Pariuri pe tenis – Ghid| ||182

Learn how to turn your favorite sport into an income source with our complete guide on tennis betting. Come find out more about the types of bets and odds.

Fie că ești un pasionat de tenis nou sau experimentat, vei avea nevoie de suficiente informații înainte de a începe să pariezi online. Tenisul este cel mai popular sport individual nu numai în România, ci și în întreaga lume. Simplitatea sa este ceea ce îi atrage pe mulți să joace, să se bucure sau să parieze pe el.
Milioane de oameni urmează acest sport. De fapt, cel mai atractiv lucru este că are o gamă largă de evenimente în fiecare an. Prin urmare, oferă numeroase oportunități de a câștiga bani din jocurile de noroc. În plus, există multecasete de pariuri sportive online în România care oferă atât opțiuni de pariere înainte de meci, cât și de pariuri live. În acest ghid, am adunat tot ce trebuie să știți înainte de a începe să plasați pariuri pe bani reali.

Bucurați-vă de pariuri pe tenis la cele mai bune case de pariuri sportive online în 2022:

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON
4,6 rating
4,6
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 300 USD
evaluare 4,5
4,5
Bonus de bun venit 140 RON Pariu gratuit
4,5 rating
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON
evaluare 4,5
4,5
Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON| ||440
4.4 rating
4,4
Bine ați venit Bonus 100% până la 500 RON + 35 FS
evaluare 4,3
4.3
Bonus de bun venit 100% până la 100 USD
4,3 rating
4.3
ComboBoost cote mari-bonus de până la 50%
4,0 rating
4,0

Elementele de bază ale tenisului|| |581

Tennis is an individual sport that involves two players pitted against each other. They each have a racquet and play with a tennis ball on a court with markings and a net. Of course, both the ball and the racquet, as well as the court itself, have to be of a certain size. But those may vary as there is an acceptable range. Usually, it takes about 90 minutes to play an entire tenis meci.

Când vine vorba de regulile de bază, există destul de multe. Dar obiectivul principal este să obții cele mai multe puncte respectând regulile și evitând penalizările. Sistemul de notare începe cu cel mai mic numitor – punctele. Apoi sunt jocuri, fiecare constând din 4 puncte. În general, un jucător trebuie să fie înainte cu cel puțin 2 puncte pentru a câștiga. Fiecare 6 jocuri este un set, iar jocul poate avea un total de 3 sau 5. Deci, pentru a câștiga meciul trebuie să câștige cele mai multe seturi.

Tennis Betting Guide

Tipuri populare de pariuri pe tenis

One of the factors that have contributed to the rise of tennis betting in the Philippines is the vast selection of bets. There are many tipuri de pariuri pe care le puteți găsi la cele mai importante case de pariuri. Cu mai multe case de pariuri care oferă și pariuri live, vă puteți bucura de cote mari la orice joc. Mai jos sunt de departe cele mai populare opțiuni:

Pariul definitiv

Dacă doriți să câștigați o sumă mare de bani cu o cheltuială relativ mică, pariul total este cea mai bună opțiune pentru încercați. Acest pariu implică pariarea pe câștigătorul unui turneu sau în orice mod. De exemplu, poți paria pe Serena Williams pentru a-și învinge toți adversarii și a duce cupa la sfârșitul turneului.

Pariul pe meci

Un pariu pe meci este o opțiune populară printre jucători, deoarece necesită să preziceți un singur meci. Acesta este un pariu simplu în care trebuie să preziceți cine va câștiga într-un joc head-to-head. De exemplu, poți paria pe Rafael Nadal pentru a-l învinge pe Novak Djokovic într-un joc unu-la-unu.

Handicap Bet

Handicapul este un alt pariu simplu de plasat pe tenis. În tenis, există două tipuri de pariuri cu handicap. Puteți plasa fie handicapuri setate, fie handicapuri de joc. De exemplu, dacă o susțineți pe Serena Williams -5,5 și ea câștigă cu șase jocuri, pariul câștigă.

Peste/Sub pariu

Acesta este un pariu în două direcții în care puteți pariază pe numărul de seturi sau jocuri. Deci, să presupunem că un meci oferă cote pentru peste 2,5 seturi și sub 2,5 seturi. Dacă sunteți sigur că jucătorul selectat va câștiga seturi drepte, alegerea dvs. ar fi sub 2,5.

Pariu cu scor exact

Cu acest pariu, pariați pe scorul exact. de la un anumit jucător sau jocul complet. De exemplu, puteți paria pe un jucător pentru a obține un total de 20 de puncte într-un joc. Dacă o fac, atunci pariul tău câștigă. Această opțiune este puțin mai dificil de reușit, dar oferă plăți grozave.

Pariul în joc

Deși există multe tipuri de pariuri în tenis, unul dintre cele mai preferate este pariul în joc sau live. Oferă jucătorilor mai multe șanse de a câștiga plăți mari. Unele dintre opțiunile de pariuri în joc pe care le puteți găsi includ totaluri, scor corect, departajare, handicapuri etc. În general, cotele pentrupariuri live tind să fie mai mari decât în caz contrar.

Bonus pentru prima depunere 100% până la 450 RON

Cote de pariuri pe tenis

Pe lângă multitudinea de opțiuni de pariere, Există, de asemenea, o varietate decote de pariuri pe care le vei întâlni la casele de pariuri sportive online. Înțelegerea acestora este esențială pentru experiența dvs. de jocuri de noroc. Cele mai populare trei formate de pe piață sunt cotele fracționale, zecimale și americane.

Cote fracționale

Cote fracționale sunt, fără îndoială, cele mai populare pe site-urile de pariuri pe tenis. După cum sugerează și numele, aceste cote vin sub forma unei fracții. În acest format, numitorul reprezintă miza dvs., iar numărătorul este profitul pe care vă puteți aștepta să îl obțineți. Utilizați următoarea formulă pentru a determina rentabilitatea încote fracționale:

 • Rentabilitatea = (profit potențial/miză + 1) x Miză

Decimal Odds

Cote zecimale sunt destul de simple în comparație cu cele fracționale. Doar înmulțiți-vă miza cu cotele pentru a afla potențialele randamente. De exemplu, să presupunem că jucătorul A are 3,5cote zecimale și jucătorul B are 2,1. Dacă ar fi să mizezi 100 USD pe jucătorul B, randamentul tău potențial este de 100 USD x 2,1 = 210 USD. Calculăm asta folosind următoarea formulă:

 • Rentabilitatea posibilă = Miză x Cote

Cote Moneyline

Cote Moneyline sau americane pot veni cu un semn pozitiv sau negativ. Valorile cotelor americane cu semn pozitiv indică profitul pe care vă puteți aștepta să îl obțineți din pariul dvs. Pe de altă parte, cotele negative exprimă suma pe care trebuie să o pariezi pentru a câștiga 100 USD. Formulele pentru calcularea randamentelor sunt următoarele:

 • Rentabilitatea pozitivă = Cota Moneyline x (Miza/100)
 • Rentabilitatea Negativă = (100/Cota Linia monetară negativă) x Miza
Online Tennis Betting

Evenimente populare de tenis

Există multe evenimente de tenis pe tot parcursul anului. Cele mai importante pe care poți paria pe site-urile de pariuri sportive online din România includ:

Marele șlem

Există patru turnee principale în Grand Slams – Wimbledon, Franța, SUA , și Australian Open. Acestea durează două săptămâni fiecare și oferă numeroase oportunități pentru pariuri pe tenis.

 • Australian Open.Openul Australiei este un turneu care se desfășoară din 1905. Evenimentul este găzduit în Melbourne Park la fiecare jumătate de ianuarie.
 • French Open.Sute de oameni participă la Championnats Internationaux de France de tenis. De obicei, acest turneu are loc între mai și începutul lunii iunie. Marele premiu este de 2.100.000 EUR.
 • Wimbledon.Wimbledon este printre cele mai vechi turnee de tenis, începând din 1877. Are loc în fiecare prima zi de luni a lunii iulie la All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra, Anglia.
 • US Open.Evenimentul US Open începe în fiecare ultima luni a lunii august. Acest turneu este găzduit la USTA Billie Jean King National Tennis Center. În mod normal, are un fond de premii de până la 46,3 USD care este împărțit între jucători.

Turne de tenis

În timp ce Grand Slam-urile sunt cele mai căutate evenimente de tenis, există multe altele pe care poți opta pentru a paria. Puteți câștiga premii mari cu pariuri pe tenis în turnee precum WTA și ATP.

 • Tenis masculin.Există trei niveluri în principalul tur ATP. Sunt seriile Masters 1000, 500 și 250.
 • Tenis feminin.Există trei niveluri și în circuitul de tenis feminin. Sunt Premier Obligatoriu, Premier 5 și Premier. Cel mai jos nivel de aici este Circuitul feminin ITF.
 • Cupa Davis și Cupa Fed.Cupele Davis și Fed Cup au loc anual. Cupa Davis include echipe masculine, în timp ce Fed Cup include echipe feminine.
 • Tenis Olimpic.Olimpiadiile includ cinci evenimente – simplu masculin, dublu masculin, simplu feminin, dublu feminin și dublu mixt.
Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Cele mai bune sfaturi pentru pariuri pe tenis

Asemănător cu pariurile pe altetipuri de sport, de asemenea, cu tenis, folosirea unei strategii poate fi benefică. Iată sfaturile noastre de top pe care ar trebui să le luați în considerare:

 • Creați conturi la mai multe case de pariuri sportive;
 • Profitați de toatebonusuri și promoții;
 • Am aflat despre stilurile de joc în tenis;
 • Citițipronostici și sfaturi pentru pariuri pe tenis;
 • Evaluați suprafețele de joc înainte de a paria;
 • Păstrați întotdeauna o evidență a istoricului pariurilor dvs.;
 • Pariați la o casa de pariuri sportivă bine reputată;
 • Învață abilități de gestionare a bankroll-ului;
 • Concentrează-te pe domeniile în care ai încredere în cunoștințele tale.

Concluzie

Acum că știi totul despre pariurile pe tenis, ești gata să-ți începi călătoria. Implementați sfaturile noastre și ceea ce ați învățat despre cotele de tenis și tipurile de pariuri pentru a vă îmbunătăți abilitățile de pariere. Mai mult, vă recomandăm să începeți mai întâi cu pariuri mici și să stăpâniți tranzacția înainte de a vă angaja la mai multe.

Cu toate acestea, veți avea nevoie de o casă de pariuri grozavă pentru a vă plasa pariurile, dar nu uitați să alegeți cu atenție. Țineți cont de factori cheie precum licența, securitatea, metodele de plată și asistența pentru clienți. Cu toate acestea, dacă nu aveți chef să faceți atât de multe cercetări, mergeți lasecțiunea noastră de recenzii de pariuri sportive. Am făcut toată munca pentru tine.

Întrebări frecvente

La pariurile în fiecare direcție în tenis, vi se cere să pariați dublu față de suma obișnuită. Asta înseamnă că un pariu de 20 USD pe Serena Williams te va costa 40 USD. Premiul pentru acest pariu este mai mare dacă are succes.

Există numeroase case de pariuri sportive care acceptă transmiterea live a evenimentelor de tenis online. Consultați recenziile noastre pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru dvs.

Există multe tipuri de pariuri pe care le puteți plasa la evenimente de tenis, cum ar fi handicapuri, pariuri pe meciuri, pariuri peste și sub, pariuri cu scor exact și altele.

Există trei cote principale pe care le poți găsi la casele de pariuri sportive din România - cote fracționale, cote Moneyline și cote zecimale.

Deși există multe evenimente de tenis, cei mai mulți pariori merg la Grand Slam, care cuprinde Wimbledon, French Open, US Open și Australian Open.

Bonus de bun venit cu 100% în sus la 100 USD
Top site-uri de pariuri
22BET

Bonus de bun venit 100% Până la 650 RON| ||1023

PNXBET

Bonus de bun venit 100% Până la 2000 RON

Melbet|| |1058

Welcome Bonus 1,600 PHP Free Bet

Obțineți bonusuri exclusive!
Abonați-vă și fiți primul care primește cele mai bune pariuri oferte
Fără spam. Promitem.
Vă puteți dezabona oricând.

*Prin abonare, certificați că aveți peste 18 ani