Pariuri box online sunt o modalitate excelentă de a profita de pe urma sportului tău preferat și sunt disponibile la majoritatea caselor de pariuri sportive online. Aflați mai multe despre asta în acest ghid complet.

Pariurile pe box există de aproape atâta timp cât activitatea în sine (aproape 5.000 de ani), făcându-l cea mai veche pasiune de pariuri sportive. încă în existenţă. De fapt, boxul are un mare atracție între fanii sportului, în special cei cărora le plac sporturile de contact. De fapt, cea mai mare parte a jucătorilor dedicați la fotbal, rugby și sporturi NFL pariază în mod regulat și pe box.

Nu numai că pariuri box sunt super distractive, dar este și o oportunitate grozavă de a profita de pe urma sportului tău preferat. Popularitatea sportului îl face una dintre cele mai atractive piețe de pariuri. Deci, cererea este mare și de aceea majoritatea pariuri sportive online din România oferă pariuri la box. Există atât de multe opțiuni din care să alegeți, dar rămâneți până la sfârșitul acestui ghid pentru a afla mai multe.

Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
5/5
Bonusuri grozave
Retragere rapidă de bani
Turnee
Evaluare
4.9/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
4.7/5
Pariuri sportive
Bonusuri grozave
Acceptați criptomoneda
Evaluare
4.0/5
Bonusuri uriașe de depozit
Bonusuri fără depunere
Miza scăzută
Evaluare
3.0/5

Boxul pe scurt

Boxul este printre cele mai de bază și, de asemenea, cele mai vechi pariuri sportive din lume. Mai simplu spus, doi oameni (de obicei bărbați) se luptă cu pumnii până când unul dintre ei cade inconștient. Cu toate acestea,box este diferit de o luptă de stradă aleatorie sau o ceartă. Există reguli pentru a determina un câștigător și, de asemenea, pentru a minimiza potențialul de rănire a boxerilor. Dar boxul amator și boxul profesional au reguli diferite, la fel ca și organizațiile de box profesional.

Organizația de sancționare determină dimensiunile exacte ale ringului de box. De obicei, inelele din locurile mai mici pot avea o lățime de numai 16 picioare, dar boxul olimpic permite inelele să aibă o lățime de până la 20 de picioare. Doar câteva organizații profesionale permit inelele să fie mai lungi de 25 de picioare. În plus, meciurile profesionale se pot întinde de la patru până la douăsprezece runde de trei minute. Pe de altă parte, rundele de două minute sunt tipice în meciurile feminine și unele meciuri găzduite în Regatul Unit.

boxing

Divizii și greutăți de box

Pugilii se luptă în clase de greutate, care la profesioniști. boxul variază de la o limită minimă de 48 kg până la greutatea grea, care nu are limită de greutate. În zilele noastre, boxul profesionist are 17 clase de greutate – cu zece mai multe decât boxul amator. În general, este destul de neobișnuit ca un luptător să își înceapă cariera într-o clasă de greutate și să treacă prin multe divizii înainte de a se retrage. De exemplu, Manny Pacquiao a început ca mușcă ușoară, dar a avansat la super welter.

Clasuri de greutate box profesional

 • Greutate uşoară, 49 kg (108 lire)
 • Greutate muscă, 51 kg (112 lire)
 • Greutate uşoară, 52 kg (115) lire sterline)
 • Greutate bantam, 53,5 kg (118 lire sterline)
 • Greutate bantam super, 55 kg (122 lire sterline)
 • Greutate pana, 57kg  (126 lire sterline)
 • Super greutate, 50 kg (130 de lire sterline)
 • Ușoare, 61 kg (135 de lire sterline)
 • Super ușoare, 63,5 kg (140 de lire sterline)
 • Greutate welter, 67 kg (147 de lire sterline)
 • Greutate super welter, 70 kg  (154 de lire sterline)
 • Greutate medie, 72,5 kg  (160 de lire sterline)
 • Greutate medie super, 76 kg (168 de lire sterline) )
 • Greutate ușoară, 79 kg (175 de lire sterline)
 • Greutate de croazieră, 91 kg (200 de lire sterline)
 • Greutate grea, nelimitat

Tipuri comune de pariuri la box

Există multe tipuri de pariuri poți opta pentru în zilele noastre, dar unele sunt mai populare decât altele. Iată cele mai comune piețe de pariuri pe box, împreună cu explicații despre liniile de pariuri pe box:

Moneyline

Desigur, cel mai aparent și popular pariu box într-un sport de contact între doi concurenți este pe cine va câștiga lupta. Pe scurt, acesta este un pariu Moneyline. Diferența de calitate și stil dintre cei doi luptători ar putea afecta semnificativ linia de bani. De exemplu, în bătăliile neregulate, favoriții Moneyline în anii -1000 (pariți 900 RON pentru a câștiga 450 RON) sunt predominante. În mod similar, cei defavorizați sunt, de asemenea, în +1000 (pariază 450 RON pentru a câștiga 900 RON) pentru că au o șansă mică.

Deci, cu cât cele două echipe sunt mai egale, cu atât evenimentul va fi mai interesant. De exemplu, un favorit de -3000 împotriva unui favorit de +1500 ar fi probabil mult mai distractiv și imprevizibil decât un favorit de -175 împotriva unui defavorabil de +145. Dar cel mai important lucru în box este lovitura cu knockout, mai ales pentru tine ca parior. Desigur, pariorii ar trebui să rămână la favoriți uriași care nu sunt vulnerabili la KO atunci când pariază favoriți mari. Cu toate acestea, cei care au un pumn puternic knockout sunt, de asemenea, foarte atrăgătoare.

Câștigător absolut

Când vine vorba de pariul câștigător definitiv, este la fel de simplu ca să alegi un boxer pentru a-l învinge pe celălalt și pariând pe cote. Totuși, nu poți alege runda sau tehnica câștigătoare – poți alege doar câștigătorul. De aceea, acest pariu funcționează cel mai bine dacă ești 100igur că Fighter A îl va învinge pe Fighter B. De asemenea, trebuie să fiți dispus să acceptați că va trebui să pariați o sumă mai mare pentru a câștiga o mică plată dacă ați selectat favoritul. Dar dacă ai un sfat solid sau știi că Luptatorul B – cel defavorabil al luptei – îl va învinge pe Luptătorul A, poți paria pe supărare.

Metoda de câștig

Pe lângă pariuri pe cine este câștigătorul, în pariurile pe box, puteți miza și pe metoda câștigătoare în sine. Deci pariezi pe un boxer pentru a câștiga printr-o anumită metodă, cum ar fi o decizie, KO, TKO sau prin DQ. Unele case de betting box vor oferi cote pentru ca fiecare boxer să câștige folosind acele tactici. Această strategie poate fi folosită pentru a câștiga în mod constant, cu sprijinul propriei cunoștințe despre joc sau cu sfaturi puternice de pariuri la box.

Grupul de runde câștigătoare

O altă modalitate de a paria pe box este să pariezi pariază pe cine va câștiga într-un anumit trio de runde, cum ar fi runde 1-3, 4-6, 7-9 sau chiar 10-12. De fapt, aceasta este o strategie bună pentru a câștiga cote bune la pariuri și este o opțiune logică dacă știi că boxerul are o istorie de a începe rapid și de a învinge concurenții în trei runde. Așadar, să presupunem că un boxer, cum ar fi regele mijlocii Gennady Golovkin, are o istorie de a începe încet înainte de a distruge adversarul în rundele de mijloc. În acest caz, puteți paria pe ei pentru a triumfa în rundele 4-6 sau 7-9.

Pariuri pe runde

Când pariați pe un boxer pentru a câștiga o anumită rundă – acesta este un pariu rotund. Deși dă cele mai bune rezultate, acesta este cel mai dificil pariu la box de prezis. Prin urmare, acest pariu este cel mai bine folosit pentru a sprijini un pumn puternic pentru a elimina un boxer cu o bărbie suspectă în prima rundă.

Total runde

Acest pariu este în mod normal setat la 9,5 într-un 12. -lupt pentru titlul rundei și pariezi că lupta va dura mai puțin sau poate mai mult de 9,5 runde. Dar, în loc să alegi un câștigător cu acest pariu, prezici dacă lupta ar trebui să dureze cel mult nouă runde (-9,5) sau peste nouă runde (+9,5). Dacă îți dai seama că unuia dintre luptătorii din luptă îi lipsește puterea de KO și totuși este tenace și îi place să meargă la distanță, pariarea pe +9,5 ar putea avea ca rezultat un câștig de cote de box.

Cote de pariuri la box explicate

Dacă nu știi cum să citești cotele de box, acestea pot fi puțin nedumerite. Dar citirea cotelor unui meci de box devine ușoară odată ce știi la ce să te uiți și cum sunt calculate șansele. În general, casele de pariuri sportive americane utilizează cote Moneyline, iar site-urile europene folosesc cote fracționale sau cote zecimale. Cu toate acestea, o luptă cote de pariere arată de obicei cam așa:

 • Boxer A (-320)
 • Boxer B (+ 210)

În acest caz, boxerul A ar fi favoritul luptei. În plus, cota lui la luptă este -320 și este același cu a spune 3.2-1. Deci, dacă Boxerul A câștigă, vei câștiga 1 USD pentru fiecare 3,20 USD pe care pariezi pe el. Deci, dacă pariezi 320 USD pe Boxer A și el câștigă, vei obține un profit de 100 USD. Cu toate acestea, veți pierde 320 USD dacă Boxerul A pierde meciul.

Cele mai bune sfaturi de pariuri la box

Înainte de a plasa un pariuri sportive box, pariorii ar trebui să efectueze întotdeauna cercetări amănunțite. În general, pariorii începători vor compara doar istoria celor două părți înainte de a plasa o miză. Cu toate acestea, acest lucru nu spune povestea completă, deoarece trebuie luat în considerare și calibrul adversarilor. În plus, luați în considerare de cât timp boxerul concurează în clasa de greutate actuală.

Poate părea nerezonabil să vă așteptați ca pariori să urmărească fiecare bătălie pe care a dus-o vreodată un boxer. Cu toate acestea, în lumea de astăzi, cu clipuri de lupte disponibile public pe platforme precum YouTube, nu este atât de dificil pe cât s-ar putea imagina. Așa că studiază fiecare luptător, înțelege-i tendințele și creează o teorie despre cum se va desfășura lupta.

În plus, anumite statistici sunt de fapt destul de utile pentru a prognoza cum va decurge un meci. Există multe modalități de a determina câte lovituri aruncă și aterizează un boxer. De obicei, combatantul care este cel mai activ câștigă meciul. Prin urmare, este o idee bună să verificați statisticile despre cine aruncă și aterizează cele mai puternice lovituri și lovituri.

Încheierea

Pariuri la box există de mult timp, de fapt pentru mii de ani. Acesta este unul dintre cele mai populare sporturi de acolo și, prin extensie, piața de pariuri pentru acesta este, de asemenea, la mare căutare. De aceea, majoritatea caselor de pariuri sportive online din România oferă box pariuri pentru a vă bucura. Nu numai că este foarte distractiv, dar oferă posibilitatea de a câștiga niște bani în plus. Acum că ați terminat cu acest ghid, practic, știți tot ce aveți nevoie pentru a începe să pariați. Tot ce mai rămâne de făcut este să găsești o platformă grozavă pe care să-ți plasezi pariurile și o poți găsi pe cea potrivită pentru tine pe pagina noastră de recenzii de pariuri sportive.

Autor: