Take Advantage of Cricket Betting Offers

Diferiți case de pariuri oferă diferite tipuri de bonusuri de dimensiuni diferite. Dar cele mai frecvente oferte de pariuri pe care le vei întâlni includ:

 • Bonus de bun venit –Ești eligibil să primești un bonus de bun venit imediat ce te înscrii. Ar putea fi sub forma unui bonus de depunere a meciului sau a unui pariu gratuit.
 • Cresterea cotelor –Casele de pariuri de top cu o bază mare de parori vă vor oferi marje de cote mai bune pentru a vă bucura . Numărul de pariori care vizitează site-ul face acest lucru posibil.
 • Bonusuri speciale în joc –Acestea sunt destul de rare și, în mod normal, sunt oferite doar în ocazii speciale pentru pariorii care folosesc pariuri în joc. De exemplu, o astfel de ofertă poate fi un bonus de 100 RON în joc pentru cei care pariază cel puțin 100 RON pe un anumit meci.

Cele mai mari turnee de pariuri pe cricket

Există o mulțime de evenimente de cricket pe care poți paria, așa că iată câteva dintre cele mai populare: 

 • Lumea de cricket Cupa –Din 1975, la fiecare patru ani, națiuni din întreaga lume se luptă în șase săptămâni pentru a decide să devină campion mondial.
 • IPL –IPL, sau Indian Premier League, este o ligă profesionistă de cricket T20. Este format din opt echipe selectate din opt orașe ale Indiei.
 • BBL –BBL, sau Big Bash League, este răspunsul Australiei la IPL. BBL se referă la cricket T20 și există o mulțime de pariuri în joc oportunități.
 • T20 (Twenty20) –T20 este un nou stil de joc de cricket care face jocul mai rapid (doar o zi) și mai palpitant. Din această cauză, mai ales când vine vorba de pariuri în joc, mulți pariori preferă T20.
 • The Ashes –The Ashes este o competiție între Anglia și Australia și există încă din 1882. Printre multe altele, puteți paria pe cine va câștiga seria sau cine va fi cel mai bun batsman din serie pentru fiecare dintre echipe.

Cote și sfaturi pentru pariuri pe cricket

Când căutați să plasați un pariu la cricket, există câteva lucruri pe care veți dori să le plătiți atenție la.

 • Luați în considerare echipele – La fel ca în fotbal, echipele de cricket se bucură de avantajul acasă. De exemplu, India este renumită pentru că este foarte greu de învins pe propriul teren.
 • Descrierea jucătorului – Nu toți jucătorii sunt la fel. De exemplu, se știe că Kevin Pietersen are o slăbiciune cu bowler-urile cu brațul stâng.
 • Factori externi – O ușoară schimbare a vremii poate afecta în mod semnificativ timpul de joc live cricket score . Acesta este un factor important de luat în considerare, în special atunci când pariezi pe piețele de run-uri.

În plus, în funcție de platforma de pariuri sportive, cote de pariuri poate veni în diferite formate. Cel mai frecvent veți întâlni fie formatul cote fracționale sau formatul cotei zecimale. Cotele fracționale, care sunt utilizate în mod obișnuit în Marea Britanie, au cifre fracționale precum 3/1. Pe de altă parte, cote zecimale arată astfel – 4,00. Oricum ar fi, ar trebui să le cauți pe cele mai favorabile.

Timp pentru a plasa un pariu

Pariurile pe cricket, ca orice altă formă de pariuri sportive, sunt cu adevărat distractive și oferă o oportunitate pentru a profita de pe urma sportului tău preferat. Există multe tipuri de pariuri din care puteți alege, mai ales dacă vă aflați în România. Atâta timp cât stabiliți un buget și respectați-l, cu siguranță vă veți bucura foarte mult să vizionați live cricket. Dar experiența ta este la fel de bună ca platforma de pariuri pe care o alegeți, așa că mergeți la recenziile noastre de pariuri sportive pentru a găsi potrivirea potrivită pentru dvs.

Autor: