Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON

Obțineți Bonus De Bun Venit!

De ce acest site de cazinou?

22Bet sport oferă o funcție de pariere în joc ușor de utilizat, retragere rapidă și o varietate de opțiuni de plată prietenoase pentru România. Citiți cum să vă înscrieți aici!

Depozite și Retrageri

Depozit, , , , , , , , , ,
Metode de Retragere, , , , , , , , ,
Valută, , , ,
Depozit minim
Min. Retragere
Max. Retragere
Timp de Retragere

EWallets:

Plăți cu Cardul:

Transferuri Bancare:

Timp în Așteptare:

Informații suplimentare

Licență
Proprietarwner
Chat live
E-mail de Asistență[email protected]
Telefon de AsistențăNo
Skype

22Bet sport oferă o funcție de pariere în joc ușor de utilizat, retragere rapidă și o varietate de opțiuni de plată prietenoase pentru România. Citiți cum să vă înscrieți aici!

22Bet Pros and Cons

Pros:

 • Plăți rapide
 • O selecție bună de piețe de pariuri
 • Funcție receptivă de pariuri în timpul jocului
 • Echipă proactivă de asistență pentru clienți
 • Bonusuri cu termeni și condiții prietenoase

Cons:

 • Lipsa unui program VIP

O revizuire completă a 22Bet Online Sportsbook

22Bet ca marcă a fost fondată abia recent, în 2018, de TonyBet OÜ. Potrivit declarației oficiale a companiei, obiectivul principal al mărcii este de a oferi „cele mai bune servicii de pariuri online posibile pentru pariori din întreaga lume”. Este ceva ce au realizat?

Nesurprinzător, majoritatea pariorilor și jucătorilor de cazinou online cred că s-au depășit singuri. În ciuda faptului că a început să se concentreze pe piața europeană, consecvența și dedicarea mărcii pentru atingerea obiectivului principal au făcut ca compania să devină dincolo de granițele europene. Astăzi, ei își oferă serviciile milioanelor de pariori din întreaga lume, inclusiv România, unde mii de Română vizitează pentru a se bucura de un joc sau două la cazinoul lor sau pentru a plasa pariuri prin casa de pariuri sportive.

Ca operator în devenire în Nișă iGaming, 22Bet nu au câștigat încă niciun premiu din industrie. În calitate de jucător nou, este complet de înțeles și ar putea fi motivul pentru care majoritatea oamenilor nu au văzut sau au auzit de ei.

Cu toate acestea, puteți avea încredere și vă puteți baza pe companie pentru a oferi servicii legitime în general. . Acesta deține o licență emisă de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (UKGC) și are un sigiliu de aprobare din partea Gaming Laboratories International (GLI) pentru a arăta că marca oferă doar jocuri de cazinou corecte.

Acoperire sportivă la 22Bet

Bettors who sign up with 22Bet can choose to wager on more than 25 sports. Having gone through the website, analyzing the popularity of each sport based on the number of markets and leagues covered, we deduced these are the most popular ones: Football, Tennis, Baschet , Box și Volei. Desigur, acestea nu sunt singurele sporturi pentru pariuri, puteți găsi selecții uriașe de sporturi disponibile pentru pariuri. Cu toate acestea, dacă vă plac evenimentele sportive de nișă, veți fi încântați să aflați că puteți paria pe eSports, Futsal, Trotting și Divertisment și programe speciale TV. Toate aceste opțiuni sunt ordonate pe pagina principală, pentru ca tu să le accesezi ușor și convenabil.

Prezentare generală a piețelor și a pariurilor

La fel ca în alte case de pariuri, pariurile în joc 22Bet vă oferă mai puține piețe decât pariurile înainte de meci. Pariurile definitive și de-a lungul sezonului prezintă, de asemenea, o mulțime de piețe și am observat că numărul scade pe măsură ce fiecare eveniment se apropie. În plus, evenimentele sportive proeminente prezintă mai multe piețe decât sporturile mai puțin importante. Fotbalul, de exemplu, are peste 1.500 de pariuri înainte de meci și peste 400 de piețe în joc, în comparație cu cele peste 100 de piețe înainte de meci și peste 30 de piețe în joc în sporturi de nișă, cum ar fi tenisul.

Exemple de piețe pe care se pariază pe scară largă la 22Bet includ:

 • Pariuri cu câștiguri definitive
 • Pariuri peste/sub
 • Ambele echipe vor marca pariurile
 • Pariuri cu handicap asiatic

22Bet Pariuri live

Cunoscute și ca pariuri în joc, pariurile live sunt centrul oricărui site de pariuri online. Aici sunt descoperite toate cotele decente și pe care pariorii pricepuți se concentrează, de obicei, în încercarea de a obține un profit din pariurile sportive. Cotele se schimbă în funcție de modul în care se desfășoară evenimentele în timpul jocului, motiv pentru care sunteți asigurat de cote mai bune decât pariurile înainte de meci.

Și tu poți obține profit cu funcția 22Betpariuri live, care este de obicei un stup de activitate. Această secțiune poate fi accesată făcând clic pe butonul „În joc” sub care sunt acoperite toate evenimentele în desfășurare.

În medie, există cel puțin 100 de evenimente, dar trebuie să faceți clic pe sporturile respective. butonul pentru a dezvălui selecția. De exemplu, va trebui să faceți clic pe butonul de fotbal pentru a dezvălui toate evenimentele live disponibile.

După ce ați evidențiat evenimentul sportiv, veți fi de acord cu noi că se încarcă rapid. În plus, veți aprecia informații precum statisticile jocului, faulturi, aruncări de la margine, cornere, cartonașe, time-out, aruncări libere și chiar poziția mingii pe teren/terren/teren.

What Type of Odds are Offered at 22Bet Sports

Site-ul web oferă toate cele mai populare tipuri de cote de pariere, în mod implicit, cotele sunt afișate în format zecimal, dar puteți schimba cu ușurință fie Fracție, Americană, Hong Kong, Indoneziană sau Malaeziană, făcând clic pe butonul derulant din secțiunea de cote. Trebuie să spunem că structura prețurilor este un alt punct de vânzare al mărcii 22Bet. Am testat brandul prin evenimentele lor sportive populare, precum și prin sporturile de nișă și am concluzionat că sunt chiar în top, concurând cu băieții mari când vine vorba de cote. Cel mai important, cotele lor la tenis și baschet au oferit marje puțin mai bune decât alte case de pariuri.

22Bet Pariuri pe mobil

Pariorii pe mobil vor fi încântați să afle că sunt bine îngrijiți la 22Bet și pot accesați site-ul fie prin descărcarea aplicației, fie pur și simplu folosind browserul lor. Indiferent de alegerea dvs., veți aprecia cât de optimizată este platforma mobilă.

Platforma fără descărcare/bazată pe browser pariuri mobile platforma este o scară — jos de pe site-ul principal. Se redimensionează corespunzător pentru a se potrivi cu dimensiunea ecranului dispozitivului și se încarcă rapid. Toate caracteristicile disponibile pe platforma PC sunt reprezentate și pe platforma mobilă.

În ceea ce privește aplicația mobilă 22Bet, aceasta este limitată la platformele Android și iOS. Aceasta înseamnă că numai utilizatorii de iPhone, iPad și Android le pot descărca și instala pe dispozitivele lor. În timp ce utilizatorii iOS îl pot accesa direct din App Store, utilizatorii Android vor trebui să îl descarce de pe site-ul oficial 22Bet. Pentru a descărca aplicația Android, faceți clic pe butonul „Aflați mai multe” de pe pagina principală și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Sfaturi și alegeri de știri și pariuri

Nu există blog 22Bet sau pagină dedicată unde obțineți informații utile care să vă ajute să plasați următorul pariu. Totuși, pe site există o secțiune de statistici și rezultate, aflată în partea de jos a paginii. Faceți clic pe pagina de statistici și selectați evenimentul sportiv preferat pentru a obține informații utile despre performanța părților implicate. Secțiunea de rezultate este de asemenea importantă, deoarece vă conduce prin rezultatele anterioare dintre părțile concurente.

Bonusuri și promoții

Ca majoritatea site-urilor, puteți găsi toate tipuri de oferte de bonus, 22Bet are un bonus de bun venit pentru toate conturile noi. Înscrieți-vă și veți putea solicita un depozit de 100% până la maximum 650 RON. Pur și simplu înregistrați-vă și efectuați o depunere inițială egală cu 50 PHP sau mai mult pentru a primi automat numerarul gratuit. Pentru a activa bonusul și a-l putea retrage, va trebui să îndepliniți cerințele prietenoase de pariere (WR) de 5 ori bonusul în numerar. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că primul pariu este pariat la cote de 1,50 (1/2) sau mai mult, în termen de 30 (treizeci) de zile de la înscriere pentru a primi banii.

Alte bonusuri și promoții sportive pe care le aveți. pot revendica sau participa la include:

 • Vineri reîncărcare promoție Sportsbook Bonus. Prin aceasta, puteți solicita un bonus de depozit de 100% până la 5500 PHP atunci când faceți o depunere vineri
 • Promoția Acumulator of The Day care vă permite să alegeți unul dintre pariurile acumulatoare disponibile la un preț sporit.

Programul VIP

Acesta este un alt domeniu în care 22Bet nu a reușit să se reprezinte. Brandului îi lipsește un program VIP, ceea ce este de înțeles dat fiind faptul că este relativ nou în industrie. Cu toate acestea, având în vedere etapele și progresele, 22Bet a reușit să realizeze în ultimii doi ani în industrie, credem că lucrează pentru a introduce un program VIP cuprinzător.

Opțiuni de plată acceptate

22Bet has a sizable range of banking options. There are more than thirty (30) options, with popular options such as Neteller, Skrill, MasterCard, VISA, Paysafecard, and ecoPayz being featured on the list. The inclusion of these popular methods means you can easily move your money in and out of your 22Bet account with much ease and reasonable time frames.

Depozitele sunt procesate instantaneu, în timp ce retragerile durează între un timp record de cincisprezece (15) minute până la trei (3) zile. eWallet-urile procesează retragerile cel mai rapid, în timp ce retragerile cu cardurile MasterCard și VISA durează cel mai mult.

Un alt factor important pe care trebuie să-l cunoașteți despre plățile 22Bet este că trebuie să efectuați o depunere minimă de 50 PHP pentru ca tranzacția să fie de succes. În ceea ce privește retragerile, va trebui să solicitați un minim de 75 PHP. De asemenea, merită subliniat faptul că atunci când vă retrageți câștigurile, trebuie să utilizați aceeași opțiune folosită pentru a face o depunere.

Serviciul clienți

Serviciile de asistență pentru clienți sunt solide, deși puteți contactați-i doar într-un anumit număr de ore. Deși asistența telefonică nu este disponibilă pentru Română, puteți utiliza o serie de alte opțiuni care includ e-mail și chat live. Există, de asemenea, o pagină detaliată cu întrebări frecvente, pe care vi se recomandă să o vizitați înainte de a contacta echipa de asistență.

Cum este furnizat serviciul? Profesional, prietenos și într-un mod informat. Am reușit să vorbim cu trei agenți și toți au făcut o treabă bună. Au fost de mare ajutor și au făcut tot posibilul pentru a ne asigura că am primit rapid ajutorul de care aveam nevoie.

Ușurința de utilizare și ușurința de utilizare

Ușurința de utilizare și navigarea este ceva ce 22Bet are oarecum nu a reușit, dar totuși performanțe peste medie. În timp ce butoanele sunt etichetate clar și diferite sporturi sunt plasate categoric, considerăm că site-ul s-ar putea îmbunătăți în ceea ce privește prezentarea generală. În loc să fie promovate promoții și bonusuri pe pagina de pornire, acestea ar putea fi plasate direct sub fila de promoții pentru a elibera spațiu pe pagina de pornire. Acest lucru se aplică anunțului pentru aplicația mobilă de pe pagina de pornire, ar putea fi mutat în partea de jos a paginii.

Cu toate acestea, este ușor să utilizați casa de pariuri, datorită faptului că totul este etichetat clar. Dacă doriți să utilizați funcția în joc, faceți clic pe butonul „În joc” pentru a merge direct la opțiunile disponibile. Același lucru este valabil și pentru sporturi și cazinouri. Vitezele de încărcare sunt, de asemenea, ok și nu ne putem plânge.

Informații despre licență și certificare

If you look at the bottom of the page, you are bound to see the following wordings. Gambling Commission, GLI UK, BeGambleAward.org, and GAMSTOP! The Gambling Commission is the body responsible for licensing the brand, GLI UK is the independent third party auditing body and the two other brands are there to help with problematic gambling.

Ideea pe care încercăm să îl transmitem este 22Bet nu este doar o marcă licențiată și auditată, ci este și una care se angajează să vă asigure o experiență sigură.

Este 22Bet un site de încredere?

O căutare rapidă online, pe mai multe forumurile pentru jucători și vei realiza că majoritatea jucătorilor sunt mulțumiți de eforturile pe care marca le face pentru a asigura siguranța și securitatea jucătorilor. Deținerea uneia dintre cele mai bine cotate licențe din industrie, plus trecerea auditului GLI UK înseamnă că 22Bet este un site de încredere.

În plus, am parcurs termenii și condițiile, în special partea de confidențialitate și putem spune că totul a fost aranjat la vedere. Ei declară cum colectează informații de la clienții lor, cum intenționează să utilizeze informațiile și măsurile puse în aplicare pentru a se asigura că informațiile sunt stocate în siguranță.

Oferte suplimentare

Dacă credeai că 22Bet excelează doar în secțiunea de pariuri sportive, gândește-te de două ori! Acesta este un brand complet cu un cazinou online complet, cazinou live și secțiune de poker. Prin urmare, înscrierea la 22Bet nu înseamnă că omorâți o pasăre, ci și alte două în tufiș.

Cazinoul online, în special, este la fel de aprovizionat ca și casa de pariuri sportive. Oferă peste 700 de jocuri de la furnizori de software reputați din industrie. Limitele pariurilor sunt, de asemenea, foarte prietenoase, începând de la 0,10 USD până la maxime de 10.000 USD. Desigur, sloturile domină lista, deși puteți juca și jocuri de masă precum blackjack, ruletă, baccarat și jocuri de poker. De asemenea, am observat și variante populare ale jocurilor de video poker.

Dacă doriți să jucați la cazinoul fizic și nu aveți chef să vă întindeți picioarele, există și o platformă de cazinou live bine decorată. Lista de jocuri acoperite de aceasta include vinovații obișnuiți de blackjack, baccarat, poker și ruleta.

Concluzie

În total, există puține case de pariuri online pe piața filipineză care poate eclipsa 22Bet. Când au început, erau un site obișnuit de pariuri sportive, dar în ultimele luni s-au îmbunătățit enorm. Diversificarea produsului lor, volumul mare de sporturi și piețe, o platformă mobilă și PC ușor de utilizat, care se sincronizează bine și structura de prețuri foarte competitivă te vor face să te îndrăgostești de site.

Din punctul nostru de vedere, lumina strălucitoare trebuie să fi fost timpul rapid de procesare a retragerii. Am văzut case de pariuri și cazinouri online care procesează plăți în câteva ore, dar nu am văzut niciodată unul care să facă acest lucru în câteva minute – cincisprezece (15) minute pentru a fi mai precis.

În general, acesta este un fantastic produs și dacă nu le-ați putut încerca încă, atunci este timpul să o faceți.

FAQ

❓ Mă calific pentru a mă înscrie la 22Bet?

Atâta timp cât ați împlinit vârsta legală de 18 ani, vă puteți crea un cont cu 22Bet și puteți plasa pariuri pe bani reali.

❓ Cum mă înscriu la 22Bet?

Înregistrarea este un proces ușor în doi pași: ● Faceți clic pe butonul verde „Înregistrare” și urmați instrucțiunile de pe ecran ● Conectați-vă la e-mailul dvs. adresa și faceți clic pe link-ul de confirmare prin e-mail pentru a finaliza procesul La înscriere, asigurați-vă că furnizați informații corecte și actualizate pentru a evita reținerea plăților din cauza nefinalizării procedurii KYC.

❓ Is my data safe on 22Bet?

Da. 22Bet folosește securitate și criptare la nivel înalt pentru a proteja toate datele personale.

❓ Cât durează retragerea banilor pe 22Bet?

22Bet acceptă multe opțiuni de plată. Depinde de opțiunea pe care o alegeți pentru retragere, de exemplu, când utilizați un portofel electronic, de obicei nu durează mai mult de 15 minute. Cu toate acestea, în cazul cardurilor de credit sau de debit, retragerile pot dura până la 5 zile.

❓ Cum obțin bonusul de bun venit 22Bet?

Pentru a primi un bonus de bun venit de la 22Bet, trebuie să finalizați o înregistrare completă pe site și să vă completați soldul contului Casa de pariuri vă va dubla prima depunere (100%) până la 650 RON.

❓ Pot accesa 22Bet și pot face pariuri de pe mobil?

Pentru a accesa și plasa pariuri pe 22Bet folosind un smartphone sau o tabletă, puteți fie descărca aplicația mobilă, care este furnizată pentru sistemele de operare Android și iOS. Puteți descărca aplicația mobilă de pe site-ul oficial al companiei sau pur și simplu accesați site-ul de pe dispozitivul dvs., site-ul 22Bet este complet responsive și poate fi accesat din orice browser.